Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan celto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
oryantasyon belgesi dahi olmayan lise mezunları ilçe milli eğit.den atanıolar ...işte eğitim sistemi ne hale gelmiş ortada..tanıdığım bi okul müdürüyle görüştüm ve bu sene seminere katılanlar atanmıcak dedi nedenini bi türlü anlayamadım..millet el altından işini yaptırsın biz de kuzu gibi bekleyelim!!

ya yarın yada çarşamba belli olur diolar ama ilçeler hala 15 gün sonra dio ilçenin ilden hbri yok ki bize ne bilgi versin hala onay bekliyoruz

ilden öğrendim ama ilçedekiler saçmalayabiliyolar o anki yoğunluk ve ruh haline göre ama dediğim gibi salı yada çarşamba belli olur heralde aslında yerlerimiz belli imiş ama onay bekliyoruz öğrendik ama kararanamemiz elimizde olmadığı iin başlayamıoruz

arkadslar usta öğretıcılıkle vekil ücretli öğretmenlik arasında fark varmı ben pek bı fark bılmıyorumda

örtmen merhaba sen kesin öğrendin mi yerini .birde arkadaşım sen mezunmusun

özelden cvp verdim ama burdanda vereyim
mezunum ilden öğrendim hangi okulda olduğumu geçen yıl görev yaptıığım yerdeyim öle sölediler bide arkadaşlar bazı bilgileri paylaşıyorum burdan yanlış anlaşılmasın bende ümit kapısı işte diğer arkadaşlarımdan arayanlardan gidenlerden bilgi alıyorum ve burda paylaşıyorum umarım bu hafta belli olur hem biz hemde çocuklar madur olduk

ilden nereye atandıgımızı soyluyorlar mı

iyi taraflarına gelirsen evet sölüyolar yada adın neydi die sorup telefonu suratınada kapayabiliyolar

teşekkürler örtmen

tesekkurler gıdıp sorsam mı soran var mı gıdıp

strawbery arkadaşım sen kaçıncısınıfsın ben 4. sınıfım atama bekliyorum ...

ben onlısans

arkadaşlar benim tanıdığım önlisans arkadaşlarım atandı.ben 4. sınıfım ve ildekilerin söylediğine göre sıramı beklemem gerekiyomuş.ilçe arar söylermiş.

evet onlısans sızden once ben atandım fakat cok uzak bı yere evıme gıtmedım yada gıdemedım dıyım

arkadaşlar ben bugün il milli eğitime gittim il milli eğitim müdür yardımcısı ile görüştüm bu hafta içerisinde bugün yarın komisyon toplanıcakmış atamalar yapılıcakmış dediğine göre sadece mezunlarınki yapılmış henüz okuyanlarınki yapılmamış onların bu hafta yapılıcakmış inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur

Bizde ilçeden bilgi almaya çalışıyoruz.Bilgi için teşekkürler saadety

çok saol saadety biraz daha rahatladım:)

ınsallah atanırsınız arkadslar ben bu sene umıdımı kestım

bır kez atandım evıme uzaktı dılekce verdım bakalım hepınıze hayırlısı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri