Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AÖF 3.sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı (2011-2012)

Tepki Skoru
0
staj ne zaman başlıcak ve staj için yapmamız gerekenler hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen...
5 aralıkta başlayacak. aralık başında okuldan yapman gerekenleri anlatacak,nerde staj yapcağının bilgisi olan ve portal şifren olan bir zarf gönderilcek üniversiteden ev adresine

Tepki Skoru
0
yaa canım hocalarım ben bu yeni sistemden hiç bişey anlamadım bende 3. sınıf öğrencisiyim sınavlar nasıl olucak kitapların ne kadarına çalışıcaz nasıl geçilecek vs. vs. hiç bilmiyorum lütfen beni bilgilendirirmisiniz. bilmediğim için sistemden çok korkuyorum hiç ders bırakmadan geçtim ama korkudan sınıfta kalıcam diye içim içimi yiyo :(:(:(:(

Tepki Skoru
0
yaa canım hocalarım ben bu yeni sistemden hiç bişey anlamadım bende 3. sınıf öğrencisiyim sınavlar nasıl olucak kitapların ne kadarına çalışıcaz nasıl geçilecek vs. vs. hiç bilmiyorum lütfen beni bilgilendirirmisiniz. bilmediğim için sistemden çok korkuyorum hiç ders bırakmadan geçtim ama korkudan sınıfta kalıcam diye içim içimi yiyo :(:(:(:(
aralıkta sınava gireceğiz,sorumluluk ünitelerimiz verdiğim linkte var : http://www.okuloncesiforum.com/u-eg...niteleri-kredili-sisteme-gore.html#post703223 korkmana gerek yok hocam sistemde sadce daha az konudan sık sınav olacağız.

bende 3.sınıfım.izmir bornova şubesine hala kitaplar gelmedii =((
:( hocam senin durumnda çok kişi var portaldan çalışmanı önerebilirm bu durumda

Tepki Skoru
0
bende 3.sınıf ogrencisiyim ve milli egitimde ücretli ogretmenlik yapıyorum acıkcası sistem degiştigi icin endişeliyim ve kafam karısık.stajerlik varmıs ben ucretli ogretmenlik yapıyorum kafam biraz karısık nasıl olacak ne yapmam gerekiyor....:10:

Tepki Skoru
0
bende 3.sınıf ogrencisiyim ve milli egitimde ücretli ogretmenlik yapıyorum acıkcası sistem degiştigi icin endişeliyim ve kafam karısık.stajerlik varmıs ben ucretli ogretmenlik yapıyorum kafam biraz karısık nasıl olacak ne yapmam gerekiyor....:10:
stajını sen okulunda yapacaksın. ama her hafta planlarını eporfolyo aracılığıyla yüklemen gerekli. staj okulları belli olunca(1 aralıkta belli olacak) staj öğretmeninle görüşmeni öneririm o daha iyi yardımcı olacaktr sana. bence eskişhr ana büroyu arayıp sor ki kafanda soru işareti kalmasın hocam

Tepki Skoru
0
rica ederim hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu :) allah sizden de razı olsun,sorunuz olursa sorabilirsiniz her zman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :))

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar.ben bu sene dgs ile aöf ne yerleştim ve 3.sınıftan devam ediyorum.bu sene staj var 5 aralıkta başlıyor.haftada 1 gün tam yada haftada 2 gün yarım gün olarak anaokullarında staj yapılacak. eğer ücretli öğretmenlik yapıyorsanız kendi çalışmanız staj olarak sayılacak. fakat yine de aöf nin belirlediği okulda ki öğretmen staj öğretmeniniz olacak ve raporları portala ondan bilgi alarak yükleyeceksiniz.staj toplam 8 hafta sürecek 2. dönem staj yok

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar.ben bu sene dgs ile aöf ne yerleştim ve 3.sınıftan devam ediyorum.bu sene staj var 5 aralıkta başlıyor.haftada 1 gün tam yada haftada 2 gün yarım gün olarak anaokullarında staj yapılacak. eğer ücretli öğretmenlik yapıyorsanız kendi çalışmanız staj olarak sayılacak. fakat yine de aöf nin belirlediği okulda ki öğretmen staj öğretmeniniz olacak ve raporları portala ondan bilgi alarak yükleyeceksiniz.staj toplam 8 hafta sürecek 2. dönem staj yok

Tepki Skoru
0
arkadaşlar staj yerlerinizin belli olduğu siteye nasıl ulaşıyorsunuz...bazı linkler hata weriyor...yardımcı olursanız sewinirim:(

Tepki Skoru
0
aöf nin e öğrenme sitesinden ben baktım 1 aralıkta staj yerleri açıklanacakmış..

Tepki Skoru
0
e öğrenmeden staj yeri nasıl bakılıyor ben bulamadım maalesef bilgilendirirseniz sevinirim

Tepki Skoru
0
benim anlamadığım bişey var ücretli öğretmen olarak çalışırken kendi kendimizi nası değerlendiricez mesela 2.haftada 1. etkinlikte okul öncesi öğretmenin okuldaki bir günün incelenmesi var.

Tepki Skoru
0
evet öyle biliyorduk biz de ama dün baktık ki açıklanmış. tabii bunu duyurunca facebookta herkes site çöktü :)) ben öğrenebildim mesela dün öğlen saatlerinde :)
şansa bakar mısın ben o kadar dolaşıyorum nette yokluyorum açıklanmış mı diye buna rağmen yine ulaşamıyorum:(:(:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle