...SEVGİLİ GÜNLÜK...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan samyeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Sevgili günlük,
İlk defa yazıyorum sana ve güzel haberi veriyorum. Yönetici olma yolunda ilk adımı attım :) Çok mutluyuuummm :)

hayırlı olsun bakalım :)

sevgili günlük ben de ilk defa yazıorum sana :))
valla bugün çok yoruldum ev temizliği yaptım canım çıktı kemiklerim bile sızlıyo var mı biz gibi şu zamanda hamarat kız :)
sonracıma ablam geldi evleniyo da aldığı gelinliği anlattı şuan pcdeyim bşi yapmıom birazdan kpss ye çalışcam :)
yeter bu günlük bu kadar :))))))

bende yoruldum hemde çok canım çıktı desem yeridir bugün canım yemek yemek istiyo ama rejimdeyim ya ne tuhaf ya annem de bir güzel pilav yapmış yanında ne var bilmiyorum o koktu şimdi hadi ben mutfağa bir uğrayayım byyy:))))

sevgili günlük

buraya ilk defa yazıyorum.
bu sene tayin isteyeceğim.izmirden sıkıldım.
her zaman olduğu gibi dertleri yine kendime saklıyorum,
müziğe daha fazla verdim bu aralar kendimi
2-3yıl önce dinlediğim şarkıları tekrar dinliyorum.
yazdığım şiirleri,yine her zamanki gibi,kimseler okumadan yırtıp atıyorum.
bu sıralar çok hızlı değşiyor ruh halim.neşeleniyorum bazen,ama neşeliyken,içten içe bir an yine hüzünleniyorum,içimi hüzün kaplıyor derinde.ama her zamanki gibi yine çaktırmıyorum:)
bu konuda üstüme yok heralde.

sevgili günlük :):):):):) ay çok garip bişimiş bu ne yazmam gerek bilemedim :):):))::):):))) sevgili günlük iyi geceler

Sevgili günlük,
İlk defa yazıyorum sana ve güzel haberi veriyorum. Yönetici olma yolunda ilk adımı attım :) Çok mutluyuuummm :)

:36_7_8:sumrucum, sen bunu çoktan hakettin zaten :36_7_8:başarılar dilerim:36_3_12:

sevgili günlük, iki gündür çok kötü hastayım, her yerim ağrıyo :( bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum.. forumu çok özlemişim, evde olmak ve forumda zaman geçirmek çok keyifli :) bir de şu ağrılarım olmasa...

görüşürüz sevgili günlük :)

Bende BugÜnkÜ İzmİr Semİnerİne Çok Gİtmek İstİyordum Ama OĞlum Hastalandi... Gİdemdİm SaĞlik Olsun Ama Çok GÜzel Şeyler KaÇirdiĞimi Bİlİyorum :(

merhaba günlük haftada bir yazmak adet oldu bana.yarın staj var ama arkadşım gelmeyeceği söyledi bana of of şu dünyada rahatlamak imkansız.bende sıkıldım tokat tan yaz geliyo gidecek başka yerim yok canım tatil yapmak istiyo gezmek istiyorum doyasıya gezmek yanımda şöyle kafa dengi bir arkadaşla tüm güzellikleri görmek istiyorum ya bu benim hakkım değil mi o kadar çalıştım canım çıktı valla ne olur dinlenmek değil değişiklik istiyorum hayatımda :(((

nabersin günlüküm..ewde oturmaktan çok sıkıldım ben yha..haftada bir gün staja gidiyorum,nerdeyse bir hafta boyunca da planlarla uğraşıyorum ama ben artık okulda çalışmak istiyorum..kendi sınıfım olsun,kendi öğrencilerimle ilgileniyim istiyorum..bi an önce eylül gelsin günlüküm,atamalar yapılsın..walla çok sıkıldım..

sevgili günlük çok mutluyum ama bugün sana yazmak istemiyorum :)))))))
ama darılma daha sonra anlatırım :)))))

sevgili günlükcüm
uzun zamandır burada tek sana yazıyorum valla ben ömrümde bu kadar günlük yazmadım haberin olsun :)))
ne güzel dimi yaşamak valla havalarda güzel insan eve girmek istemiyor
bu günlerde tek yaptığım şey bu sitede zaman geçirmek oh be sonunda etkinliğe doydum aslında doymadımda doymanın yolunu buldum ne güzel bir sitemiz var sürekli burda olmak hoşuma gidiyor her konuda önce burdayım. Allah (cc) bu siteyi kurandan bu siteyi faaliyetleri ve mesajları ile destekleyen arkadaşlardan razı olsun iyi ki varsınız çok mutluyum çok günlükcüm darılma iyiki sende varsın yoksa ben nasıl anlatırdım duygularımı. eee günlük ben gidiyorum şimdi kpss var hadi by

sevgili günlük
bugun çok ağladım eşimin desteğini ve sadece dostlarımın desteğini aldım ve bir kere daha anladım onların kıymetini... mesleğimi çok sorguladım kendimi insan olarak çok sorguladım ben bu veliye naptım da bu oldu diye ama verdiğim emeği ne velim ne okulum nede beni savunmayan haketmediğine karar verdim ve burada okuduğum gibi artık
HİÇ KİMSE BENİM İZNİMİ ALMADAN BENİ YARGILAYIP İNCİTEMEZ ARTIK

sevgili günlük..yarın halk eğitimde okulumuzun yıl sonu-anneler günü gösterisi var..kuzucuklarımla aylardır çalışıyoruz..umarım herşey yolunda gider,RABBİM miniklerimin emeklerini boşa çıkarmaz inşallah...nasıl heyecanlılardı bugün bir görsen..kızlarım çingene erkeklerimde kedi ve sosis oldular..kostümlerinin içinde çok şirinlerdi ya...neyse yarın nasıl geçtiğini yazarım sana..

günlükk!
yazın motora binipp guzumla antalyaya gitcez bılıyonmu?
çookk güzel olcakk günlükk çookkk..

eveeet...sevgili günlük..nihayet gösterimiz sorunsuz,kazasız belasız bitti...kedilerim,sosisim ve çingenelerim tek kelimeyle harikalardı..velilerimden okadar güzel tepkiler aldım ki...haftalarca çalışmamızın karşılığını aldık doğrusu..inşallah en yakın zamanda fotoğrafları sitedeki arkadaşlarımlada paylaşırım..
bugün güzel bir uyku uyurum heralde...

sevgili günlük bugün saat 13:30 da okulumuzda anneler günü programı vr pasta,düğme dikme sandalye kapmaca ve anne çocuk yarışmaları yapıcaz inşallah güzel geçer.....

yok günlük ya bugün hiç keyfim yok..ales sınavım biraz kötüydü...moralim bozuk..bide kocamınki çok güzel geçmiş hava atıp duruyo 2 saattir sinir oldum...kendini beğenmiş şey nolcak...
ama sitemizden dergi kazandığımı öğrendim biraz önce biraz daha iyiyim şimdi...

evet 1 hafta yoktum ve çok kötü bir haftaydı okul kötüydü ama onu unutturacak ve yakınımı kaybettiğim ölümü hatırlatan çok kötü bir olay yaşadım.ve şükür sana allhım babam yaşıyor...Allhım annemi babamı kardeşimi eşimi ve tüm sevdikleri koru .....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri