- Tepki Skoru
- 0
açıklandı artık hocam hem sınav yerleri hem de staj yerlerişansa bakar mısın ben o kadar dolaşıyorum nette yokluyorum açıklanmış mı diye buna rağmen yine ulaşamıyorum
açıklandı artık hocam hem sınav yerleri hem de staj yerlerişansa bakar mısın ben o kadar dolaşıyorum nette yokluyorum açıklanmış mı diye buna rağmen yine ulaşamıyorum
arkadaslar benım staj yerım bellı oldu ama sısteme gırınce şöyle bi ibare var ne demek acaba bilen var mı ne yapmam gerekıyo...altta paylasıyorum yazılanı..
Not: Yukarıdaki atama kaydınızı yeniletmeniz halinde geçerli olacaktır.
o yazı herkeste var arkadaşlar. geçen seneden kalma yazıymış sanırım o bizimle alakalı değilbilmiyorum ama bende de var.
hocam ben çok madur oldum ya bi akıl verin lütfen şöyleki ben bu seneye kadar ordu/fatsada yaşıyordum ama bu sene babamın tayininden dolayı ordu merkeze taşındık. normalde fatsada aöf bürosu olmadığı için staj orda olmuyo diye biliyordum ama az önce bi baktım ki stajım fatsada bi okulda sorun şu ki ben taşındıktan sonra aöf bürosuna gittim adres değişikliği için yapmadılar kendiniz netten yapıcaksınız dediler ama nettten adres değiştirebileceğim biyer yok kendi aöf sayfama giremiyorum bile. ben şimdi napıcam hocam staj yerimi değiştirebilirmiyim öyle bişansım varmı lütfen bi çare söyleyin kafayı yemek üzeriyim valla
hocam adresinizi Dönemlik-Kredili Programlar Öğrenci Sayfası burdan bilgi görüntülemeye tıklayıp adresinizi ordan değiştrebilirdiniz keşke daha önceden sorsaydınız ve ayrıca sınav yerlerinizi de bu verdiğim linkten öğrenceksinizbide bişey daha var ben sınav yerlerimi nerden öğrenebilirim acaba bilgi verirmisiniz??
hocam bi arkadaş faks yollayarak staj yerinin değişmesini istemiş ve kabul edilmiş siz de bi deneyin istersenizsaolun hocam hayırlısı olsun artık yapıcak bişey yok
hocam yarın gideceksiniz staj yerinize zaten sizden sorumlu öğretmeninizle görüşünce o siz yardımcı olacaktr telaş etmenize gerek yokarkadaşlar staja başlamak için ne yapılcak yerler açıklandı ama nasıl olcak bilğisi olan varsa lütfen paylaşsın