Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan celto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
slm arkadaşlar.ben önlisans mezunuyum ve geçen yıl ilk kez atandım usta öğretici olarak.üniversiteden mezun belgemi alamadığım için lise mezunu gözüktüm ve 9 kasımda atandım.artık mezun durumunda olduğumdan bu yılda aynı yerde kalmak istediğimi belirttim.fakat ağustos sonu ve 1 hafta sonra okul açılıyo hala belli değil.
Anlayacağınız bu işler çok sallntıda kimsenin ne dediği belli değil. sürekli takp ediceksiniz.gerekirse hergün gidin milli eğitime ama bişey değişmiyo hep aynı cvp: '' haber verilecek size,bekleyin!'' iyi de ne zman? sorun da bu zaten.
Lise mezunu gözükenler kasımda (hemen hemen hepsi) öğrenci durumunda ve mezun gözükenler eylül de atanıyor. bunlarda bilginize :)

arkadaşım öğrenci gözükenler kasımda demişsin
geçen yıl değil ondan önceki yıl arkadaşım atanmıştı öğrenciydi geçenyılda farklı okula verildi ama okulların ilk açılmasıyla başladı. ya nie bukadar işliyo bu sistem belki yüzlerce telefon geliyodur ilçelere onlar ili arayın diolar ili arıyoruz ilçeye sorun diolar yada hbrimiz yok belli değil diyolar ya duyan kimse yokmu yetkili felan vallahi yazık bize

ben istanbulda oturuyorum geçen yıl müracatımı il milli eğt. yaptım atammı ise ilçe milli eğit. den okulların açılmasına 3 gün kala öğrendi okulların açıldığı ilk gün göreve başladım ... okullar bu yıl bize 1 hafta önce acılacağına göre bağlı bulunduğun ilçe milli eğt. e tahminen eylülün 7 sinde giderek öğrenebilirsin başarılar...

doğru diyosun arkadaşım. güvenilir bir kaynaktan öğrendiğime göre aslında görev yerlerimiz belli olmuş ilde ama hemen açıklanmıycakmış NİYEYSEE,, ya açıklansada yakınmı uzakmı onu bilelim yer değişimlerini halledelim dimi ama

arkadaslar bugün ben milli eğitimi aradım bakanlık henüz usta öğretici kadaro sayısını belirlememiş cumhurbaskanlığı secimi bittiğine göre artık bu konuyada eğilirler bizede sıra gelir yani

aslına bakarsanız arkadaşlar boşuna endişeleniyoruz ve boşuna stres yapıyoruz.bu adamların bize ihtiyacı var öğretmen olmadan eğitime başayamayacaklarına göre...siz gönlünüzü ferah tutun.benim merak ettiğim başka bişey var bu yıl lise sonlar stajerlik yapmıyormuş anasınıfına ardımcı öğretmen şart olduğuna göre siz bu ihtiacı nereden karşılayacaksınız?

arkadaslar bugün ben milli eğitimi aradım bakanlık henüz usta öğretici kadaro sayısını belirlememiş cumhurbaskanlığı secimi bittiğine göre artık bu konuyada eğilirler bizede sıra gelir yani

arkadaşım usta öğretici kadroları açıklandı forumda da var hatta il il usta öğretici kadroları

evet kadrolar açıklandı rekor istanbulun 1100 kişi alınacak.ya bu kadar açık varken kadroya alsalarya bizi:)

sevgili nirvana_sea ustaöğreticiler yardımcı öğretmen olarak ve başka bölümlerde çalıştırılamaz
yönetmelikte belirtilmiştir.
kordinatör öğretmenin bunu ile bildirme yetkisi bulunmakta ve işiten alınma söz konusudur ha bu istanbulda yoğunluk olduğu için geçerli değilmiş bildiğim kadarıyla..

nervana_sea nın bahsettiği yardımcı biz değiliz yanlış anladın galiba bizim yanımıza yardımcı temini nasıl olucak demek istiyo çünkü liseler 4 yıllık olduğu için bütün liseler bu yıl3. sınıfta ve son sınıfta olan yok dolayısıyla stajer de yok işimiz zor bu sene yardımcı olmadan çok zorlanırız hele kalabalık sınıflarda,HAYIRLISIYLA GÖREV YERLERİMİZ AÇIKLANSA ...

arkdaşım eşimin okulda özel alt sınıfta geçen yıl görev yapan ustaöğreticiler de olmuştu ama öğretmenin yenında yardımcı statüsündeydi bunu belirtmek istemiştm..

bizim yani usta öğreticilrin yönetmelik doğrultusunda yardımcı öğretmen olamayacağımız doğru ama yönetmelik dışına çıkan okullar olduğu da doğru.beni örtmen arkadaş doğru anlamış.cvp vermek isteyen meslekdaşlarım o doğrultuda verirse sevinirim...

arkadaşlar kocaeli ve bursadan haberi olan var mı ne zaman açıklanıcakmış listeler.

Malatyadan olan arkadaşlar varmı başvuran

manisada ne zaman belli olcak bilgisi olan varmı?

usakta haftaya bellı olacagını soyledıler mıllı egıtımden

istanbul 3 eylül pazartesi inşallah belli olurr!!! DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZZ

ay inşşş yhaaa açıklasınlar artık ..

ankarada 7 eylüle kadar başvurular devem ediyor. araya haftasonu giriyor. anasınıfları da 10 eylülde açılacak. görevlendirmeler yetişimez . okulun ilk haftası yine boşluk.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri