10 Bin Atama Daha

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrawoswos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:00
yaa niye kimse bana bişe demiyo.kayserideydim daha önce artık ankaradayım ankara mebin böyle bir olaydan haberi yok.bazı arkadaslar nasıl basvuru yapıyor anlamadım

hangi olaydan hocam sorununuzu tekrar yazarsanız belki birisi yardımcı olur.

hocam 4. sınıftan iki ders büte girdim anlıyacağınız mezun görünmüyorum.puanım da 48.duyumlarım dahilinde bizde tercih yapabiliyomuşuz bu doğru mu eğerki doğruysa ankara meb neden bilmiyo bu konuyu?bazı iller kabul ediyo bazısıda kabul etmiyor

Nevşehir 54 altını kabul etmedi

ben onaylattım arkadaşlar...

başvuru sayfasına girebilen var mı?ben başvuru yaptım onaylandı ama şimdi sayfama giremiyorum

bende kaydettim ama milli eğitimde onaylatmadım, sayfama giremiyorum

hocam 4. sınıftan iki ders büte girdim anlıyacağınız mezun görünmüyorum.puanım da 48.duyumlarım dahilinde bizde tercih yapabiliyomuşuz bu doğru mu eğerki doğruysa ankara meb neden bilmiyo bu konuyu?bazı iller kabul ediyo bazısıda kabul etmiyor

arkadaşlar bende 4. sınıf öğrencisiyim 2 dersten büte kaldım.sonuçlarda 25 inde açıklanacakmış.e 25 eylül saat 12 dede başvurular bitiyo. milli eğitime gittim başvuru yapabileceğimi sölediler. ama şimdi öğretmen arkadaşlarım "başvuru yaptıktan sonra derslerini verip mezun olamazsan yalan beyan verdiğin için hakkında yasal işlem başlatırlar" diyo. şimdi ben ne yapacağım lütfen bana yardımcı olurmusunuz . Başvuru YAPAYIM MI?-YAPMAYAYIM MI?

sağol arkadaş yolun açık olsun 54 barajı hakkında ne düşünüyorsun sen kaç puan aldın

bende kaydettim ama milli eğitimde onaylatmadım, sayfama giremiyorum

Arkadaşım sistemin güncellemesi biraz uzun sürmüştür, biraz bekleyin mesala yemek yiyin, üstünede bir bardak çayınızı için tekrar bakıverin. Yine mi açılmadı, yarın bakıverin.Gönlünüzü ferah tutun.

teşekkürler papatya gayet rahatım zaten:)

:( çok üzüldüm sevilay hocam :( zor karar. tahminen nasıl geçebilir misiniz dersleri ona göre karar verin yoksa bir yıl başvuramazsınız yasal işlem yapılırsa

ayla hocam bende biraz önce milli eğitime gidip işlemleri yaptırdım ama şimdi mebin sayfasına giriyorum sayfam açılıyor ama hiç bir bilgi yok onaylanıp onaylanmadığını göremiyorum sen görebiliyormusun memde biraz karışıklık oldu onun için merak içindeyim
hocam ben de şimdi baktım sadece sözleşmeli görevlendirme yazısıçıkıyo o adar başka bişi yok bilmiyorum ki.

benimde sayfam görüntülenmiyor bugün onaylatmaya gittiğimde bir karışıklık oldu işlemimi yapan bayan bilgilerimi girdi ve sayfayı yazdırdığında bir önceki başvuru yapan kişinin bilgileri çıktı ama resim benim resmimdi kadın da şaşırdı sonra düzeltti ama sayfa açılmadığı için emin olamıyorum ve çok gerginim inşallah bir sorun çıkmaz

anca güncellenir ama yarın bakarız

benimde sayfam görüntülenmiyor bugün onaylatmaya gittiğimde bir karışıklık oldu işlemimi yapan bayan bilgilerimi girdi ve sayfayı yazdırdığında bir önceki başvuru yapan kişinin bilgileri çıktı ama resim benim resmimdi kadın da şaşırdı sonra düzeltti ama sayfa açılmadığı için emin olamıyorum ve çok gerginim inşallah bir sorun çıkmaz
çıktı aldınız mı siz,onda sorun yoksa tamamdır korkmayın

aldım ama insan yinede tedirgin oluyor nasıl oldu anlamadım benim resmim bir önceki başvuruda çıkınca içime kurt düştü başka görüntüleyemeyenleri görünce sevindim ne yalan söyleyeyim

içiniz rahat olsun hocam.sorun çıkmaz elinizde belge var imzalı mühürlü

sağolun hocam ya inanın yemek yiyemedim endişeden ama rahatladım biraz şimdi

sağolun hocam ya inanın yemek yiyemedim endişeden ama rahatladım biraz şimdi
ençok korktuğum yıpranmak bu uğurda lütfen hocam güçlü olun. bizi taptaze beyinler bekliyor ruhen sapasağlam çıkmalıyız karşılarına..sakin olalım az kaldı, HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK HERKES İÇİN HAYIRLISI OLACAK BEN İNANIYORUM SİZDE İNANIN :)

ArkadaŞlar sİstem sayfayi aÇmiyo sİzlerde de sorun varmi ne oluyo yİne ?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri