merhabalar.ben açıköğretim fakültesi okulöncesi öğretmenliğinde okuyorum.4.sınıfa geçtim.2008-2009 öğretim yılında usta öğretici olarak çalışmak istiyorum.2003 yılında usta öğreticilik belgesi aldım.fakat hiç usta öğretici olarak çalışmadım.bu yıl 2003 yılında almış olduğum usta öğreticilik sertifikası ile dilekçe verebiliyor muyum?yada tekrarda bu seminere mi katılmam gerekiyo?kütahya milli eğitimi aradığımda tekrardan bu seminere katılmam gerekmediğini, bu seminerleri kız meslek çocuk gelişimleri için açıldığını söylediler.bu öğretim yılında usta öğretici olarak çalışmam için ne yapmam gerekiyo?
şuan 4. sınıftaymış eğer ön lisans belgesi alabilirse seminere katılmasına gerek kalmaz.ilksel şunu yazdı:merhaba...
2003 yılında aldığınız belge geçerli değildir.çünkü belgenin geçerlilik süresi 2 yıldır.eğer siz bu süre zarfında çalışmış olsaydınız gerek olmayacaktı.ama hiç görev almayanlar için süresi 2 yıldır.tekrardan belge almanız gerekiyor.Kütahya milli eğitim heralde sizin sorunuzu yanlış anladı ve yanlış bilgi verdi size.siz hemen bu sene bir seminere katılıp belge almalısınız..kolay gelsin..
ablalar ben şimdi kız meslek lisesi çocuk gelişimi ve eğitimi bölümünü okuyorum ben usta öğretici olmayı düşünüyorum ama ne yapmam gerektiği hakkında hiç bi bilgim yok bi kaç kişiye sordum şimdilik notlarını yüksek tut dediler bunla ne alakası var onuda bilmiyorum lütfen bana bu konu hakkında bilgi verirmisiniz??...
açıköğretim 2.sınıftayım usta öğreticilik sınavındanda 90 aldım mezunlardan ve diğerlerinden sıra gelmez diyolar offf yaaa ben çok istiyorummm usta öğretici olarak çalışmayı off bekliyorumm sadece okadar istekliyimki bu meslek için yılların hemen geçmesini istiyorum inş hayırlısıyla olur herkesin dualarını bekliyorumm