...SEVGİLİ GÜNLÜK...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan samyeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
sevgili günlük bu gün görevimde ilk günüm o kadar staj yapmama rağmen görevimde çok tecrübesiz oldugumu fark ettim oysa bi çok şeyi yapabileceğime sıkıntı cekmiyeceğime inanıyordum ama öyle değilmiş neyse önümde uzun yıllar var kendimi geliştirmem için

Koptum koptum:D Vala çok teşkrler hepinize süper:D Sewgili günlük seni sewiyorum sende beni sew:)Okurken kendimi günlük gibi hissettim:)

sevgili günlük artık artık çocuklar sınıf kurallarına uymaya başladı çok şükür. iyiki okul var çocukların içinde olunca herşeyi unutuyorum ama sonra yine askerdeki eşimi özlemeye başlıyorum özlem çok zor be günlük özlemek çok zor......

Sevgili günlük...
Yorgun...kırgın...duyarsız...umarsız...yapayalnız...mutsuz...yıkılan hayaller...serzenişler...hüzünler...gelgitler...bitmeyen özlemler...ve ayrılık...ayrılıklar...Bugünlerde böyle işte...

sevgili günlük

şuan canım alabildiğine sıkkın ..babam temmuz döneminde açık kalp amaliyatı oldu ve sıkıntılı bir dönem geçirdi

bugün tekrardan rahatsızlamış ben antepte olduğum için bana bişey söylemediler sadece erkek kardeşim bazı problemlerin ouduğunu söylemişti babamla konuşmak ve sesini duymak için aradığımda anem çıktı telefona ses tonundan zaten birşeylerin olduğunu anladım.Annem asla yalan söyleyemez çünkü.

şuan babam çok rahatsız hasteneden geldik ve sıkıntılı bir durum yok diyorlar ama uzakta olmanın verdiği bir duygumudur bilmiyorum inanamıyorum olnlara şuan

babamın yanında olmak istiyorum ve artı içimi babamı kaybetme korkusu sarmı yine aynı duyguyu amaliyat günü yaşamıştım.
ve en kötüsü babamın yanında olmak istesemde şuan yanında olamayacak kadar uazaklardayım....

şuan yapabildiğim tek şey dua etmek ve babam için dua istemek
rabbim sevdiğimiz kişilerin acısını göstermez inşallahhhhhhhhhhhh

hüsna arkadaşım birbirimizi tanımıyoruz ama bu sitede ismini hep görüyorum..güzel faaliyetlerini bizlerle paylaşıyorsun...çok tşk ederiz... yazdıgını okuyunca bende yazmak istedim çünkü çok üzüldüm büyük geçmiş olsun..ALLAH acil şifalar versin..... dualarımız seninle....

bende bu okulu okuyorum sandığımdan daha zor çıktı belki zamnla kolay olacak ama bu yıl beni baya yordu ayrıca hocaların isteği hiç bitmiyor yazık bize ya

canım çok sıkılıyor bu sene görev alamadım 3.sınıftayım ders çalışmam gerekiyor çalışamıyorum nasıl olacak bilmiyorum

babam sağlığına kavuşsun başka bi şey istemiyorum...:( 2 sene içinde dizini çatlattı,tam iyileşti kalçasını kırdı,değnekleri atamadan tüberküloza yakalandı.hastanede yatıyor,tahlillerden sinüslerde ur tespit edildi.allah daha beterinden saklasın..iyileşsin..aksiliğine razıyım..

babam sağlığına kavuşsun başka bi şey istemiyorum...:( 2 sene içinde dizini çatlattı,tam iyileşti kalçasını kırdı,değnekleri atamadan tüberküloza yakalandı.hastanede yatıyor,tahlillerden sinüslerde ur tespit edildi.allah daha beterinden saklasın..iyileşsin..aksiliğine razıyım..

GEÇMİŞ OLSUN. Tez zamanda sağlığına kavusur inşallah

ilk defa gördüm ve ilk defa yazıyorum.. sanırım bir yerlere yazma ihtiyacı duydum içimdekilerini atma ihtiyacı...
hayatımda herşey belirsiz sürekli kafamda aksilik olursa diye a-b-c... planları hazırlıyorum bu durum çok uzun süredir devam ediyor ve bu aralar o kadar çoğaldı ki beni çok fazla yormaya başladı :( bir çıkış yolu arıyorum ama bulamıyorum artık herşeyin yoluna girmesini ve normal,düzgün bir şekilde hayatıma devam etmeyi istiyorum...

tam 2 ay önce babam vefat etti..rüyamda gördüm gece..onun okuma gözlüklerini takmıştım..sarıldık birbirimize..yere diz çöktük..hıçkıra hıçkıra ağladık..onu çok özledim günlük..nur içinde yatsın..

tam 2 ay önce babam vefat etti..rüyamda gördüm gece..onun okuma gözlüklerini takmıştım..sarıldık birbirimize..yere diz çöktük..hıçkıra hıçkıra ağladık..onu çok özledim günlük..nur içinde yatsın..

Allah mekanını cennet etsin . Rabbim sabırlar versin sizlere de . ..
.Bizler dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz .

:'( Başınız sağolsun hoca'm.. Allah dayanma sabrı versin size, mekanı cennet olur inşallah

aminn..çok teşekkür ederim..harala gürele derken 63 gün bitti..allah sevdiklerinizi size bağışlasın..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri