mervem58 merhaba siz Sivas'ta mısınız?...arkadaşlar cok sacma dun ılceye gıttım 2. atama lıstesı elırıne gelmemış ve cok acık oldugunu soyluyorlar ne beklıyorlar anlamıyorum yaa...
ben ist danım ama koyu bır sivascıyım.Neden sordun.mervem58 merhaba siz Sivas'ta mısınız?...
mervem58 madem koyu Sivascısın sana Sivas'tan kucak dolusu selamlar. Benim atamam da olmadı o yüzden size sordum...:36_7_8:ben ist danım ama koyu bır sivascıyım.Neden sordun.
arkadaşın nerdensın ve ne mezunusun?arkadaslar ümidinizi kesmeyin bende atanamıstım fakat dün aksam üzeri saat beste aradılar atamam oldugunu söylediler yavas yavas oluyor bu işler herhalde
sağol canımmervem58 madem koyu Sivascısın sana Sivas'tan kucak dolusu selamlar. Benim atamam da olmadı o yüzden size sordum...:36_7_8:
Canım ben aöf 1.sınıf öğrencisiyim.ya sen?sağol canımsen ne mezunusun?
Sende Ankaradaydın yanlış hatırlamıyorsam, mezunmuydun hangi ilçeye atandın. Offf bizi niye aramıyolar ya. İlçedeki kadın bana boşuna beklemeyin alım olmayacak bi daha emir öyle dedi. Ya kafayı yicem artıkarkadaslar ümidinizi kesmeyin bende atanamıstım fakat dün aksam üzeri saat beste aradılar atamam oldugunu söylediler yavas yavas oluyor bu işler herhalde
evet bende ankaradydım lisans mezunuyum etimesguta atandımSende Ankaradaydın yanlış hatırlamıyorsam, mezunmuydun hangi ilçeye atandın. Offf bizi niye aramıyolar ya. İlçedeki kadın bana boşuna beklemeyin alım olmayacak bi daha emir öyle dedi. Ya kafayı yicem artık
hayırlı olsun sevindim adınaevet bende ankaradydım lisans mezunuyum etimesguta atandım
canım son atamanın listeleri daha ilçeye gitmemiş....mutlaka verilmiştir...