Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

Tepki Skoru
0
ben 23 nisan için ah kalbim şarkısı ile üsküdara gider iken'i düşünüyorum.bu şekilde de olabilir.

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar;bi tane 23 nisan şiiri var çocuklara her 2 3 rakamını ve ayrı ayrı nisandaki harfleri vererek hepsinın dörtlüklerinin olduğu bir şiir.her çocuk kendi rakamının yada harfının dörtlüğünü okuyor.o şiirin sözleri elinizde varsa gönderirseniz çok sevinirim.

Tepki Skoru
0
biz de drama ediyoruz, çocuklara rollerini veriyorum ve anlatmaya başlıyorum onlar da sırayla rollerini oynuyorlar, artık kendileri de anlatıp oynuyorlar hikayesini.bir turp, yaşlı adam, yaşlı kadın, küçük kız, köpek, kedi ve fare var, isteyenler için hikayemiz şöyle;
tombul turp
yaşlı adam birgün elinde turp tohumuyla bahçeye gelir
toprağı kazar turp tohumunu toprağa koyar ve toğrağı tekrara kapatır
büyü der, büyü kocaman ol koskocaman ol der ve evine gider
bir süra sonra turpa bakmak için tekrar bahçeye gelir
turp büyümüş kocaman olmuş
yaşlı adam tombul turpu tuttu çekti çekti çıkaramadı,
yaşlı adam nineyi çağırdı
yaşlı kadın geldi yaşlı adamı tuttu, yaşlı adam tombul turpu tuttu
çektiler çektiler çıkaramadılar,
yaşlı kadın torununu çağırdı
küçük kız geldi yaşlı kadını tuttu, yaşlı kadın yaşlı adamı tuttu,
yaşlı adam tombul turpu tuttu,
çektiler çektiler çıkaramadılar
küçük kız köpeği çağırdı köpek geldi küçük kızı tuttu,
küçük kız yaşlı kadını tuttu, yaşlı kadın yaşlı adamı tuttu,
yaşlı adam tombul turpu tuttu
çektiler çektilr çıkaramadılar
köpek kediyi çağırdı, kedi geldi köpeği tuttu, köpek küçük kızı tuttu,
küçük kız yaşlı kadını tuttu, yaşlı kadın yaşlı adamı tuttu,
yaşlı adam tombul turpu tuttu,
çektiler çektiler çıkaramadılar,
kedi fareyi çağırdı, fare geldi kediyi tuttu, kedi köpeği tuttu,
köpek küçük kızı tuttu, küçük kız yaşlı kadını tuttu,
yaşlı kadın yaşlı adamı tuttu, yaşlı adam tombul turpu tuttu
çektiler çektiler turp çıkıverdi.
sonunda çocuklar yere düşüyorlar. çok zevkli oluyor.

Tepki Skoru
0
Bu söylediklerinizi bende biliyorum ama malesef müdürümüz anlamıyor.Çok şey istiyor çok güveniyor.O yuzden ne yapcam bilmiyorum.
onları da hırplamanın hiç anlamı yok bu yöneticiler neden anlamıyor bir bilebilsem.... hocam hiç üzme kendini ve minikleri onalr zten her haliyle çok tatlılar benim fikrim sadece kostüme yüklen çocuklar müzik eşliğinde manken gibi yürüsünler yeter...meslekler,ülkeler,hayvanlar,hikaye yada çzigi film kahramanları vb

Tepki Skoru
0
şimdi bir film izliyroudm orda gördüm kelbek rolunda kızlar basit bir kıyafet bale gösterii ama ben geliştrimek ve hareket kazanırmak istiyor
um.kıyafetleride çok basit mavi badi mavi çorap açıklı koyulu mavili tüllerden etekler mavi kanat,turuncu bdi turuncu çorap açıklı koyulu turuncu tüllerden etek turuncu kanat
ben sizlerden bunu harekeli hale getirmek için ne yapbilirm ve tabiki erkke çocuklarım nolacak ve sayıalrı eşit değil
geniş yelpezanizden fikirlerinizi beklyorum arkadaşlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende yeni atandım ve anneler günü ile ilgili çok acil rontlara ihtiyacım var gönderirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
amcamın çiftliğinde hiya hiya ho , helvecı helva , kikiki kokoko ,
telli turna ya da tinimini hanım güzel.Hareketlerini uydurdunmu eğlenceli oluyor.bu şarkılar ali-aysun-ilkyaz kocatepenin cd lerinde var.birde teletubbieslerin danslarına bir müzik uydurmayı düşündüm bu sene.dans cd sinin içinde var

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar geçen yıl 10.yıl marşı ile emel müftüoğlunun söylediği hayat bayram olsa şarkısını birleştirerek bir gösteri yaptım ve çok beğenildi. çocuklar kırmızı pantolon beyaz tişört giydi ellerinde kırmızı beyaz ponponlar vardı. marş ile sahneye girdiler ve yarım ay şeklini aldılar. asker yürüyüşü gibi yerlerinde saydılar. marşda geçen "çıktık açık alınla" sözü ile dairenin sonundan 5 çocuk sırayla ortaya geçti ve yıldız oluşturdular(ters dönüp elele tutuşup havaya kaldırarak)marşın tek kıtasını aldık.ardından hayat bayram olsa şarkısı ile daire şeklini aldılar ve çeşitli figürlerle dans ettiler..
herkese kolay gelsinnn

Tepki Skoru
0
merhaba kostum dıktırıyorum demişsiniz ..ben tavuk rolüne girilebılecek bi muzıklı dans gösterisi yaptırıcam..fakat tavuk için kuyruk nasıl yapabılırım?poşetleri şerit şeklind ekeserek kartona mı yapıştırsam?kıyafete nasıl tutturucam?fıkrınız var mı?

Tepki Skoru
0
şimdiden size kolay gelsin.bir miktar uygun renkte rafyayı ponpon yapar gibi sararsınız. Daha sonra uçlarını kesip bir makasla rafyaları tek tek kıvırırsınız.Yani ponponun küçüğünü yapmış oluyorsunuz.Daha sonra ponponun orta yerine küçük bir çataliğne tutturursunuz aynı yerden de kıyafete tutturursunuz.Umarım açıklayıcı olmuştur.

Tepki Skoru
0
Bende 23 nisan için çocuklara yaptıracak bi etkinlik arıyorum.Lütfen banada yardım edin

Tepki Skoru
0
bende 23 nisan için etkinlik düşünüyorum şuan karar vermiş diyilim ama müzikli ront çalışması yapmayı düşünüyorum yaş grubum 5 ve gelişim olarakta biraz gerideler bu yüzden ront çalışması düşüyorum sizde ronç çalışmalarını düşünebilirsiniz hem çocuklar eğlenerek yapıyor hemde güzel şeyler ortaya çıkıyo die düşünüyorum

Tepki Skoru
0
ben 23 nısanda "haydı sallayalım dunyayı" sarkısına hareketler uydurup ponponlu gösteri,erkekler çökertme ve kürşadın cok derdım var cok sarkısına hareketler uydurarak hazırladık bakalım sımdılık bu kadar belkı bır syeler daha yaparız..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hani 0-100 yaş arası ontoloji kitabı var bilirsiniz. Orda 23 nisan ile ilgili çok güzel ve uzun bir şiir var. Dikkat ettiyseniz harf sayısı 7 (23 nisan'ın) Her bir çocuğa bir harf ya da rakamı ezberletin, çocukları 7 cüceler olarak süsleyin şapkalar yapın, önlerine de hangi harf iseler onu yapıştırın çıkarın sahneye. Harika oluyor ben geçen yıl yapmıştım ve herkes bayılmıştı. Söylediğim kitabı bulup bakarsanız daha iyi anlarsınız. Becerebilirsem bir fotoğraf gönderirim

Tepki Skoru
0
evet vak vak dansını yazarsan birde melodiyi gnderirsen çok sevinirim

Tepki Skoru
0
Walla hocam çok merak ettim şahsen.İnşallah en kısa zamanda diğerini de paylaşırsınız.Bu arada paylaşım için teşekkürler:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle