Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan celto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
ataması yapılan arkadaşlara başarılar diliyorum ve nasıl öğrendiniz okuyomusunuz mezunmusunuz

beni ilçeden aradılar ankara inşallah sizlerinde biran önce olur çünkü beklemek çok kötü tam da özel anaokuluna başvurmuştum aradılar

arkadaşlar başvurular hala devam ediyor mu? biliyor musununuz?

usta öğreticilik için başvurular bitti seminerde bitmek üzere sanırım geç kaldınız her sene temmuz ağustos ayı gibi başvurular oluyo ile başvuruyosunuz sonra seminere çağırıyolar eylül gibi seminer sonunda sınav oluyo ve sınav puanınıza göre atamanız oluyo. sevgiler..

bızım yarın sınavımız var bakalım noğlcak

ben gecene usta öğretici olarak çalıştım bu sene aöf 4.sınıf öğrencisiyim hala görev alamadım. yeniden sınav düzenleyip bu kadar insana atanacaklarmış gibi birde ümit veriliyor.bu sene istanbula tahsil edilen usta öğretici kontenjanı 1.340 kişi bunun 1.130 kişsi zaten atandı yüzlece kişiye boş yere umut veriliyor...tabiki herkezin atanmasını bende isterim ama bu çok zor inşallah yinede hepimiz atanırız:)

ben gecene usta öğretici olarak çalıştım bu sene aöf 4.sınıf öğrencisiyim hala görev alamadım. yeniden sınav düzenleyip bu kadar insana atanacaklarmış gibi birde ümit veriliyor.bu sene istanbula tahsil edilen usta öğretici kontenjanı 1.340 kişi bunun 1.130 kişsi zaten atandı yüzlece kişiye boş yere umut veriliyor...tabiki herkezin atanmasını bende isterim ama bu çok zor inşallah yinede hepimiz atanırız:)

bu bigiler kesinmi ben kontenjanı 1100 diye duydum ama şimdiye kadar kaç kişinin atandığını bilmiyorum

ben gecene usta öğretici olarak çalıştım bu sene aöf 4.sınıf öğrencisiyim hala görev alamadım. yeniden sınav düzenleyip bu kadar insana atanacaklarmış gibi birde ümit veriliyor.bu sene istanbula tahsil edilen usta öğretici kontenjanı 1.340 kişi bunun 1.130 kişsi zaten atandı yüzlece kişiye boş yere umut veriliyor...tabiki herkezin atanmasını bende isterim ama bu çok zor inşallah yinede hepimiz atanırız:)[/QUOT
1500 ustaöğrtici görevlendrme istenmiş ama onlar sadece 1100 kişi görevlendrme vermişler..
sana katılıyorum arkdaşım..

arkadaşlar bu bilgiler meb okulöncesi bölümünde var isteyenler bakabilir.

arkadaşlar merak edenler için bazı duyumlar aldım
istanbulda 150 kişinin daha ataması yapılmış ve pazartesi günü sanırım ilçelere karanamelerimiz gelicekmiş ve ilçelerden alabilirmişiz.YERLERİMİZDE BELLİ OLMUŞ!!! İLDEN İNSAFLARINA DAYANARAK ÖĞRENEBİLİRMİŞİZ. SADECE DUYUMLARRR.

örtmen biz senin göreve başladığını düşünmüştük paylaşımın için teşekkürler ayrıca yeni duyumlar aldığında yine yazarsan seviniriz.Bir de ilçelere tekrar listemi asılacak yoksa onlar mı haber verecekler bu konuda bilgin varmı?

Hayir Arkadaşimlar 3 Gün Içinde Görev Yerinizde Olmaniz Gerekiyor

sanmıyorum liste asacaklarını gidip sorucaz geldimi evraklar die

ben enson persembe sormustum ılceye daha lıste falan yoktu bakalım pazartesı ne olacak

Arkadaşlar ilçeyi (ümraniye) aradım ilden henüz bilgi gelmediğini söylediler

arkadaşlar bugün il milli eğitimdeydim.(istanbul)bugün yeni bi komisyon oluşturulup son açık kalan yerlerin atamaları yapılcakmış.sonuçlarıda bize telefonla bildirceklermiş.dedikleri bu.inşallah doğrudur da benim gibi görev alamayan arkadaşlarım daha da gecikmeden görevimize başlarız.

inşallah hakkı olanlar görev alır.

bende kadıkoy ılcedeydım hıc bısı gelmedı dedı bakalım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri