Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan celto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
cigdos' Alıntı:
gökben ya kusura bakma tam olarak emin olmak istiyorum canım,resmi olarak meb o.ö. sitesinde yayınlandımı bu?

Canım yaaaa kusura bakam lütfen mesajını daha yeni gördüm. Yayınlanıp yayınlanmadığını bilmiyorum canım. Dedim ya banada ilçe milli eğitim müdürü söyledi.
 
gokben su kadarını soyleye bılırımkı hey ay farklı para alıyorsun yanı çalıştıgın gın sayısı degısıyor paran her ay 600 olamaz mesela 1 aydan 15 gun calışmısındır gerısı tayıle rastlar o zaman işte zor yanı para durumu degısıyorum ben her ay degısık degısık almıştım
 
gokben' Alıntı:
cigdos' Alıntı:
gökben ya kusura bakma tam olarak emin olmak istiyorum canım,resmi olarak meb o.ö. sitesinde yayınlandımı bu?

Canım yaaaa kusura bakam lütfen mesajını daha yeni gördüm. Yayınlanıp yayınlanmadığını bilmiyorum canım. Dedim ya banada ilçe milli eğitim müdürü söyledi.
tamam canım sağol yinede.:thumbsup:
 
ilkaycım ben ankaranın ilçesindeyim. keşke birlikte olabilsek güzel olurdu. o nasıl olur ya seneye çalışamıyorsun olurmu öyle şey?
 
ya canım yanı senı asıl atamaya sokmazlar dedıler anladınmı
 
1 yıl çalışmıyon diye öylemi? yok öyle bişey nerde yazıyomuş öyle şey.
 
nerde yazıyor bilmiyorum ama oyle dedıler canım offffff offff ya ne zor iş ama varya zor olucak bılıyorum ama bu sene aöfyı kesın kazanmam sart oldu çok çalışmam gerek cokkkkkkk ya en cok da evller evlerıne yakın olmalı işine cok guldun ya ne sacma bende evlencem karar verdır hayırlı bı kısmet bulursam
 
arkadaşlar bende arkadaştan duydum. sıralamada önce üniversite mezunları sonrada önlisans (2yıllık) atanıcakmış. arkadaş 4. sınıf ona sıra gelmiyormuş ( dediğine göre) her il de farklıdır tabi
 
arkadaşlar belli oldu benim demirci oldu aslında ilk başta üzüldüm ama sonuçta belli bi zaman kalıyo usta öğreticiler
 
evt bu yıl ek ders ücreti arttığı için maaş 600 ytl yakın olucak fakat bu tabiki her ay değil ayrıca sözleşmeliler gibide değil. tatil günlerinde veya izinli olduğun günlerde ücretin kesilecektir.mesela yarı yıl tatilinde yarım maaş bile alamıyorsun.ama ev kirası vs sana yarım maaş aldın demiyor. vs ama ücret geçen yıllara göre çok ta az değil. ilkay duyduğunda doğru olabilir. görevlendirildiğin halde gitmeyince seneye hakkın ölebilir.
 
dün aradığımda haftaya açıklanacağını söylemişlerdi ama bugün liste gelmiş ilçe milli eğitime ve geçen yıl çalıştığım okula atanmışım
 
sonuçları ilçe milli eğitimden mi öğreneceğiz yani.... internet sitesinde hiçbi bilgi yok... tam olarak nasıl öğrenebiliriz sonuçları...okulların açılmasına 2 gün var ve bu belirsizlik sinir bozucu..
 
Arkadaşlar usta öğretici atmaları bugün belli oldu.Ama bugün bizzat kendiniz yada telefon ile öğrenin.Yeni görev yerlerinizde başarılar.
 
ya arkadaşlar ben aradım bu gün Erzurum mebi 25 inde açıklanacak dediler. nasıl oluyor böyle şey yaa. her ilde farklı. bu gün öğleden sonra bir gidicem bakalım.
 
müge hangi ilden bahsediyorsun?
 
geçen yıl telefonla aramılardı birkaç okul önermişlerdi. ama bu yıl aramadılar. herkesi mi aramadılar benimi aramadılar bilmiyorum.bizim istediğimiz okul belliydi ondan mı aramadılar bilmiyorum.arayabilirler diye evden çıkmıyodum dün aradım il milli eğitimi haftaya demişlerdi.yani onlarda arayabilir. ama sizde gene bi sorun başvuru yaptığınız ilçe milli eğitimi veya il milli eğitimi arayın. bu yıl aksama olmaması için atamalar okullar açılmadan yapılmasını istediler ki artık açıklanması gerek. niye bekliyorlar anlamadım.
 
Ankarada belli oldu ama hangi okul oldugu ve ne zaman başlayacağımız belli değil o ne zaman belli olur bilmiyorum.Sabah aradım bakanlıktan yazı bekliyoruz dediler.İşin kötü yanı bana aynı zamanda vekil öğretmenlik çıktı bugün vekil öğretmenliğimin çıktığı okulun müdürü aradı.Pazartesi gelin imzanızı atın başlayın mutlaka gelin öğretmenim yok dedi.Gelmezseniz ilçeye bildircem sizi sildircem dedi.Bende usta öğreticiliğe güvendigim için gitmemeyi düşünüyorum.Şimdi usta öğreticilikte kesin başlarmıyım arkadaşlar yoksa vekillikte yanmasın arada.Lütfen bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
 
arkadaşlar ben mebe gittim bu gün. ayın 25inde belli olacağını söylediler. nedeni: öğretmenler internetten seçim yapıp nokta tayin oluyorlar yaa o işlemlerin tam olarak bitmesini bekliyorlarmış. biz sizi 18 inde atasak 20 sinde de kadrolu yada sözleşmeli bir öğretmen gelse yerinize hem işten çıkacaksınız hem de bu yılki hakkınız yanmış olacak. diyolar.
böyle işte hayırlısı olsun bakalım. napalım
 
Arkadaşlar İstanbulda okullar belli oldu ben bugün atandığım okula bile gittim ve müdürümle görüştüm yarın başlıyorum. Darısı hepinize inşallah
 
Arkadaşlar bilginiz varmı bilmiyorum ama sizlere bi soruyum.Bana usta öğreticilik çıktı ben aynı zamanda vekil öğretmenliğe başvurmuştum oda çıktı.Dün vekil öğretmenligin çıktıgı okulun müdürü aradı pazartesi gelip başlayın diye.Bende dedim ki ben usta öğreticiligide kazandım ondan sonuç bekliyorum sizin okula gelemeyecem dedim.Sonra akşama doğru ilçe milli eğitimden beni aradılar vekil öğretmenliginizi iptal ettirmeyin dediler.Sebebini sordum ankara da mamak ilçesine usta öğreticilik kadrosu verilmemiş ankarada taşralara verilmiş.Ben de mecburen vekilliğin çıktıgı yeri arayıp pazartesi gelecem dedim.Ankaradan usta öğreticiliğe başvuran arkadaşlar varmı? gerçekten bakanlık kadro vermemişmi?
 

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri
Üst