Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan celto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Banada ilk gelen yerler ( 2yıl önce) en az 2.5 saaat uzaktaydı. ben gitmedim. zaten aldığımız maaş ne ki taa oralara gidip kendini perişan ediceksin. ben olsam giitmezdim arkadaşım

Serap'cığım bu sene usta öğreticiler 600ytl. maaş alacaklar. Canım bence küçümsenecek kadar da az değil. Valla İlkay'cığım bende gitmelisin diyorum. Sonuçta kimse evde oturduğun yerde gelipte eline 600ytl vermez.

emin misin gökbencim yaa. çalıştığımız saate göre mi olacak yoksa her zaman 600 ytl mi olack ( sözleşmeliler gibi )

gökben niye 600 oldu yeni yasamı çıktı kesinmi?

Evet canım kesin bugün ilçe milli eğitim müdürlüğünün bizzat müdüründen öğrendim.

ya benimde öyle bir durumum var yani köyde çalışmak gibi. ama bende aynı serap gibi düşünüyodum. 600 olduysa bilmiyom ne olur yani 200 sigortaya giderse 400 de bize kalıyo öylemi. bu yasa acaba sözleşmeliler için bi yasa çıkmıştı o mu ki?

Canım yaaaa saat ücretleri artmış yani saati 5ytl olmuş ve müdürde bana 600ytl maaş olduğu için usta öğreticiliğe talep arttı dedi. Yani bu ücretin içinden sigorta kesilmiyor.

Neslihancım sağol ya bende sürekli istanbul il milli eğitimi arıyorum belli olmadı diyip kestirip atıyorlar, ilçe milli eğitimi arıyorum onlarda bize yazı gelmedi il milli eğitimi ararsanız daha iyi olur diyorlar. Şaşırdım kaldım valla ne bu iş ya :10:

ya sorun oaranın koy olusu degıl gokbencım ben o parayla ev kırasımı verıcem kendımemı bakıcam bılmıyorum çok kararsızım ya arkadaslar eyer kabuletmezsem seneye tekrar calışmak ıstedıgımde yedek lıstesıne yazıyorlarmış ne kotu ya

giresunda merkeze lısansları yerleştırmısler sonra evlıler yakın yerlere bekarlarıda benım gıbı hep boyle koylere vermışler arkadaslar b nasıl bır sıstem soylermısın

İlkay'cığım işin baya zor anlaşılan. Herşeyin hayırlısı olsun canım...:)

yani 600 alacaz düz öylemi? sağol gökbencim bilgelendirdiğin için. kesinse o zaman ben biraz düşünüm.

evet zor kaldıgım yere ıkı saat uzaklıkta gıdıp gelemem kalmalıyım orda ya yarın bakıcam nasıl bır sıstemdır bu anlayamıyorum

sahi yaa şimdi aklıma geldi ben en son 500 küsür bi maaş almıştım. iyi olmuş arkadaşlar ya.
ilkay sen kaçıncı sınıftaydın?

ben lise mezunuyum
canım

hımmm ok. hayırlısı olsun

gökben ya kusura bakma tam olarak emin olmak istiyorum canım,resmi olarak meb o.ö. sitesinde yayınlandımı bu?

ilkay valla benimkide köy çıktı. servisi bile yok nasıl gidiym ben oraya ya ooooofff of. bu sene evdeyim napım.:(:(

çiğdemcım canım bırlıkte gıdelım dıcem ama senınkı hangı ılde ya

bana eyer gıtmezsen sene calışmak ıstedıgınde zor olucak seneyede calışmaya bılırsın dedıler canım ya bunlar ne yapmaya calışıyorlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri