Ben çocuklara 23 nisanda kına gecesi yaptırıcam. İsterseniz biraz anlatayım. Bir kız öğrenci sandalyede oturuyo olacak, etrafındada arkadaşları ellerinde mumlarla dönecekler. Sonra bir öğrenci ortada oturan geline kına yakacak, tam o sırada "gelin elini açmıyoo!" diye bağıracak Kaynana olan öğrenci gelinin eline altın koyacak (tabi seyirciler görecek şekilde). Daha sonra müzik hareketlenecek ve erkekler girecek. Erkekler: bir damat, bir davulcu ile zurnacı ve damadın arkadaşları olacak şekilde düzenlenecek. Sonra damat gelini alnından öpüp kaldıracak ve kızlarla erkekler karışık oynayacaklar. Beğenilerinize sunarım Esra hocam, Sevgilerimle...
grup hepsinin şarkılarını kullanabilirsin "oda seviyo" şarkısı bence güzel bende onu yaptırmayı düşünüyorum kızları aralara koyabilirsin ayrıca ateş böceği şarkısıda çok hoş herkese başarılar
merhaba arkadaşlar mayıs ayı içinde yapılması gereken okul öncesi eğitim şenliği için hazırlamayı planladığınız etkinlik,broşür,afiş ve rontları bu köşeden paylaşalım mı?? Sizlerinde çok yaratıcı fikirleri olduğuna eminim :congratulationscut4
hocam göndericemde desi var 1 şarkıyı vermio 2şarkıyı ele geçirmeye çalışıyorum 3 aldığımı varsayalım nasıl yollıycam ki? şarkıyı 1 haftaya kadar ele geçiricem inş. ozaman tekrar istişare ederiz sizinle