Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende dans öğretmeninden aldığım modern dans şhow var ve çok güzel oluyor ben özelde çalışıyorum geçensene öğrencilerime yaptırdım beğeni yüksekti hareketleri basit birde çocukların doğallığı karışınca izlerken büüyük zevk alıyor insan arzu ederseniz şarkısını yollayabilirim fakkaaattt işte sorun hareketlerini size nasıl aktarabilirim bilmiyorumm:S

Tepki Skoru
0
ya olsun sen sarkıyı yolla hareketleri bz bulmaya çalışırız,daha olmadıı anlatmaya calısrsın iştee:D

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben geçen yıl ilk gösterimi yaptım 23 nisanada
elma kurdu şarkısına hareketler uydurdum.mutlu çocuk valsine çif olup dans ettiler birde kızım seni aliye vereyimi şarkısını drama ettik.çokda güzel oldu bu yıl mantar rondunu düşünüyorum kıyafet konusunda fikirlerinisi bekliyorum
sevgilerr:)
Arkadaşım bu sene yaş grubun kaç acaba? bir de kızım seni aliye vereyim mi şarkısının sözlerini merak ettim ben mümkünse?
Mantarlar için kırmızı ve beyazdan oluşan bir kıyafet ve mantar şapkası olabilir belki...

Tepki Skoru
0
yıl sonu gösterisi için bir ront yada farklı bir etkinliğe ihtiyacım var. yardımcı olursanızçok mutlu olurum
şimdiden teşekkur

Tepki Skoru
0
şeker naz hocam gönderirsen çok sevnirizzzzzzzzzzz

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar forumda bu turp rondundan bahsediyorlardı bende biraz araştırırken müziğini buldum.Güzel bi oyun oduğunu yazmışlardı fakat nasıl oynandıgı ile ilgili bir şey yoktu.Arama yaptım ve bulamadım.Müziğinide çok begendim.Bilen varsa yazarsa çok sevinirim.Paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
0
Hocam dede bir sürü sebze yetiştirir bunların arasından temsili bir turp kocaman, hemen arkasından ak sakallı dede çekmeye başlıyor çıkmıyor sırasıyla nine geliyor iki eliyle belinden tutuyor turp çıkmıyor, sonra ayşecik, köpek, kedi en son fare gelir ve kediye tutunur yani hepsi bellerinden tek sıra halinde ve turp çıkar bir de yere düşerler o hızla. Biz böyle oynuyoruz :)
Amaç kazanım; İşbirliği, bir elin nesi iki elin sesi var, grupla beraber hareket edebilme...

Tepki Skoru
0
elif35 bazı şeyler yazacağını söyledin ama yazmadın uyguladığın örnekleri paylaşırsan sevinirim.

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama daha önce neredeydim diye kendime kızıyorum.Güzel bir site...Ben de az ama öz kaliteli bir yıl sonu gösterisi yapmayı planlıyorumKlasik müzik eşliğinde denizkızı balesi yapacağım.Arkada istiridye kabuğuna benzeyen bir yerde oturan(bunu buzdolabı kutusunu keseek yapacağım sonra soba boyası ile parlak olacak şekilde boyayacağım)bir denizkızı olacak.Diğer çocuklar ellerinde mavi kumaşlarla deniz olacakÖnde debir prens denizkızına ulaşmaya çalışacak Kıyafetler gösterinin en önemli kısmı ...Müzik-kıyafet-ışık kaliteli bir ses sistemi başarıyı getiriyor...Ayrıca geçenyıl yaptırmıştım herkes gösteri bitiminde onu konuştu.Çok beğenildi.Peltek konuşan ahçı ve kalfası ıspanaklı yumurta tarifi veriyorlar ve yemek yapıyorlar çok komik ve o kadar da eğlenceli ...Daha başka şeyler de planlıyorum .UMarım birbirimize yardımcı oluruz.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bana 23 nisanda yaptırabileceğim şarkılı rond için bir fikir verebilirmisiniz.başka fikirler de olabilir.Birde aranızda kelebek rondunun müziğine sahip olan varmı.bana gönderebilirmisiniz.bir minicik kelebek diye başlıyo

Tepki Skoru
0
arkadadaslar oguz yılmazın ugur bocegım sarkısında bır seyler yaptırmak ıstıyorum yardımcı olurmusunuz harekletı bulmam da

Tepki Skoru
0
Mrb.Yıl sonu gösterileri için şöyle bir yardımda bulunabilirim.SULTAN OF THE DANS kasetinden IŞIK IRMAKLARI adlı parçayla dans gösterileri yaparsan güzel bişiy çıkar ortaya.İlk yapman gereken bol bol müziği dinlemen,gerisi esinlenerek gelir aklına şekiller..Başaracağınızı biliyorum..

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar. 23 Nisan için acil yardıma ihtiyacım var. Tek bir gösteri yaptırabiliyoruz. Ama kız erkek öğrenci sayısı eşit değil,bunu göz önüne alarak fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. kız=5 erkek=13 5-6 yaş grubu ne yaptırabilirim? lütfen yardım. sanırım dans eğitmenliği yapan arkadaşlar da var aramızda. onlar da fikirlerini söylerse çok memnun olurum. bir de peloş arkadaşımızın fikirlerini özellikle bekliyorum. hepinize şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
0
tecrübesi hiç olmayan için hareket bulmak çok zor oluyor:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00