Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan celto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
ben şunu merak ediyorum aöf li olupta geçen yıl görev alanları atıyacak yer bulamıyosunuz madem oryantasyon kursuna katılanları nereye atıcaksınız bu kurslar sadece insan kandırmakmı yoksa

Bu Yil Ilk Kez Eğitim öğretime Başlayacak Okulumuzda 6 şubemiz Var.açiliş Onayi Geç Geldiğinden Lisans Ve ön Lisans öğrencisi Gelmedi şans Açiköğretimlilere Güldü.ümraniye üsküdar Kadiköyden Tek Araba Otobüsler Okulun önünden Geçiyor.sira Bekleyen Arkadaşlara Duyrulur.

hayırlısı olsn cnm gönül dolusu başarılr..

haklısınz öenmli olan tecrübe ve sevdiğin işi yapmak..

cadi57 merhaba hayırlı olsun arkadaşım hangi ildesin sen. bir an önce atamamı yapsalar yaa çok öslüyorum işimi ya okula giden çocuklara melül melül bakıyorum.sn hüseyin çelik bizi okula gönder:)

teşekkür ederim bakalım bekliyoruz hala ama senin adına sevindim geçen yılda benim ilk yılımdı ve ben papatyalar anasınıfının 4. öğretmeniydim başta zorlandım aslında zorlanıcak bşey yoktu ama az değil yani 3 öğretmen değiştirmişti çocuklr ve bi gariplerdi onlar bana ben onlara alışınca zaten herşey kolay oldu zor kabullenen gidecek gözüyle bakan velileride unutmamak gerekir :) hala görüşüyoruz :),, sevgiler tekrar tebrikler...

cadi57 merhaba hayırlı olsun arkadaşım hangi ildesin sen. bir an önce atamamı yapsalar yaa çok öslüyorum işimi ya okula giden çocuklara melül melül bakıyorum.sn hüseyin çelik bizi okula gönder:)

haklısn örtmen

haydi çocuk gelişimciler okula..:36_11_6:

sonunda benimkide belli oldu...sabah milli eğitimden gelen telefonla uyandım..okulumada gittim müdürle falan konuştuk..sigortamıda başlattık hayırlısıyla yarında başlıyorum..bakalım hayırlısı olsun...:):):)

canımmmm hayırlı uğurlu olsun.başarılarrrrrrrrrrrrrrrrrr

sonunda benimkide belli oldu...sabah milli eğitimden gelen telefonla uyandım..okulumada gittim müdürle falan konuştuk..sigortamıda başlattık hayırlısıyla yarında başlıyorum..bakalım hayırlısı olsun...:):):)

AYY CANIM VALLA ÇOK SEVINDIM İKİMİZDE UGRASIYODUK BENDE BGN BAŞLATTIM
SİGORTAYI AMA BEN 1 HAFTA DIR GIDIYORUM SINIF BANA BEN ONLARA ŞİMİDEN ALIŞTIM BAK EMEKLER BOŞA GITMEDİ HADİ KOLAYY GELSINN ÖÖÖRRTMENIMM:)))))))))))))

arkadaşlar istanbuldan haberi olan yokmuuuuu valla ağlıycam artık ama yaa :'(

ben gıttım bugun ılceye gıttım daha lısteler gelmemıs

bende bugün öğrendim arkadşalr sonunda atamam oldu yani çok mutluyum öğrencilerime kavuşmak için sabırsızlanıyorum :))

çok teşekkürler arkadaşlarım inşallah diğer arkadaşlardanda böle güzel haberler alırız :))

bende bugün ankarada başlıyorum öğlenci grup darısı benim gibi bekleyen bütün arkadaşlara

arkadasım hangı ılce

denısse arkadasım yerım bos demıssın sorum sana

hayırlı olsn herkese..

örtmen atamanı nasıl öğrendin seni aradılarmı yoksa ilçeye listemi asıldı

bu hafta atamasını ögrenenler nerden ögrendınız

örtmen adlı üye arkadaştan cevap bekliyoıruz.atamasını kimden nasıl öğrenmiş.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri