Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

Tepki Skoru
0
23 nisan gösteri programında sunumda kullanmak üzere atatürk ve atatürk'ün çocuklarla ilgili anılarını anlatan yazılara ihtiyacım var. bu konuda yardmcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
Ben Avea Nin Ohh Be Şarkisi Var Acayİp Harekelİ Ve GÜzel MÜzİk EŞlİĞİnde Ponponlarla Dans EttİreceĞİm .

Bİrde Emret Komutanim Fİlm MÜzİĞİnde Asker Kiyafetİyle İŞtİmaya Çikan Askerlerİ Oynayacaklar Yerlerde SÜrÜnÜp , Şinav Çeker Gİbİ Yapacaklar, Kizlarima Da Delİsİn Şarkisini YaptiracaĞim BaŞka BİŞİ Bulamadim ...

Tepki Skoru
0
Ben Avea Nin Ohh Be Şarkisi Var Acayİp Harekelİ Ve GÜzel MÜzİk EŞlİĞİnde Ponponlarla Dans EttİreceĞİm .

Bİrde Emret Komutanim Fİlm MÜzİĞİnde Asker Kiyafetİyle İŞtİmaya Çikan Askerlerİ Oynayacaklar Yerlerde SÜrÜnÜp , Şinav Çeker Gİbİ Yapacaklar, Kizlarima Da Delİsİn Şarkisini YaptiracaĞim BaŞka BİŞİ Bulamadim ...
hocam bend eerkelere askerleri yaptırmayı düşünüyorum ama o şarkıyı bulamadım bulduysanız burda yayınlarmısınız

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 23 nisan ile ilgili şiirlere ihtiyacim var yardımcı olursanız sevinirim
:36_3_12:

Tepki Skoru
0
sevgili esra şu bilinen ördek dansı CHİCKE DANS bence hareketli çocuklara uygulatması çok kolay olan bir çalışma. hep hareketler serbest uygulanabiliyor hem de çocukların hareket ihtiyacını gideriyor. müziği istersen yüklemeye çalışırım

Tepki Skoru
0
arkdaşlar bende aranıza yeni katıldım benimde bu sene kızlarım6 erkekler 13 kızılderili gösterisi yapacağım 1 erkek şef oluyor 3 erkek ön sırada 2.sırada 3 kız(siz iki kız koyarsınız)3.sırada yine 3 erkek ve arkada yine 3 kız ve yine öbür sırada 3 erkek olarak yerleştirdim

Tepki Skoru
0
4- Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk güneşisiniz! Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz.Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz!
Mustafa Kemal Atatürk.

Milli egemenlik uğrunda canını vermek, benim için vicdan ve namus borcu olsun.” diyen Mustafa Kemal ATATÜK’ü , vatan ve bağımsızlık uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, sizleri onların huzurunda 1 dakikalık saygı duruşu ve müzik öğretmeni ……………..yönetiminde İstiklal Marşı’mızı söylemeye davet ediyorum

Sayın Konuklar,
Bugün Türk çocuğunun en büyük bayramını kutlamanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz.Atatürk diyor ki “Ulusların istikballeri gelecek nesillere bağlıdır

Atatürk diyor ki:
“Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir

"Ey yükselen yeni nesil... İstiklal sizindir.Cumhuriyeti biz kurduk siz yaşatacaksınız

15- Atatürk Diyor ki : Gençler, siz almakta olduğunuz irfan ve terbiye ile insanlık meziyetinin vatan sevgisinin fikir hürriyetinin en kıymetli sembolü olacaksınız

"Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, yok olur."

"Yeni Türkiye'nin öz cevheri ulusal egemenliktir.Ulusun kayıtsız şartsız egemenliğidir."

“Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları, yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz. Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize, durmadan, yorulmadan yürüyecektir.”M.Kemal ATATÜRK

Özgürlüğün de, eşitliğin de, adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir. Mustafa Kemal ATATÜRK

“Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca, hürriyet ve istiklâle sembol olmuş bir milletiz.” Mustafa Kemal Atatürk

Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir

Vatanı korumak çocukları korumakla başlar

Çocuklarını sağlıklı ve bilgili yetiştiremeyen uluslar,temeli çürük binalar gibi çabuk yıkılır

“Egemenlik hiçbir mana, hiçbir şekil ve hiçbir renkte ve belirtide ortaklık kabul edemez. Bir ülkeyi ele geçirmek ve o ülkede yaşayanlara egemen olmak için yeterli değildir. Bir milletin ruhu ele geçirilmedikçe, bir milletin direnç ve isteği kırılmadıkça, o millete egemen olma imkanı yoktur.”

“Milli hakimiyet, milletin namusudur, haysiyetidir, şerefidir.”
“Hürriyetin de eşitliğin de adaletin de dayanağı milli hakimiyettir

Türk tarihinde 23 Nisan’ın ayrı bir yeri ve önemi vardır. 23 Nisan, artık hasta yıkıldı öldü zannedilen bir milletin el ele, sırt sırta, gönül gönüle vererek, Atatürk’ün önderliğinde ilk Türkiye Büyük Millet Meclisini Topladığı kutlu gündür.”

Korku üzerine hakimiyet bina edilmez.
* Yeni Türkiye Devleti’nin yapısının ruhu, milli egemenliktir. Milletin kayıtsız şartsız egemenliğidir.
* Bu memleket tarihte Türk’tü, bugün de Türk’tür ve sonsuza kadar Türk olarak yaşayacaktır.

ATATÜRK DİYOR Kİ
* Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.
* Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir.
* Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar yok olur.
* Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir.
benimde ihtiyacım vardı bu gün net bunları buldum. dilerim işinize yarar

Tepki Skoru
0
BİZİM BAYRAMIMIZ

Bu gelen bizim bayram
Yükseldi bak ünümüz.
23 Nisan bizm
En şerefli günümüz!

Al bayrağı açalım,
Gel gidelim törene.
Bin teşekkür, bizlere
Bugünleri verene...

Bizim için harcanan
Boşa gitmez bu emek,
Çünkü her Türk çocuğu
23 Nisan demek...

ÇOCUK BAYRAMI

Bugünün, küçükleri,
Yarının büyükleri.
Okuyup öğrenerek,
Koşacağız ileri.

Düşünen kafamızla,
Çalışan kolumuzla.
Boğarak karanlığı,
Işıyacağız hızla.

Topraktan biter gibi,
Göklerden yağar gibi.
Dağılacağız yurda.
Tohum serpilir gibi

Andımızdır bu bayram,
Varlığımız bu bayram.
Geri dönüş yok. asla,
Kutluu olsun bu bayram.

Birde şiir ekleyim dedim.

Tepki Skoru
0
bir gün herkese lazım olabilir böle bir sunum çok teşekkürler ben hemen kaydettim valla....

Tepki Skoru
0
bende ne yaptırsam diye düşünüyordum...

ben köyde öğretmenim ve kostüm yaptırmaya imkanımız yok...

ama palyaço şarkısında makyaj yapıp serbest bi şkilde dans ettirmeyi düşünüyorum...

Tepki Skoru
0
kızlara çayda çıra oynatmayı düşünüyorum
erkeklere yemin töreni yaptırcam. (çok güzel oluyor)
karışık zeybek oynattırcağım
yıllar sonra karşılaşn iki arkadaşın draması bankta dede torunuyla otururken yşlı bi bayan geliyor konuşmalar geçiyor arada anaokullu yılları geliyor akıllarına sen hangi anaokullundaydın hangi sınıf öğrt. isimlerin i tekrarlıyorular basit bir oyun eğer istersen geçen konuşmalrı tekrar yazbilirim.

karşılıklı kızlı erkekli misket oyunu da çok güzel oluyor :):) kızla erkek oynya oynaya ortaya geliyor erkek çömeliyor kız oynuyor karşılıklı oynuyorulr daha sonra geri geri oynayarak her çocuk yerine geçiyor.

rondların yanında halk tarafından bilinen şarkılar eşliğinde oynyan oyunlarda ilgi görüyor epey renk katıyor

Tepki Skoru
0
merhabalar arkadaslar bende aynı durumdayım bu sene hala ne yaptıracamı bulamadım.ama gecen sene nurhan damcıoglunun ben kalender meşrebim sarkısında kanto yaptırdım.cok guzel olmustu kostumlerı kanto kostumuydu (kiralamıstım)uzun inci kolyeler baslarında tüyleri kırmızı rujları falan harıka olmustu ve cok begenılmıstı.yanlız hareketlerı kendım bulmustum ama tabiricaizse cuk dıye oturmustu.yapmadıysanız tavsıye ederım.cok guzel ve cok yapılmıyan bısey

Tepki Skoru
0
ben gecen sene 23 nısan ıcın bız el ele gonulgonule bız beraberız (izel)sarkısında kırmızı kısa kollu tısort veya kırmızı kısa kollu gomlek,kızlara beyaz kısa etek,erkeklere beyaz pantolon gıydırıp bı dans hazırlamıstım.ellerınde ponponları falan vardı.oda guzel olmustu.hareketlerı kendım uyarlamıstım.boyle bıseyde olabılır

Tepki Skoru
0
syn gökyüzüm su kantonun ayrıntılarını braz daha acarmısınz acaba? ve de mikaha hocam şu beyaz kelebek adlı şey sarkılımı onu merak ettim. acıklarsanz ve szde varsa yardmcı olursanz sevnrim.

Tepki Skoru
0
kızım seni aliye vereyimmi
istemem anacığım istemem onun adı ali eder beni deli
istemem anacığım istemem
kızım seni ahmete vereyimmi
istemem anacığım istemem
onun adı ahmet verir vbana zahmet
istemem anacığım istemem
kızım seni ömere vereyimmi
istemem anacığım istemem
onun adı ömer gelip beni döver istemem anacığım istemem
kızım seni engine vereyimmi
isterim anacığım isterim
onun adfı engin eder beni zengin isterim anacığım isterim:)
soru kısım ları iki kes söyleniyor
kayıtlıydı gösterim yapabilirsem göndereyim
sorularınız varsa özelden msj atabilirsinis kolay gelsi
n

Tepki Skoru
0
Ayşegül hocam şu erkeklerin yemin törenini yazabilirmisin.tşk

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar mantarlar rontunun nasıl oynandığını yazacak olursanız çok sevinirim.Müzigini çok begendim yıl sonunda diğer oyunlarımın yanında oynatacagım ama nasıl oynandıgını bilmiyorum.Bilenlerden açıklayan olursa sevinirim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle