- Tepki Skoru
- 0
flamenco da nedir yaa kendi kültürümüzü yansıtan oyunlar tercih etmek dururken neden yabancı toplumların danslarını çocuklarımıza empoze edelim ki haksız mıyım ??
Benim aklıma harika bir fikir geldi. Ben flemenco yaptıracaktım fakat daha basit ve sevimli birşey buldum
Yıllar önce önce GREASE diye bir müzikal vardı 70'lerin bilmem hatırlayan var mı? John TRAVOLTA ile Olivia NEWTON'un oynadığı bir filmin soundtrack müziği hani ayakları iç dış kapanıp kızlar ile erkekler dans ediyorlar,zıplıyorlar,kollarını sallayıp eteklerini savuruyorlar. Birde Elvis PRESLEY'inin müziği ile birleştirip vermeyi düşünüyorum. Hem çok basit hem çok sevimli olacak. Hemde çocukların kolayına gelen bir dans olduğu için seve seve katılacaklar Sabahın 05:16 'sında aklıma geldi valla Yazayım dedim. Belki yaptıranınız olur ,ben yarın muhakkak deneyeceğim**Betimleme yaptığınızda 23 Nisan'da açık havada müthiş bir gösteri oluyor
Sevgiler
arkadaşım bizim 26 mayıs ta programımız var.bu sene 5 etkinlik hazırladım.4 sınıfız 16 veya 17 etkinlik çıkıyor.benimkileri söyleyim.mehteran takımı kurdum.ata demirer in küçük kurbağa remix çok hoş ve komik bir dans gösterisi var.dale don dale balonlu hip hop dansı var.(bu sitede bulmuştum tombul kral müziği var) tombul kral ve pranses balesi var.ilgilenirsen ayrıntıları da anlatırım.kolay gelsin .etkinlik bulmak kadar zor bişey yok.
onlara daha çok playbek bornozla yapılan basit ritmli dalin şarkısı gibi o olur.şirinler şarkısı ile güzel oluyor basit hareketler seçersiniz artık materyalden kıyafet yapıp müzikle defile olabilir .mantarlar gibi otorup kalkabileckleri ront olurBu söylediklerinizi bende biliyorum ama malesef müdürümüz anlamıyor.Çok şey istiyor çok güveniyor.O yuzden ne yapcam bilmiyorum.
bana da yardımcı olur musunuzBenim aklıma harika bir fikir geldi. Ben flemenco yaptıracaktım fakat daha basit ve sevimli birşey buldum
Yıllar önce önce GREASE diye bir müzikal vardı 70'lerin bilmem hatırlayan var mı? John TRAVOLTA ile Olivia NEWTON'un oynadığı bir filmin soundtrack müziği hani ayakları iç dış kapanıp kızlar ile erkekler dans ediyorlar,zıplıyorlar,kollarını sallayıp eteklerini savuruyorlar. Birde Elvis PRESLEY'inin müziği ile birleştirip vermeyi düşünüyorum. Hem çok basit hem çok sevimli olacak. Hemde çocukların kolayına gelen bir dans olduğu için seve seve katılacaklar Sabahın 05:16 'sında aklıma geldi valla Yazayım dedim. Belki yaptıranınız olur ,ben yarın muhakkak deneyeceğim**Betimleme yaptığınızda 23 Nisan'da açık havada müthiş bir gösteri oluyor
Sevgiler