Usta öğreticilik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
milli eğitimden gidip wizite kağıdınızı alın we ildeki ssk müdürlüğüne gidin fotoğrafınızla birlikte oraya teslim edin 1 gün sonra sağlık karneniz hazırlanmış olur we karnenizi artık alabilirsiniz

çok teşekür ederim hocam yardımınız için

usta öğreticilere 23 nisan için ders ücreti ödeniyor mu?Bu yıl için milli bayramlarda ödeneceği hakkında bir şey duymuştum.Ama benimki ödenmemiş,bu konuda bir bilginiz var mı?

Ben bu yıl başladım usta öğretici olarak çalışmaya.Ne zaman alabilirim sağlık karnemi?

merhabalar.ben açıköğretim fakültesi okulöncesi öğretmenliğinde okuyorum.4.sınıfa geçtim.2008-2009 öğretim yılında usta öğretici olarak çalışmak istiyorum.2003 yılında usta öğreticilik belgesi aldım.fakat hiç usta öğretici olarak çalışmadım.bu yıl 2003 yılında almış olduğum usta öğreticilik sertifikası ile dilekçe verebiliyor muyum?yada tekrarda bu seminere mi katılmam gerekiyo?kütahya milli eğitimi aradığımda tekrardan bu seminere katılmam gerekmediğini, bu seminerleri kız meslek çocuk gelişimleri için açıldığını söylediler.bu öğretim yılında usta öğretici olarak çalışmam için ne yapmam gerekiyo?

Arkadaşlar ben sağlık karnesi çıkardım.Çocuklarımada çıkardım.90 iş gününü doldurmuş olamanız yeterli.

merhaba...
2003 yılında aldığınız belge geçerli değildir.çünkü belgenin geçerlilik süresi 2 yıldır.eğer siz bu süre zarfında çalışmış olsaydınız gerek olmayacaktı.ama hiç görev almayanlar için süresi 2 yıldır.tekrardan belge almanız gerekiyor.Kütahya milli eğitim heralde sizin sorunuzu yanlış anladı ve yanlış bilgi verdi size.siz hemen bu sene bir seminere katılıp belge almalısınız..kolay gelsin..

şuan 4. sınıftaymış eğer ön lisans belgesi alabilirse seminere katılmasına gerek kalmaz.

arkadaşım ben mersınde kayıt yaptırdım kayıtlar bugun son 14 temmuzda semıner başlayacak

bu sadece acık öğretimciler için gecerli değil mi?bn lisans mezunuyum.sizin için basvurular belli de bizim için niye bişey yazmıyor?

ablalar ben şimdi kız meslek lisesi çocuk gelişimi ve eğitimi bölümünü okuyorum ben usta öğretici olmayı düşünüyorum ama ne yapmam gerektiği hakkında hiç bi bilgim yok bi kaç kişiye sordum şimdilik notlarını yüksek tut dediler bunla ne alakası var onuda bilmiyorum lütfen bana bu konu hakkında bilgi verirmisiniz??...

teşekkür ederim ilksel ablacım çok sağol sizede kolay gelsin inşallah bir gün meslektaş olacağız...

VAYY be herkes öğretmenlik yapmak istio değil lise mezunu,lisede okuyanı bilee

açıköğretim 2.sınıftayım usta öğreticilik sınavındanda 90 aldım mezunlardan ve diğerlerinden sıra gelmez diyolar offf yaaa ben çok istiyorummm usta öğretici olarak çalışmayı off bekliyorumm sadece okadar istekliyimki bu meslek için yılların hemen geçmesini istiyorum inş hayırlısıyla olur herkesin dualarını bekliyorumm

dönence neden sıra gelmesin ki puanında iyi ve yerleştirilme önceliğinde var

arkadaşlar ben bu siteden başvuru yaptım ama geçerli oluyomu bunu ögrenmek istiyorum cvp verirseniz sevinirim

arkadaşlar her sene görev yaptığımız okulun müdürünün doldurduğu bu formun sonucuna nasıl ulaşabiliyoruz yeni baş vurularda başarıyla görev yapanlar öncelikli oluyor deniyor fakat ben nerden ulaşacağımı bilmiyorum bu değerlendirmeye yardımcı olursanız sevinirim.....

usta öğreticilige basvurdum fakat daha sonra dgs sınav sonucu ıle üniversıte kazandım basvuruyu ıptal etmek gıbı bır sansım var mı ,bu sayede bosuna bır yerı doldurmamıs olurum dıye ,dusunuyorum sızce nerden yapabılırım ılden mı ılceden mı

basvurdugunuz ılce ıle gorusun yardımcı olurlar.

cok tesekkurler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri