Usta öğreticilik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
geşmiş yıllarda biz kocaelinde becayiş yapmıştık ama artık bir çok işlem internetten olduğu için kabul etmiyorlar...yani ustaöğreticilik işlemleriniz hala eski usul yapılıyorsa yaparsınız... karşınızdaki atama memuru çok önemli ikna edin..

Bitliste kura çakimi yapılıyor
ve değişmek isteyenler bir gün içinde değiştikten sonra atamalar yapılıyor

usta ögreticilikte emin olun becayişlik var ben daha yeni yaptım ama degiştirecek ikşi bulmanız lazım karşılıklı...

Becayiş mümkün arkadaşlar
atamalar yapıldı ve iki günlük becayiş süresi verildi
değişmek isteyenler milli eğitim müdürlüğüne başvuruyorlar hemen değişim yapılıyor.

Kesinlikle oluyo emin olun ama zaman kaybetmeden yapın.

bizim okulda geçen sene vardı ancak maaşını biz karşıladık.
bu yıl da öğretmen açığımız var milli eğitim usta öğretici vermiyor ama sınıfı da açtırıyor nasıl işse bu???? biz de öğretmen arıyoruz tabi maaş yine anasınıfından çıkacak..

Aaa ilk defa duydum okulun parayı karşıladığını.. Birçok usta öğretici sırada bekliyor, okulunuz gönderilmesini istediyse neden görevlendirmediler anlamadım ???

Evet malesef yaşanan olaylar bunlar, bizimde başımızda var, bir kısmını velılerden bir kısmınıda cebimizden karşılayıp arkadaşımızı mağdur etmemeye çalışıyoruz, acı ama gerçek...

Gayette güzel bir gelişme Hangi öğretmenlikte lise mezunu çalışıyor ki.Yardımcı olarak alınabiliyor sadece işini çok iyi yapan vardır belki ama ben hiç lise nezunu sözleşmeli ya da ücretli bir sınıf öğretmeni görmedim bizim mesleğimizede saygılı olunmalı...Açık usta öğretici kadrosu ile kapatılmaya çalışılıyor olabildiğincede yetiyor

Arkadaşlar ücretli öğretmenlik olarak görevlendirildm. tam olarak neler yapmam gerekiyo bana yardım ederseniz çok sevinirim.kolay gelsin

yardım edicek kimse yokmu? :((((

hocam ne tür bir yardım istediniz evraklar konusunda diyorsanız ben sağolsun bu site sayesinde hazırladım formları sizde sırasıyla hazırlayın sitemize çok teşekürler bence mükemmel

slm arkadaşlar kadrosuz usta öğretici ile ücretli usta öğretici arasındaki fark nedir bilen varsa açıklama yaparsa sevinirim

Arkadaşlar meraba, usta öğreticilerin problemi olan 15 gün gibi yatan prim günleri artık ekim ayından itabaren 30 prim günü şeklinde yatacak dendi fakat bununla ilgili bir değişiklik hala yok !! Bilgisi olan arkadaşlar varsa sevinirim teşekkürler.

ilk defa senden duyuyorum hocam ama inş. dediğiniz doğru çıkar...yoksa çok hakkımız yenilio..:(

ben bu yıl usta ögretiçilik sınavına girdim lise mezunuyum ve sınavı gectim ama su var hala belgemi almadım anlamadıgım biyer ben lise mezunuyum deneyimliyim ya deneyimsiz lise mezunları nasıl atanıyooooooo anlamadım gitti il gittigimde işim miz hazırlayamadık diyo bu belge yuzunden kac işten oldum yaaaaaaaaa belgesini alan var mı

Arkadaşlar bu gün ...... okudum.Müjde kadrosuz usta öğreticiler emekli olabilecek ve sigorta 30 gün üzerinden yatacak diyordu.Ama yine biz oyuna mı geldik ne?Hepimiz ücretliye çevrildik yada çoğumuz ücretli olarak başladık.Hadi hayırlısı.Başka bilgisi olan var mı?

Usta öğreticiyi bilmem ama günlük sigorta devri kalktı diye biliyorum. Artık sigortalar günlük değil aylık olarak yatırılıyor olması gerek. SSK primlerinizi ssk.gov dan sorgularsanız günlük mü yoksa aylık mı olarak yattığını öğrenebilirsiniz.

arkadaslar bnde aylık olarak yatacagını duydum ama sskya baktım gün üzerinden yatmıs yine:(

evet benimde hatta haziranda çalıştığım bile görünmüyor benim üylülün 23 de girişim yapıldı kaymakamlık onuruyla inanın o bile görünmüyor artık ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Eğer haklarınız bu kadar suistimal ediliyorsa yapılacak şey basit; Çalışmayın arkadaşlar... Maaşı bir kenara bırakıyorum, SSK çok önemli bişey. Yani geleceğinizi düşünmek zorundasınız. İdeallerimiz, meslek aşkımız emeklilikte bize fayda sağlamıyor. Sosyal güvence yoksa hepsi boş kalıyor. 50-60 yaşınıza geldiğinizde hala prim açığınızı kapatmak için çalışabileceğinizi düşünüyrsanız çalışın. Fakat bu şekilde gitmez diye düşünüyorum...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri