Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AÖF 3.sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı (2011-2012)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar portfolyo 19 da açılacak yazmışlar bugün 20si oldu hala açılmamış yada benmi giremiyorum yardım edin lütfen bu staj bende inanılmaz derecede sitres yaptı bitiremeden ölebilirim sanırım :S:S:S

Tepki Skoru
0
Tepki Skoru
0
benım birinci sınıftan beri aöf okuyan arkadaşım var ona sordum onunda acılmamış arkadaşlar dgs ile alakası yok sanırım..

Tepki Skoru
0
benım birinci sınıftan beri aöf okuyan arkadaşım var ona sordum onunda acılmamış arkadaşlar dgs ile alakası yok sanırım..
portfolyonun dgsyle alakası yok zaten lavanta ben de açamıyorum portfolyoyu :) ama sınav soruları için oturum açabiliyorum =)

Tepki Skoru
0
o zaman biz 3.haftadan mı yazmaya başlıyoruz bu arada staj öğretmeni greve giden varmıydı

Tepki Skoru
0
evet 3.haftadan itibaren yazıyoruz. benim stajım p.tesi günü olduğu için bu konuda yorum yapamıcam :)

Tepki Skoru
0
bu arada;
portfolyo 23ünde açılıp haftasonundan itibaren plan ve raporlar yüklenilebilecek ve muafiyet olmayacak arkadaşlar,bilginize..

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar ya cumartesi bu haftanınkini yüklüyormuşuz benim yani yani tanışmadan sonraki etkinlğimi yükleyeceğiğz 2.haftayı mı yükleyeceğiz

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar ya cumartesi bu haftanınkini yüklüyormuşuz benim yani yani tanışmadan sonraki etkinlğimi yükleyeceğiğz 2.haftayı mı yükleyeceğiz
okul deneyimi kitabında var ya hafta hafta ne yükleyeceğimiz 3.haftadan itibaren yükleyeceğiz cumartesi günü. 2.haftadan muaftık 1.hafta da zaten tanışma haftasıydı.

neslıhan hocam şu plandan kastınız ne.. herhangı bır plan örneğimi...
3.sınıflar için rapor biz daha plan hazırlamıyoruz...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar raporu yükleyemedim ya dosya seç seçenegine tıklıyorum ama bi şey çıkmıyo neden acaba lütfen yardım edermisiniz:((

Tepki Skoru
0
hazırladığın word dosyanı nereye kaydettiysen orayı seç görecektir.

Tepki Skoru
0
*λямin*;711550' Alıntı:
Arkadaşlar raporu yükleyemedim ya dosya seç seçenegine tıklıyorum ama bi şey çıkmıyo neden acaba lütfen yardım edermisiniz:((
canım internet explorerden giriceksein portfolyaya . :)

Tepki Skoru
0
ben google cromedan girdim dosya seç var tıklayınca aynı kutunun içinde siyah dosya yazan kısım var solda ona tıklayın dosyanızı ekleyin sonra.

Tepki Skoru
0
Aslinda yÖnerge vardi İndİrİp ondan bakabİlİrsİnİz basİt zor deĞİl o kadar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yıllık çalışma planını ayrı bir word dosyasına kaydedip mi yüklüyoruz? nasıl yüklüyoruz ???

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 4.5.6. etkinlklern teslm tarihi olarak son gün 2 ocagı gösteriyo bunun hakkında bi bilgnz varmı emin olmaıorum bize pazara kadar yüklemenz gerekiyo dendi ama nettede 2 ocak yazıo yardımcı olursanz sevinrm şimdiden tşkrler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle