dün ilçemizde çok acı bir olay yaşadık,diğer okulda müd.yard.olarak çalışan bir arkadaşımız kalp krizi sonucu vefat etti ,MEM de yazı çıkartmış okulundaki törene tüm öğrt.katılabilir diye...bende yarım saat,gideceğimi söyledim ,,sınıfta hizmetli ablamız birde dedim bir velimiz kalsın,,veli bana dönüp dedi ki çocuklar ne olacak,o sırada bunu diyen velinin çocuğu arkadaşı ile kavga etti bir arbede yaşandı..sayın annemiz: - yürü annecim bu okulda can güvenliğin yok deyip çocuğunu götürdü...
ne diyeceğimi bilemeyip,aldırmadan törene gittim ama gözyaşlarım ile velimin tepkisi birbirine karıştı...biz robotmuyuz,sevdiğim bir abimin son yolcuğuna onu uğurlayamayacakmıyım,,çok incindim arkadaşlar...teröristler mi basmış sınıfı,söze bakarmısınız: can güvenliğin yok,bekle bahçede yarım saat sonra içeri al çocuğunu ...öğretmen hastalanmayacak,cenazeye katılmayacak,.....
ve gece boyunca uyuyamadım ve dedim ki ,ben bu insanların içinde kalmayacak diye,veda gecesi falan yapmıcam,ki rahatsızım ...ilk kez bu sene bir yıl sonu etkinliği yapmadan dönem bitiricem...bu duruma gelmiş olduğum için ise daha da üzgünüm...paylaşmak istedim işte en iyi siz anlarsınız diye beni,bizi...