esmacım bu tarz sorunları birçoğumuz yaşıyoruz.hadi sen doğudasın,köydesin.ben ilçemizin en iyi okullarından birindeyim.buna rağmen bazı çocukların annelerini hiç görmüyorum.baba işe giderken bırakıyor,dönüşte alıyor.ya anne bir uğramaz mı çocuğum nasıl diye sormaz mı.geçende de öğretmen bir velim beni aradı,(sınıfta çocukla ilgili bir problem olmuştu.her etkinlikte önde olmak istiyor,olmayınca eve gidip sinirden ağlıyormuş) ben çocuğu okuldan alıyorum dedi,nasıl olur dedim,çocuğun psikolojisi bozulmuş.ama dedim hayatta sadece kendisi değil başkalrının da olduğunu öğrenmeli,arkadaşlarına hak tanımalı...v.s.yok anlamıyor alacağım dedi.ama bi kaç gün sonra geri gönderdi.neyse diyeceğim bazılarına göre anasınıfı veya anokulu çocuğu başından savmak için var.biz de onları oyalayan insanlarız.bazen bana soruyorlar diğer öğretmenler kadar maaş alıyor musun evet diyince şaşırıyorlar.bu zihniyet yıkılmadıkça çoooook başımız ağrıyacak ama bu zihniyeti yıkacak olan biziz.çok çalışarak,başararak,okulöncesi eğitimin hayatın temeli olduğunu göstereceğiz.
HERŞEY ÖLÜR AMA UMUT ÖLMEZ.
HERŞEY ÖLÜR AMA UMUT ÖLMEZ.