Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan celto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
ist daki semıner yerlerımızın acıklandığını duyarsanız bızıde bılgılendırın arkadaslar beklemedeyız sözde bugun arayın dedıler ama yıne dusuremıyorum

neşe telefonu düşürsen de bişey farketmicek çünki hala belirsizlik sürüo..meb in sitesinde yayınlancak ama ne zaman belli deil...

ben aradım ama telefona bakan yok cuma gıttıgımdede telefonla arayın acıklandı deyınce lısteye bakmaya gelın dedıler
yada meb ın sıtesınde duyurulurmus fakat ses seda yok ......

arkadaşlar sitede açıklancak die beklemeyin çünkü hiç bir zaman açıklamadıar ilçeden yada ilden öğrendik. haftaya okullar açılcak hala belirsiz.YAZIK

hic ile gıden var mı

erva hocam sendemi hala öğrenemedin atamalar ne oldu.hani 3 eylül pazartesi belliydi hııı ne oldu?:) işin komik yani p.tesi okul açılacak diyolar yaa.vallaha bu sistemin çarklerinda eziliyoruz eylem kararı mı alsak ne yapsak...

ben bugun ıle gıttım carsamba yada persembe acıklanacakmıs lıste hem ılde hemde ıst meb de olucakmıs

evt benımde babam gıtmıs bugun :) bence haftaya baslanır

inşallah açıklanır arkadaşlarım

arkadaşlar bugün ilçe milli eğitimdne öğrendim atandığım yeri.ama öğrenmem çok zor oldu.sanki onların görevleri değilmiş gibi davranıyorlar.adamın suratı sirke satıyordu.ama ben hiç takmadım onu ve listeyi aldım baştan sona inceledim.ve sonuç olarak atandım.umarım hayırlı haberler alırsınız.

hayırlı olsun arkadasım darısı bızım basımıza bızım kı daha acıklanmadı ne zaman baslayın dedıler :362jf:

arkadaşlar bir şey soracağım istanbulda belli oldu mu usta öğretici atamaları?

arkadaşlar meraba ben 3 yıldır çalışıyorum usta öğretici olarak tek dersim kaldı onu verirsem mezun olucam .İle gittim dün 4. sınıflarla atanırsın dedi şube müdürü oda ne zman olucağı belli değil bilgisi olan varmı bu konuda

arkadalar kadıkoy ılçeye gıden var mı

arkadaslar bugun takıp edemedım sımdı semıner yerlerımız bellı oldumu

bılmıyorum salı ıle gıttıgımde carsamba yada persembe denıldı bugün bı haber yok yarın k.ilceye gıtmeyı dusunuyom

tamam ozaman bu okul yerlerı bellı olan usta öğretıcıler gecen yıl calısanlarmı

bende calıstım ama dha haberım yok acıklanıp acıklanmadıgından

Nasıl atanmamış henüz daha atamalar olmadı ki bu açıklananlar seminer yerlerimiz değil mi? Birşey daha sorıyım bu arada ist da 1110 kişi atancakmış usta öğretici olarak bu 1110 kişi bu sene seminere katılanlar arasındanmı yoksa geçen seneler görev yapanlar da bunlara dahil mi?eğer açıklama yaparsanız sevinirim..

aman allahımmmmmm....kpss kazanıp kadroya geçme derdi bitmeden şimdi...usta öğreticilik içinmi? sınavda ter döçezzzzz..........

ooooffffff offffffff ben sisteme

Ben bu sayıyı burda il il atancak usta öğretici sayıları avrdı ordan gördüm en çok ta ist da 1100 kişi idi...Yalnız haklı olabilirsiniz ama geçen sene benim arkadaşım lise mezunu olduğu halde atandı ben umudumu kaybetmedim şuan 3. sınıfta okuyorum ve bi umutla seminerden sonra atanmayı bekliyorum...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri