Usta öğreticilik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
arkadaşlar ben geçen hafta istanbul milli eğitime gittim orda bu seneki usta öğreticileri ankaradan sırayla yerleştirecekler gibi bişeyler söylendi. birde usta öğretici atamaları ekimi bulur hatta geçermiş. çünkü bayram tatili falan araya girecek ve öğretmen atamaları biraz geç belli olacakmış. onlardan kalan boş yerlere de bizi göndereceklermiş...

arkadaşlar bu sadece istanbul için mi geçerli yoksa bütün illerdeki usta öğreticileri ankaradan atayacaklar...

arkadaşlar bu sene kpss ye girmyenler atanamayacakmış... :( ama bu neden önceden bildirilmiyor.. her sene bi sürprizle karşılaşıyoruz biz :(:(:( girmedim işte kpss ye... bu sene girecektim... 4. sınıfm. kadro için girecektim ama... bilseydim girerdim sınava... şimdi nolcak atanamayacakmıyım... her sene her sene bu üzüntüüü :(:(:(:((

hala usta öğretici atamaları varmı kalamadı bu arkadaşlar

bu senealınmayacak diye biliyorum bilgisi olan varsa yassın bin lise muzunuyum bir sene usta öğreticilik yaptım bu sene yokmus sanırım

okul öncesinde usta öğreticilik tarih oldu..artık görevlendirme olmayacak..kesinlikle eminim

4. sınıf mezunları ve mezun olanlara sesleniyorum lütfen ücretli öğretmenliğe başvuru yapmayın ekimde açık olan okullar belirlenecek ona göre öğretmen alınacak eğer ücretli olarak doldurulursa kasımda atamamız olmayacak mış mezun olupta başvuranlar ve başvurmayı düşünenler sakın böle bişey yapmayın kpss ye giren herkez bu sene atanacak puanım az diye düşün me şubatta da atama kesin olacak yeterki ücretliyğe başvuru yapmayın 2 hafta daha dayanın göreceksiniz alım çok olacak bizden çogumuz gidecek şubatta da geri kalanımız gidecek ne kadar ücretli başvurusu az olursa kasım kadrosu oka dar çok olacak aklınızı kullanın arkadaşlar

4. sınıf arkadaşlar sizlerde çalışmak zorun da değilseniz ücretliye başvurmayın siz başvuru yaptığınız için 5000 kişi mezun atama bekliyor ücretliğe başvuru yapmayın ki seneye kadar bizi sözleşmeli atasınlar seneye de sizlerin mezun olarak az olacağınız için kpss hiç çalışmadan atanmanız yapılacak biz şuan bütünlemeye kaldığımız için atanamadık puanımız yüksek olmasına rağmen atanmamız olmadı seneye sizin önünüzde engel oluşturmayız inşallah tabi buda ücetli öğretmenliğe başvuru yapanların az olması gerekiyor

4. sınıf arkadaşlar sizlerde çalışmak zorun da değilseniz ücretliye başvurmayın siz başvuru yaptığınız için 5000 kişi mezun atama bekliyor ücretliğe başvuru yapmayın ki seneye kadar bizi sözleşmeli atasınlar seneye de sizlerin mezun olarak az olacağınız için kpss hiç çalışmadan atanmanız yapılacak biz şuan bütünlemeye kaldığımız için atanamadık puanımız yüksek olmasına rağmen atanmamız olmadı seneye sizin önünüzde engel oluşturmayız inşallah tabi buda ücetli öğretmenliğe başvuru yapanların az olması gerekiyor

Arkadaşım sana özelden mesaj gönderdim okur musun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri