10 Bin Atama Daha

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrawoswos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:00
muhakkak onaylarlar hocam olur mu öyle şey..arkadaşlar puanı 54 altı olup onaylatanlar yazarsa sevinirim..

bana kalkıp kılavuzu okudu taban 54 dedi olmaz bu dedi senin puanın yetmiyor dedi yaaa

öyle olsaydı şayet başvuru sayfası açılmazdı deseydiniz hocam o zaman..bunlar kendilerini çok biliyor sanıyorlar ondandır. bence bi daha gidin...

aynen söyledim ama hayır öle bişey olamaz dedi ben de dedimkii zaten ikinci alımlarda puan düşmüyormu hocam nasıl olmaz olamaz dedi ne yapacağımı şaşırdım ağlancak haldeyim yani

arkadaşlar bende simdi bursa mebi aradım aynı taban puan puan 54 dedi.ama ben tercih sayfamı açabiliyorum dedim oda olabilir am puan yine 54 dedi.onaylatan varsa bilgi versin lütfennnnn

nasıl olur ya anlamıyorum ben olamaz 10000 kişimi varmış 54 üzerinde yok artık saçmalık

ya inanın şok oldum madem niye acıldı bizim sayfamız

hocam ben bilemiyorum ama ilçe mebler bu konuda yeterli bilgiye sahip değiller. zaten bayram tatiliydi onlarda hiç bişeyden haberdar değiller. bence olmalı yoksa sayfa açılmazdı.

ben bursada ilçede bulunuyorum ama ili aradım arkadaşım s
zde arayın bilgi alın habrleşelim

arkadaşlar cevap lütfennnnnnnn

arkadaşım daha aramadım
arayınca cevap vereceğim
ayrıca 54 altı puan alıpta başvurusunu onaylatan arkadaşlar lütfen yazın..

Arkadaşlar sistem henüz açılmadığı için onaylanmıyormuş diyen arkadaşlar var ama bende tam olarak bilmiyorum

yalnız şimdide canım şu 54 puan altını onaylamama olayına sıkıldı yaa uffff:(((

kimse onaylatamamış henüz sistem açılmadığı için

ama lütfen hberleşelim burda onaylansın lütfen ya puanım 52 böyle sınırdan kaçmasın:((((

arkadaşlar genel müdürlüğü aradım puan yok dediler öğleden sonra fakslar ulaşır halledersiniz hocam merak etmeyn dediler sonundaaaa

oh ya çok şükür

umarım herkesin gönlüne göre olur herşey cuma günü :))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri