arkadaşım onu nerden duydun ben şimdi bir arkadaşımla konuştum onunda 54ün altındaydı onaylatmım bende yarın gidicem 🙁 artık kötü haber duymak istemiorum cumaya kadar beynimin karmakarışık oldu ya ssaassrrregülselin_68 şunu yazdı:arkadaşlar milli eğitim 54 altı puanları onaylamıyor sizinde haberiniz varmı başvuru yaptınız mı?
hocam inş atanırsak klavuzdaki saglık raporunu çıktı yapıp dolduruyoruz onu da atandıgımız okulun ilçe milli eğitimine teslim ediyoruz.Sen bunları düşünme zaten atanınca atandıgımız okul bizi yönlendirecek,inş herkes atanır.papatya1433 şunu yazdı:Yanlış anlattım galiba, hocam eğer atanısak sağlık raporu isteniyor ya ondan bahsettim.
Canımsın, Allah razı olsun, işin gücün rast gelsin inşallah.selege şunu yazdı:hocam inş atanırsak klavuzdaki saglık raporunu çıktı yapıp dolduruyoruz onu da atandıgımız okulun ilçe milli eğitimine teslim ediyoruz.Sen bunları düşünme zaten atanınca atandıgımız okul bizi yönlendirecek,inş herkes atanır.
ayla hocam bende biraz önce milli eğitime gidip işlemleri yaptırdım ama şimdi mebin sayfasına giriyorum sayfam açılıyor ama hiç bir bilgi yok onaylanıp onaylanmadığını göremiyorum sen görebiliyormusun memde biraz karışıklık oldu onun için merak içindeyimayla şunu yazdı:arkadaşlar ben onaylattım çok ükür hayırlısı bundan sonrası bekliycez artık...
arkadaşlar alttaki yazıyı memurlar nette forumda gördüm acaba gerçekmi
"arkadaşlar şimdi bursa osmangazi milli eğitim müdürlüğünden geldim. meb den kağıt geldi müdürlüğe ,54 puanın altında olanlar onaylanmıyacak diye. ve yapılanlar iptal edildi. 54 ün altındakileri de geri çevirdiler haberiniz olsun."
"arkadaşlar şimdi bursa osmangazi milli eğitim müdürlüğünden geldim. meb den kağıt geldi müdürlüğe ,54 puanın altında olanlar onaylanmıyacak diye. ve yapılanlar iptal edildi. 54 ün altındakileri de geri çevirdiler haberiniz olsun."