10 Bin Atama Daha

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrawoswos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:00
ooo ben yokken neler olmuş 54 altı onaylanmıyormuymuş.
Bu çok kötü bi haber olmakla birlikte çokta mantıksız bi durum. Tamam klavuzda taban 54 diyor ona bişey dediğimiz yok ama dayanak olarak bunu savunabilmeleri için tıpkı geçen atamalarda olduğu gibi sayfanın 54 puanın altındakilere açılmaması gerekirdi.
Sayfa bizlere açılıyo ve buda bize tercih hakkını veriyo ne yani bizi kandırmak içinmi açmışlar sayfaları.... Kendileriyle çelişmesinler yaa.
Ayrıca diyelimki taban yine 54 oldu eee o zaman ellerinde hali hazırda bekleyen atanamış 10.000 - 11.000 gibi aday bi aday olması gerekirki ihtiyaçları karşılanabilsin.Oda en az o kadar kişi olması lazım.
Bence tabanın 54 olması durumunda eğer 10.000 den fazlada aday yoksa böyle bi olayda meb kendide riske girmiş olur.Çünki bu tercihler arasında 21 i hiç işaretlemeyenlerde olabilir aday sayısının fazla tutulması gerekir diye düşünüyorum.
Ama tabi çokta güven olmaz bunlara yaptıkları büyük mantıksızlık fakat yinede bunu savunabilirler bakalım ilerleyen saatlerde başka arkadaşlarda aynı sorunla karşılaşacakmı ya da bayram ertesinde problem giderilecekmi ???
Merakla bekleyenlerdenim...

Geçen atamada 54 altı alanlara sayfa açılmıyor muydu?

arkadaşımla şimdi onaylattık onun 48 di ve onaylandı merak etmeyin

arkadaşlar bakanlığı arayıp söylerseniz il mem lere ulaşıp düzeltirler belki çünkü onaylamak zorundalar sayfa açılıyorsa tercih yapma hakkınız var demektir. üstüne gidin bence yada il mem e gidince yanlarından bakanlığı arayın yada aratın çözüm bulmak zorundalar

Hayır.
Ben 54 altında alanlardanım ve geçen atamalarda acaba hangi iller kaç kişi alıyormuş diye sırf meraktan bakmak istemiştim :) fakat olmamıştı. Bu T.C. numarasına ait puan tercih için yetersiz deyip sayfanın dışında tutmuştu. Hiç bir şekilde sayfaya girilmiyordu yanlız şimdi ben ve benim gibi 54 altında alan bir çok arkadaşım girebiliyoruz.
Buda onların söylediği şeyle çelişiyor. Tercih hakkımız olmalı diye düşünüyorum ve merakla cevabı bekliyorum onaylatan arkadaşlar lütfen paylaşın. Bende yarın gitmeyi düşünüyorum çünki...
Herkese bol şans diliyorum çünki atanamak birazda şans gibi tabiki puanda çok önemli ama şansta işin içinde...

oh çok şükür arkadaşlar sabah sabah inanın çok kötü olmuştu:(((umarım herşey herkesin gönlüne göre olur.

şimdi bir arkadaşla daha konuştum 42 ile onaylanmış

balıkesir _ bandırma arkadaşım

benimde bursa sabah aradım onaylanmıyor dediler ama inşallah olur

arkadaşlar il kontenjanlarını bulamıyorumm:( bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

il kontenjanları gazetelerde yazıldı bu sayfaların birinde var bir arkadaş yazmıştı

O zaman sorun yok herkesin gözü aydın :))

hmm..arama yaptım ama bulamadım bu sitede.

meb tercih robotuna nereden ulaşıyoruz

urfa 650 samsun 450 ist 400 trabzon 350 hatay 350 sakarya 300 antep 280 diyarbakır muş kocaeli 250 izmir 200 adana 180 amasya 150 antalya 180 bitlis 160 bolu 90 burdur 90 kayseri 200 muğla 230 benim bildiklerim bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir

ewet tamam, teşekkür ederim hocam:)

Arkadaşlar sağlık raporu için klavuzda belirtilen formun çıktısını alıp, imzalamak yeterli mi? yoksa bildiğimiz heyet raporunu mu alacağız.Eğer heyet raporu ise tam 1 günümüzü alır.Sağolun.

Arkadaşlar mebe giderken diploma aslı ve fotokopisi nufus cüzdanı aslı ve fotokopisi isteniyor ya resim de isteniyor dedi arkadaşın biri. Onaylatan arkadaşlar resimde istediler mi sizden

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri