Veli bunu çocuklara eziyet olduğunu görecek hoş görüye sahip değilki.Hani cuma günü gösterimiz vardı.Gösteri neyseki başarıyla tamamlandı sayı 32 olunca çocuklar tekrar tekrar sahneye çıkmak zorunda kalmadılar ancak aynı okuldaki zümrem böyle bir gösteri hazırlamadığı için velilerin resmen saldırısına uğradı bende gösteriyi yaptığıma bin pişman oldum bu kavgaya şahit olduğum için hemde yorgunluğun etkisiyle okulun merdivenlerinden yuvarlandım...Üstelik zümremle gösteriyi planlamıştık ancak 3 hafta önce babası vefat edince yapmaktan vazgeçti.Bende iki sınıfı çalıştıramadığım için zümreminde isteği üzerine kendi sınıfımı hazırladım.Ancak çocuklarını bizim onlar daha fazla düşündüğümüz veliler zümremin acısına rağmen etmedik hakareti bırakmadılar.Ben artık bu şartlarda daha ne kadar çalışabielceğimizi merak ediyorum.Hepinize sevgilerherşey bir yana miniklerimize yazık ya bugün staj yaptığım okulda yılsonu gösterisini lise öğrencilerine yapacaklardı. ben 5 yaş grubunda staj yapıyordum ve sadece bizim çocuklar 4 gösteriye birden hazırlanmıştı. çocukların halini bir görseniz içiniz sızlardı. kıyafetleri giydirildi,1-1,5 saat kıpırdamadan gösteri saatine kadar bekledik, sonra sahneye çıkıp etkinliklerini yaptılar ter içinde geldiler, bi hışımla kıyafetlerini değiştirdik sonra hoooooppppp nefes almadan terli terli yine sahneye, hem de güneşin altında. bunu 2-3 kez tekrar ettik. içim sızladı. işin bir de bu boyutu var. tamam kıymetimiz bilinmiyo, hak ettiğimiz değer verilmiyo ama yine olan çocuklarımıza oluyo