Usta öğreticilik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
cevaplarınız için teşekkürler

izin alma hakkın var tabiki ama izin,rapor vs durumlarda gelmedğin günün ücretleri ödenmez

benimde belli oldu=)
ekim 8 de işe basladım cok şükürki

Benim de atamam yeni geldi Darende'nin Ilıca beldesinde görev yapacağım.Daha öncede darendenin bi başka beldesinde görev almıştım artık hayırlısı olsun bakalım İnşallah bekleyen arkadaşlarım da bir an önce başlarlar.....

Merhaba arkadaşlar bize bu hafta müfettiş gelecekmiş.Müdür seninde sınıfına gelecek dedi.Daha önceden denetlenen arkadaşlar biraz yardımcı olurmusunuz.

evet canım bana geldiler geçen hafta.ama öyle evrak falan sormadılar.çocuklarımla sohbet etti.onlardan şarkı söylemelerini istedi.bana da okul ve yönetimle ilgili sorular sordu.notlar aldı.değişen yönetmelikle ilgili bilgiler verdi.tutmamız gereken evrak listesi verdi.sıkıntımın olup olmadığısordu.teşekkür etti ve gitti benimde kafamdaki müfettiş modeli Şükrü Hocam sayesinde değişmiş oldu.

birde planlarıma baktı.hazır plan kullandığımı ama üzerinde yaptığım değişiklikleri beğendiğini söyledi.el yazısına yavaş yavaş adapte ol kendini el yazısı ile yazmaya alıştır dedi.yani teftişim korktuğum gibi geçmedi.öyle iyi biriydiki.hep yönlendirici davrandı.

ne güzel canım ya ben hala denetlemeye gelmelerini bekliyorum ama gelmediler

ama önce görev yaptığım okullarda denetleme geçirdim gerçekten bana da çok iyi davranmıştı besleme saatine denk geldi ve çocukların pastalarından yemişti begenip hatta tekrar istemişti inşallah bu senede iyi biri gelir

ikinci dönemde gelsinler içim o kadar rahatki.böyle tatlı ve iyi müfettiş olduktan sonra isterlerse her ay gelsinler.adamcağız bana herşeyi öyle güzel ve tatlı bir dille anlattıki eksiklerimi hemen tamamlayıp bidahaki gelişince mahcup olmamak için içimde bi heves oluştu.

sumrucum haklısın,ama ben daha önce böyle iyisiyle karşılaşmamıştım.nedense o günden sonra ve müdürümden duyduğum(müfettişler gittikten sonra)güzel sözler kendime güvenimi tazeledi açıkçası.şimdilik gelişim raporlarım eksik.teftiş geçirecek arkadaşlara başarılar diliyorum.

usta öğretici veya kadrolu öğretmen olman bişeyi değiştiriceğini sanmıyorum.
benimkide çok rahattı arkadaşında dediği gibi ilk dönem rehberliğe 2. dönem teftişe gelirler. zaten rehberlikte size rehber olmaya gelecektir. korkacak panik yapacak bişey yok.

BU DÖNEMDE 2, KEZ GELICEK BANA SENENIN BAŞINDA GELMİŞTİ BİDE BU AY İÇİNDE GELICEK İLKINDE ÇOK DURMADI ZATEN sınıfta zaten ben onun müfettiş oldugunu bıle anlamadım ama:))))ilk baştaa:)) çocuklar bılgsyrdan oyun oynuyorlardı oyun cd lerımizi çok begendi torunu varmış birer kopyalarını istedii benden olur dedım tabi dogal olarak:))) daha sonra planlarıma bakmadan planlarımı nasıl yaptıgımı sordu sonra hangi ünv. den mezun oldugumuu sonrada cd lerinii aldı teş. etti ve gittiii:))))))bakalım bu ay gelıcek olan ne istiicekk??:)))))))))

benım sınıfıma 2 ke geldıler sımdı yıne gelecekmıs mufettıs.evraklara palnlara,baktlar.cocuklara sarkısoylettı,bana sorunum varmı dıye sordular.korkulacak bısey yok sdece kendınızdn emın olun arkadasla.

bana bu zamana kadar hiç 2 kere müfettiş gelmedi.hatta müdürüm bu sene bidaha gelmezler dedi.

teşekkürler arkadaşlar ben elimden geleni yaptım tek istediğim terslik olmaması.

Bana Hazir Plan Kullanmami ,kendİmİn Hazirlamam GerektİĞnİn SÖyledİler.
Bİrde GelİŞİm Kontrol Lİstesİnİ DeĞerlendrİyor Msnuz? Soruldu Bu Soru...
Kazanim DeĞerlendİrme Formu DeĞİl.bÖyle BİrŞey Ben DuymamiŞim.

burada yazılanlar gibi benimde her yıl çok rahat geçiyor bu yıl geldiğinde şöyle bir planlara göz attı gözlem dosyalarını her dönem için birer defa yazmamı istedi çocuklara birkaç soru sorup gitti.Genelde iyimser oluyorlar

arkadaslar evraklardan en önemli tutulması gerekenler hangileri kazanım değerlendirme kitapçıklarımda yayınevinden eksik gelmiş ve sayfaları yanlıs basılmıs hala yapamadım ıstedım bakalım getırceklermı

teşekkürler valla içim rahatladı.Bilgileriniz için sağolun.

bizim okulada müfettiş geldi nöbetçiydim normalde öğlenciyim erken gittim müfettiş bana öğlenciysen niye erken geldin dedi beni teftiş etmedi öğleden önce sınıfı kullanan öğretmen ark planlarına baktı sıkıntın var mı nelerin eksik sınıfta dedi banada iyi günler dedi ve gitti

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri