Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan celto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
yarın ilçeye gidicem bakalım kararnamelerimiz gelmişmi ne heves kaldı ne bişey sıkılmaya başladım artık ne onaymış beee

bızm sınav sonuclarımız bugun acıklandı kım ataması ne zaman olur

ben ılk atandımda subata atandım ıkıncıde ıse gecen sene okulardan bır hafta once haberım vardı amabusne ahal evdyım ses yok bakalımartık neresıı

arkadaslar bır seyı cok merak edıyorum ıkıncı atamalar acıklandı dıyolar ogrenen var mı

evet arkadaşlar açıklanmış.bugün arkadaşımı yeni görev okulundan aramışlar.ve göreve çağırmışlar.ilçeler biliyodur kesin arayıp öğrenebilirsiniz.

hangı ılceden acaba ben kadıkoyu aradım telefonu acan yok

strawbery,kadıköy ilçe milli eğitimden öğrenebilirsin.yoğunlardır ya da bilerek açmıyolardır.aramaya devam et yada bizzat gidip sor canım

nerede oturuyosan o ilçe milli eğitimi arayacaksın

aradım actılar ama daha gelmemıs lıste ellerıne

o zaman bugün veya yarın gelir.hadi hayırlısı.

sag olasın bakalım hayırlısı

ümraniyeye listeler gelmiş

hadı bakalım sıra kadıkoyde

atanan arkadslar mezunlar mı

ben küçükçekmece ilçesindeyim.atanan arkadaşlar önce mezunlardı sonra 4.sınıflar oldu.bende 4.sınıfım ve bekliyorum.

ınsllh baklm bende onlısans

benim önlisans arkadaşlarım atandı.

bende 1. atamada atandım evıme cok uzak dıye gıdemedım . sımdı kı atamanın lıstesının gelmseını beklıyorum

arkadaşlar ümaniyeye listeler ve kararnameler geldi sabah okulmüdürüm aradı geçen yılki okulumdaymışım sabahçıyım ve 15 öğrencim var inanılmaz mutluyum velilerimde çok iyi karşıladılar darısı diğer arkadaşların başına dualarımız sizinle:))

cook sevındım arkadsım sana ıyı bır egıtım yılı dılerım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri