10 Bin Atama Daha

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrawoswos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:00
diplomanızın aslı ve fotokopisi nüfüs cüzdanı aslı fotokopisi bukadar arkadaşlar ordan bir belge veriyorlar onu dolduruyorsun bukadr

Kiraz-1 hocam sağlık raporu için klavuzda belirtilen formun çıktısını alıp, imzalamak yeterli mi? yoksa bildiğimiz heyet raporunu mu alacağız.Eğer heyet raporu ise tam 1 günümüzü alır.Sağolun.

rapor falan yok arkadaşlar başvuruda dedğm gibi diploma nüfus cüzdanı tercihlerinizi zaten kimlik no ile bakıp onaylıyrlar

Yanlış anlattım galiba, hocam eğer atanısak sağlık raporu isteniyor ya ondan bahsettim.

arkadaşlar milli eğitim 54 altı puanları onaylamıyor sizinde haberiniz varmı başvuru yaptınız mı?

onaylanıyor arkadaşlar bugün kendim ve arkadaşarım onaylattık bir sorun çıkmadı yok 54 falan...

arkadaşlar bursadan ben okul öncesi müdürlüğü ile görüştüm almak zorundalar sizin başvurularınızı 54 altı diye bişey yok dediler haberiniz olsun

arkadaşlar milli eğitim 54 altı puanları onaylamıyor sizinde haberiniz varmı başvuru yaptınız mı?
arkadaşım onu nerden duydun ben şimdi bir arkadaşımla konuştum onunda 54ün altındaydı onaylatmım bende yarın gidicem :( artık kötü haber duymak istemiorum cumaya kadar beynimin karmakarışık oldu ya ssaassrrre

Yanlış anlattım galiba, hocam eğer atanısak sağlık raporu isteniyor ya ondan bahsettim.
hocam inş atanırsak klavuzdaki saglık raporunu çıktı yapıp dolduruyoruz onu da atandıgımız okulun ilçe milli eğitimine teslim ediyoruz.Sen bunları düşünme zaten atanınca atandıgımız okul bizi yönlendirecek,inş herkes atanır.

hocam inş atanırsak klavuzdaki saglık raporunu çıktı yapıp dolduruyoruz onu da atandıgımız okulun ilçe milli eğitimine teslim ediyoruz.Sen bunları düşünme zaten atanınca atandıgımız okul bizi yönlendirecek,inş herkes atanır.

Canımsın, Allah razı olsun, işin gücün rast gelsin inşallah.

Canımsın, Allah razı olsun, işin gücün rast gelsin inşallah.

Allah herkesten razı olsun puanın kaç hocam senin nereleri tercih edeceksin,gerçi sayı az değil çok düşük puanlı arkadaşlarda atanır inş.

arkadaşlar ben onaylattım çok ükür hayırlısı bundan sonrası bekliycez artık...

Allah herkesten razı olsun puanın kaç hocam senin nereleri tercih edeceksin,gerçi sayı az değil çok düşük puanlı arkadaşlarda atanır inş.

55 puanım, konya,kütahya ve karamanın köylerini yazdım.21 işaretledim.Kısmet artık.

arkadaşlar ben onaylattım çok ükür hayırlısı bundan sonrası bekliycez artık...
ayla hocam bende biraz önce milli eğitime gidip işlemleri yaptırdım ama şimdi mebin sayfasına giriyorum sayfam açılıyor ama hiç bir bilgi yok onaylanıp onaylanmadığını göremiyorum sen görebiliyormusun memde biraz karışıklık oldu onun için merak içindeyim

yaa niye kimse bana bişe demiyo.kayserideydim daha önce artık ankaradayım ankara mebin böyle bir olaydan haberi yok.bazı arkadaslar nasıl basvuru yapıyor anlamadım

arkadaşlar önceki konuşmalarda mezuniyet tarihinin yanı sıra diploma belge no suda yazılacak denmişti ama başvuru sayfasında diploma belge no diye bir kısım yokki onu nereye yazıcaaz yapanlar bilgiledirlerse sevinirim

arkadaşlar alttaki yazıyı memurlar nette forumda gördüm acaba gerçekmi
"arkadaşlar şimdi bursa osmangazi milli eğitim müdürlüğünden geldim. meb den kağıt geldi müdürlüğe ,54 puanın altında olanlar onaylanmıyacak diye. ve yapılanlar iptal edildi. 54 ün altındakileri de geri çevirdiler haberiniz olsun."

arkadaşlar başvurusunu onaylatıp mebde kendi sayfasına girebilen varmı ben 3 saattir sayfamı görüntülüyorum ama hiç bilg görünmüyor .eğer onaylatıpta sayfasını görüntüliye bilen varsa lütfen cevap yazsın çünki çok tedirginim

evet arkadaşlar bugün meb e gittiğimde 54 puanın altındakileri geri çevirdiler. başvurusunu kabul etmediler.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri