Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan celto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Bende başvurdum ve hemde 3 ilçeye birden. Yenimahalle, Etimesgut ve Sincan. 2-3 gün önce sincan ilçe milli eğitim müdürlüğüne gittim ve oraya 30 kişi alınıyormuş. Fakat ben 39.sıradaymışım. Adam dediki önünüzdeki 8 kişi gelmezse ancak o zaman size sıra gelir. Ayrıca buralarda liste de asılmamış. Herkese telefon ederek bildireceklermiş. Yani mamakda kodro olmayabilir ama diğer yerlerde var. Keşke sende birkaç yere birden müracaat etseydin.

afyon dakı atamalar pazartesı bellı olacakmıs arkadslar usak takı de pazartesı öğleden sonra bellı olacak

evet ben aslında başka ilçelerede başvuracaktım ama mamaktan başka bi ilçeye çıktıgı zaman ki muhtemelen çıkardı ben iki araba yapacaktım.Sizin oturdugunu yer müsait herhalde ama benim öyle bir sorunum vardı.İkide gelirken yapacaktım yani eziyet olcaktı hem maddi hem manevi.Şimdi vekilliğe başlıyacam şubata kadar kısmetse idare etcez artık.Ancak bi sorun daha var pazartesi günü ne yapcam hiç bilmiyorum ilk defa bu kadar çaresiz hissettim kendimi:(

Valla ne diyim Musti yaaa sana şimdiden başarılar diliyorum. Ama çok panik yapıyorsun. Herşeyi oluruna bırak bence.

27 Ağustos 7 Eylül Arasi Kayitlar Yapilacakmiş Sonrada Kura çekilecek

arkadaşlar haftaya belli oluyo... okulların açılmasına 2 gün kalada sonuçlanıyo... acı ama gerçek

arkadaslar hangı ılde olduğumuzu belırtsek ıyı olur asos arkadsım istanbuldakımı bellı oluyo ben istadayım ve 30agustos da semıner yerlerınız bellı olur dedıler feza arkadsım bu arada ne kurası bende anlamadım

ben k.maraş elbistandayım burada seminer 24agustosta bitiyo usta öğretici atamaları nezaman başlıyo bilen varmı arkadaşlar

arkadaşlar usta öğreticilik illere göre değişiyor. Ankarada pazartesi başvurular başlıyacak daha . dediğiniz gibi torpil bunda çok işlemiyor. kpss puanına göre alıyorlar. bide söyleyim 15 gün sonra başlama hakkınız yok.

merhaba arkadaslar ben bu foruma yenı uye oldum ankara dayım aöf okulöncesi öğretmenlığı mezunuyum.ousta öğretıcı olarak gorev yapmak istıyoru.yalnız kpss sonucuna goremı alınıyo bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım.sımdıden tesekkurler...

arkadaşlar usta öğreticilik atamaları ne zaman belli olcak bilen varmıya hiç kimse bişey sölemiyor istanbuldayım,teşekkürler

arkadaşlar usta öğreticilik atamaları ne zaman belli olcak bilen varmıya hiç kimse bişey sölemiyor istanbuldayım,teşekkürler

arkadasım okuların açılmasına 2 gün kala açıklancak dıye bılıyorum daha henüz okullara atamalar olmamış olduktan sonra boşluk olan yerlere alıncakmış bgn milli egıtımden geldım...öle söledıler..

artık okulöncesi de erken başlıycak 1. sınıflar gibi nasıl olcak peki offf ne biçim sistemdir bu ya. allah herkeze yardım etsin yetkililere de el çabukluğu versin

senin atamanı yapmayacaklarmış hocam ben öyle duyum aldım:D

merhaba erva hocam:)ben deniz.valla usta öğreticilik atamanı merak etme ben meb e haber saldım sen güzel pasta,kek,kurabiye yapıyormuşsun evde otursun bize börekler açsın dediler:)şaka bir yana ist de açıklandı dedi bir arkadaş.heber kaynağı neresidir bize de söylerse çok bahtiyar olacağım....

deniz allah iyiliğini versin tamam devlet baba maaşımı versin ben otururum evde yaparım kek pasta börek mantı bile açarım :) nerde açıklanmış ya nasıl öğrenicez onu biliyomusun peki

Arkadaşlar İstanbulda okullar belli oldu ben bugün atandığım okula bile gittim ve müdürümle görüştüm yarın başlıyorum. Darısı hepinize inşallah

MRB ARKADAŞIM İST DE AÇIKLANDI DEMİŞSİN.BUNU NASIL VE NEREDEN ÖĞRENDİN SÖYLERMİSİN.BENDE İST DEYİMDE HALA Bİ HABERİM..:(

denizcim alıntı yaptığın arkadaşımız 2006 da yazmış 10. sayfadan sonraki 2007 tarihli

ben kayserı mılli eğitime basvuru yaptıgımda okullar acıldıktan sonra 1 hafta 10 gun sonra dedıler.aynı sekılde baska bır ılde tekrarladı.okulun ılk gunu o heyecanı yasayamayacagız anlasılan.neyse olsun.yeterkı atanalım dimi :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri