Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AÖF 3.sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı (2011-2012)

Tepki Skoru
0
:D keşke buna yetkim olsa rumeysa anında yapardım yönetici seni :) yönetim ekibi çalışmaya bakıp öle yönetici yapıyor arkadaşları,umarım sen de gelirsin bi gün aramıza çook isterim :) sen de yooktun uzun zmandır nerlerdesin

Tepki Skoru
1
evet yoktum ben yenilerde girmeye başladım nete...uzun zaman oldu.birtane kızım oldu 1 yaşıda teyzesi elinden öper.3.sınıfa geçtim sende 3,sınıfa geçtin değilmi.aslında konuşacak çok şey var bende mail adresin yok.msndende konuşuruz sonra bana adresini veririsen tabiki.ben uzun zamandır girmiyordum internete...neyse burayı kullanmayı bile unutmuşum sen öğretirisn artık...inşalah gelirim aranıza..

Tepki Skoru
0
inanmaıyorruumm neler de olmuş hayatındaa ne kadar güzeeel :)) çook sevindim adınaaa :) teyzesi öper onu kocaman allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşaallah :) evet 3.sınıfım ;) ben özelden vereyim hemen msn adresimii ordan konuşuruzz :)

Tepki Skoru
1
teşekürler.işte zor zamanlar geçiridm..şuan msnye giremiyorum ankaraya yeni geldim.internet bugün bağlandı taşaındığımız için internet yoktu.msnde sorun var sen adresi ver ben uygun zamanda giridğimde seni ekleyim oradan konuşuruz fikir alışverişinde bulunur siteyi bana daha çok öğretirisn. senle tanıştığımızda 1, sınıftık hatırladınmı?yıllar geçiyor sen bekarsın sanırım

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar bende aöf 3. sınıfa dikey geçişle yerleştim fazla bilgim olmadığı için geçen senelerin çıkmış vize final sorularını almak ıstedım ama gitiğim bütün fotokopiciler soruları veremiyoruz sizdeki sistem değişti falan diyolar şu sorulara nasıl ulaşıcam yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

Tepki Skoru
0
e öğrenmeden geçmiş yıllarınsorularuınu bulabilirsin kızlar ben psikolojiden kalmışltım şimdi düzelm,ttiler ama üsten 2 derste eklemişler arıyorum cevap vermiyorlar o no yu ara diyebaştan atıyorlar benim gibi olanlar varmı ? yada bu konuda bilgisi oaln varmı

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar bende aöf 3. sınıfa dikey geçişle yerleştim fazla bilgim olmadığı için geçen senelerin çıkmış vize final sorularını almak ıstedım ama gitiğim bütün fotokopiciler soruları veremiyoruz sizdeki sistem değişti falan diyolar şu sorulara nasıl ulaşıcam yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
evet sistem değişti ama e-öğrenme portalından sonav sorularına ulaşabilirsin.. e-öğrenme portalına giriş yaptıktan sonra kılavuzların yayınlandığı sayfa varya üst tarafında diğer programlar(yıllık)tıklayınız diye kırmızı bi link var ordan giriş yapacaksın sınav sorularına ulaşmak için

rmy

Tepki Skoru
0
merhaba neslihan hocam bn meb baglı anaokulunda yrd. ogretmen olarak çalısıyorum bulundugum yerde staj yapabilirmiyim ...

Tepki Skoru
0
evet hocam 3.sınıflar bulunduğu meb e bağlı anaokullarında ücretli öğretmen adı altında staj yapabiliyorlar.

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar 3. sınıfı açık öğretim fakültesinde okuyan var mı staj bilgilerini portal adında bir programa yükleyecekmişiz bu konuda bi bilgisi olan var mı örgün okuyanlarda mı bu programı kullanacak

Tepki Skoru
0
evet portaldan yüleyeceğiz planlarımızı üniv.den zarf gelicek nasıl yapılmasını anlatan. ve hayır bu sadce aöflileri ilgilendiren bi durum

rmy

Tepki Skoru
0
peki okulla baglantıyı nasıl yapıcam yani orda calıltıgımdan haberleri nasıl olucak

Tepki Skoru
0
aöf size okulda müdürüne imzalatacağın bi kağıt yollayacak onuda il meb deki oöncesi ile ilgilenen müdüre imzalatcaksın bildiğim kadarıyla

rmy

Tepki Skoru
0
neslihan hocam ucretli ögretmenlik kacıncı sınıfta basvurulabiliyo ve nasıl yapabilirm

Tepki Skoru
0
neslihan hocam ucretli ögretmenlik kacıncı sınıfta basvurulabiliyo ve nasıl yapabilirm
3.sınıfta başvurabilirsin rmy. bürodan önlisans yazısı alman lazım bunun için de 2.sınıfı alttan dersin olmadan bitrmen gerekli. başvurunu il milli eğitim müdürlüğüne(mem) yapacaksın önlisans belgenle. ücretli öğretmenlik alımı yapacaklarını her il kendi mem web sitesinde duyuruyor takip etmelisin. ama artık zorlaştı çünkü önlisans ve lisans mezunlarını daha ağırlıkta alıyorlar haberin olsun.

rmy

Tepki Skoru
0
allaha sukur alttan dersim yok tessekkur ederim :24:

Tepki Skoru
0
staj ne zaman başlıcak ve staj için yapmamız gerekenler hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle