bızım yarın sınavımız var bakalım noğlcak
ben gecene usta öğretici olarak çalıştım bu sene aöf 4.sınıf öğrencisiyim hala görev alamadım. yeniden sınav düzenleyip bu kadar insana atanacaklarmış gibi birde ümit veriliyor.bu sene istanbula tahsil edilen usta öğretici kontenjanı 1.340 kişi bunun 1.130 kişsi zaten atandı yüzlece kişiye boş yere umut veriliyor...tabiki herkezin atanmasını bende isterim ama bu çok zor inşallah yinede hepimiz atanırız![]()
ben gecene usta öğretici olarak çalıştım bu sene aöf 4.sınıf öğrencisiyim hala görev alamadım. yeniden sınav düzenleyip bu kadar insana atanacaklarmış gibi birde ümit veriliyor.bu sene istanbula tahsil edilen usta öğretici kontenjanı 1.340 kişi bunun 1.130 kişsi zaten atandı yüzlece kişiye boş yere umut veriliyor...tabiki herkezin atanmasını bende isterim ama bu çok zor inşallah yinede hepimiz atanırız[/QUOT
1500 ustaöğrtici görevlendrme istenmiş ama onlar sadece 1100 kişi görevlendrme vermişler..
sana katılıyorum arkdaşım..
örtmen biz senin göreve başladığını düşünmüştük paylaşımın için teşekkürler ayrıca yeni duyumlar aldığında yine yazarsan seviniriz.Bir de ilçelere tekrar listemi asılacak yoksa onlar mı haber verecekler bu konuda bilgin varmı?
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!