Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanı Olsaydım

Tepki Skoru
0
öncelikle kpss gibi saçma bir engeli ortadan kaldırırdım ana okullarını zorunlu eğitime tabi tutardım

Tepki Skoru
0
Ban Mİllİ EĞİtİm Bakani Olsaydim Bİr Kpss Zede Olarak Kpss Yİ Kaldirirdim

Tepki Skoru
0
ben milli eğitim bakanı olsaydım öncelikle kpss yi kaldırırdım

Tepki Skoru
0
ben MİLLİ EĞİTİM BAKANI olsaydım anasınıflarını kesinlikle zorunlu yapardım.böylece okulöncesi öğretmeni ihtiyacı daha da artar. Ustaöğreticiliğe son verir hepsini kadroya alırdım böylelikle hem ihtiyacı kapatır hem mezunları sevindirirdim. müfettişleri guruplandırırdım. En önemlisi ünüversite mezunu olup da atanamayanları hemen göreve atardım. kpss ye son verirdim bu kadar öğretmen ihtiyacı varken neden kpss ustaöğreticilikte çalışanları belli şartlara göre mesela müdür den aldıkları puana ve çalıştıkları yıla göre değerlendirir göreve atardım. neeeeerrrrrrddddddddddddeeeeeeeeeeeee

Tepki Skoru
0
Üniversite hocalarının yerinde oturmamasını, ailelere seminerler düzenlemelerini isterdim.

Tepki Skoru
0
*öncelikle Canimiza Tak Eden Usta öğrticiliği Kaldirir öğretmenler Arasindaki Ayrimciliğlda Kaldirmiş Olurdum.

*sonrasinda Ilköğretim üçüncü Siniflara Zorunlu Eğitim Oarak Anne Baba Olma Dersi Koyardimki Insanlar Bilinçlensin Ve Velilere Lafanlatmaktan Bikmayalim Herkes Ressam Veya Mğüzisyen Olmayacak Ama Herkes Anne Veya Baba Olacak

Saygilar Aradaşlar.

Tepki Skoru
0
bu kadar güzel mesajları keşke birileri okusa değilmi arkadaşlar

Tepki Skoru
0
Milli Eğitim Bakanı olsaydım maaşla ödüllendirme yaparken bir kez daha düşünürdüm...

izu

Tepki Skoru
0
aslında yapacak çok şey var ama ilk olarak alanımla ilgili değişiklik yapardım.hala okul öncesini ne oldugunu bılmeyenler var ve anaokullarına ve anasınıflarına bakıcı gözüyle bakılıyor ve diğer branşlardan farkımız olmadığı bilinmiyor.diğer branşlarda 17.00dan sonra eğitim verilmiyor bizde neden olsun onu anlayamadım.ayrıca bizi denetleyecekler neden veli olsunki biz milli eğitim çalışanıyız ve tabiki müfettişler denetleyecek.ayrıca kesinlikle sayı 15 i gegmemeli!!!!!

Tepki Skoru
0
ilk işim okulumun müdürünü değiştirmek olurdu.çünkü mesleginizin ne oldugunu bilmeyen biriyle çalışmak,çalışma zevkinizi öldürüyor.arkadaşlar biz onların karşısında durmazsak onlar bizi egemenlikleri altına alıp kukla gibi yönetecekler.lütfen hakkımızı koruyalım

Tepki Skoru
0
KÜÇÜK DEVE YAVRUSU
(Deniz07) Bir gün mutlaka

Anne ve yavru deve yemeklerini yerken, birden yavru anneye dönmüş ve sormaya başlamış ve anne de gururla yanıtlamış:

— Anne neden bizim hörgücümüz var?
— Bu hörgüçlerde biz su biriktiririz ve bu sayede çölde herhangi birinden daha fazla su ihtiyacı çekmeden yürürüz.
— Peki, bacaklarımız neden uzun?
— Bu sayede biz çölün kumlarında herkesten daha rahat ve daha hızlı hareket edebiliriz.
— Bunu da anladım, bazen görüşümüzü bile bozan kirpiklerimiz niye böyle uzun?
— Hayatım onlar gözlerimizi çölün kumlarından korur, gözümüze kum kaçmaz.
— Anladım, hörgüçlerimiz çölde daha uzun dayanabilmemiz için su depoları, uzun bacaklarımız çölde daha hızlı ve rahat yürümemizi sağlar, kirpiklerimiz de bizi çölün kumlarından korur. Yalnız anlamadığım bir şey daha var. Peki, neden hayvanat bahçesindeyiz?

Beceri ve yetenekleriniz, özellikleriniz ve tecrübeleriniz sadece doğru yerdeyseniz işinize yarar... Siz şu an neredesiniz?

Ders: Yaratıcılık, yenilikcilik, sorun-problem çözme; bize sunulanların dışında çözüm bulmaktır.

Yaratıcı çözümler için doğru zaman ve yerde olmak lazım

Tepki Skoru
0
ben mıllı egıtım bakanı olsaydım egıtımcılerın onune cocuk bakıcılıgı ıle ılgılı konuyu getrmezdm:)::)bıde bıze sureklı bakcıcı dadı cok kolay ısınz dıyenlerı dava ederdım:):):): saka tabı de okul oncesının yayılması ııcın cok fazla calısma yapardm kpssyı kaldrr butun alanlrı mutlu ederdm:):):)

Tepki Skoru
0
niteliksiz insanları müdür yapıp ta öğretmenleri mesleklerinden soğutmazdım....okulöncesi eğitimi zorunlu hale getirirdim ve aidat olayını kaldırırdım,okulöncesi eğitimde çalışan tüm personeli(müdüründen hizmetlisine kadar)psikolojik testlerden geçirerek alırdım,.........

Tepki Skoru
0
ben madem öğrenmenin yüde 70 i 0-6 yaşında ozaman bütün imkanları onlara sağlardım. ben hiç oyuncağı olmayan okullarda çalışıyorum. ilköğretime ve liseye kitaplar bedava neden anasınıflarına hiç bişey yok. fotokopi paralarını bile velilerden alıyoruz fotokopi parası için çocuğunu okuldan alan veliler var.
bağımsız anaokulları geniş sınıflı. ilköğretim bünyesindeki sınıfların çoğunluğu çok dar değil çocuğun oynaması ben bile zor yürüyorum...

Tepki Skoru
0
ben meb bakanı olsaydım önce kpss yi kaldırır nitelikli ögretmenleri farklı yöntemlerle secerdim

kendi atamamı cıkarırdım 4 yıllık usta ögreticiyim egitim fak. mezunuyum

Tepki Skoru
0
ben idareme hiç karışmazdım.hatta mümkünse kopyalatıp her o kula dağıtırdım.:)) bu şaka kısmı.kurum bünyesinde açmayı düşündükleri bakım evini yada kreşi daha doğrusu çocuk bakıcılığı işini kaldırırdım.sınıf mevcudunu en fazla 15 indirirdim.artı her okula bu bölümde harcanmak üzere ödenek yollardım.
tabi bu bikaçı saymakla bitmez

Tepki Skoru
0
:36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8:
1. Ya herkesi sözleşmeli yapardım ya da herkesi kadrolu yapardım. Böylece 2. sınıf öğretmen olmazdı. Ayrıca lise mezunlarını öğretmen olarak sınıflara göndermezdim
2. Okul öncesi eğitimi zorunlu yapardım.
3. Her anasınıfına 1 tane meslek lisesi mezunundan sınıf ablası yapardım. Öğretmen 2 dk dinlenirken o çocukları oyalasın diye.

Beni bakan yapın arkadaşlar bakın ne güzel düşüncvelerim var.

Tepki Skoru
0
okul öncesinin şart olması ve doğu illerine daha da çok ağırlık verirdim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00