Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

Tepki Skoru
0
Ben çocuklara 23 nisanda kına gecesi yaptırıcam. İsterseniz biraz anlatayım. Bir kız öğrenci sandalyede oturuyo olacak, etrafındada arkadaşları ellerinde mumlarla dönecekler. Sonra bir öğrenci ortada oturan geline kına yakacak, tam o sırada "gelin elini açmıyoo!" diye bağıracak:) Kaynana olan öğrenci gelinin eline altın koyacak (tabi seyirciler görecek şekilde). Daha sonra müzik hareketlenecek ve erkekler girecek. Erkekler: bir damat, bir davulcu ile zurnacı ve damadın arkadaşları olacak şekilde düzenlenecek. Sonra damat gelini alnından öpüp kaldıracak ve kızlarla erkekler karışık oynayacaklar. Beğenilerinize sunarım Esra hocam, Sevgilerimle...

Tepki Skoru
0
evet güzel kübra ama bunu başka bir arkadaş yaptıracak. yine de sağol

Tepki Skoru
0
grup hepsinin şarkılarını kullanabilirsin "oda seviyo" şarkısı bence güzel bende onu yaptırmayı düşünüyorum kızları aralara koyabilirsin ayrıca ateş böceği şarkısıda çok hoş herkese başarılar

Tepki Skoru
0
kübra amasya'da mı oturuyorsun? ben orada okudum da:)

Tepki Skoru
0
Klip Gösterisi şeklinde Yapabilirsin.önde şarki Söyleyen Arkada Dans Grubu Olan çocuklar şeklinde Olabilir.

Tepki Skoru
0
evet bende kara kara onu düşünüyom bu konuda pek yaratıcı deilimdir

Tepki Skoru
0
arkadaslar yıl sonu gosterılerı ıçın danslı bı calışma lazım ban yardım edermısınız cok ıhtıyacım var fıkrınıze sımdıden tşk

Tepki Skoru
0
arkadaşım çocuk şarkılarını burdan paylaşalım bölümünden aldım.Bakarsan.Yada arama yaparsan bulursun.Bende bu siteden indirdim.

Tepki Skoru
0
müzik etkinliği bölümünde kelebek şarkısını bulabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
''Türkmen kızı'' folklör gösterisini ben yaptırdım çok beğeni aldım hem güzel hemde sözlerine uyarak yapılıyor tavsiye ederim

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar mayıs ayı içinde yapılması gereken okul öncesi eğitim şenliği için hazırlamayı planladığınız etkinlik,broşür,afiş ve rontları bu köşeden paylaşalım mı?? Sizlerinde çok yaratıcı fikirleri olduğuna eminim :congratulationscut4

Tepki Skoru
0
hocam göndericemde desi var 1 şarkıyı vermio 2şarkıyı ele geçirmeye çalışıyorum 3 aldığımı varsayalım nasıl yollıycam ki? şarkıyı 1 haftaya kadar ele geçiricem inş. ozaman tekrar istişare ederiz sizinle

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle