- Tepki Skoru
- 0
evet sistem değişti ama e-öğrenme portalından sonav sorularına ulaşabilirsin.. e-öğrenme portalına giriş yaptıktan sonra kılavuzların yayınlandığı sayfa varya üst tarafında diğer programlar(yıllık)tıklayınız diye kırmızı bi link var ordan giriş yapacaksın sınav sorularına ulaşmak içinselam arkadaşlar bende aöf 3. sınıfa dikey geçişle yerleştim fazla bilgim olmadığı için geçen senelerin çıkmış vize final sorularını almak ıstedım ama gitiğim bütün fotokopiciler soruları veremiyoruz sizdeki sistem değişti falan diyolar şu sorulara nasıl ulaşıcam yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
3.sınıfta başvurabilirsin rmy. bürodan önlisans yazısı alman lazım bunun için de 2.sınıfı alttan dersin olmadan bitrmen gerekli. başvurunu il milli eğitim müdürlüğüne(mem) yapacaksın önlisans belgenle. ücretli öğretmenlik alımı yapacaklarını her il kendi mem web sitesinde duyuruyor takip etmelisin. ama artık zorlaştı çünkü önlisans ve lisans mezunlarını daha ağırlıkta alıyorlar haberin olsun.neslihan hocam ucretli ögretmenlik kacıncı sınıfta basvurulabiliyo ve nasıl yapabilirm
il milli eğitim müdürlüğü(mem)neslihan hocam mem ne acaba ?