...SEVGİLİ GÜNLÜK...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan samyeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
çok güzel şeyler yazmışsınız hele ilkay abi beni de çok güldürdü ....

bende biliyosunuz ki öğrenciyim sabah kalktığımda o kadar heycanlıydım ki ... görende beni 2. sınıfın öğrencisi sanacaktı neyse okula gittim tam karnemi alıyorum derken karneleri 10 da dağıtacağız dediler e ben zaten heycanlıyım ...müdür hem beni kızdırdı hemde heycanlandırdı... okulun etrafında dön dolaş dön dolaş öldüm... neyseki dönüp dolaşırken saat 10 u bulmuştu karneleri dağıtıyorlardı ve sıra bana geldi .... karnemi elime alıncaaaaaa teşekkür belgesi aldığımı gördüm .... yani anlayacağınız o günümmm çok heycanlı geçmiştiiii..... seneye karne günüm acaba böyle heycanlı geçecek miii???...:)

aslında benim biraz anı oldu biraz değil tam oldu ben ce ben de son anda farkettim ama mesaj çoktan gittiiii.....

sevgili günlük bugün öyle mutluyumki....çünkü bugün evlilik yıldönümüm...1 sene oldu...daha yeni ama sanki yıllar geçmiş gibi...kocacım bana çok güzel sürprizler hazırlamış...canım kocacım onu o kadar çok seviyorumki....mutluluktan sabaha kadar uyuyamam artık...:)

bu durumu birçoğumuz yaşadık canım,özelliklede ben çok çektim bu konudan.tamam eğitime gönül vermiş kişileriz, herşey çocuklar için diyerek yola çıktık ama nihayetinden bana ait emeğin , sömürülmesi hoş olmuyor.

ben şimdiye dek hiçbir yerli siteden aldığım faaliyeti ister alıntı ister kendisinin olsun herhangi bi yerde paylaşmadım, düşün yani pdf formatından paintte düzenlemeler yapıp paylaştığım dökümanları başka sitede gördüm ve daha birçoğu...üzücü olanda onlarla aynı siteyi paylaşıo olmam...

Sevili günlük bugün uzun bir zamandan beri hissetmediğim güneşin sıcaklığını,gökyüzünün mavisini,soluduğum oksijeni,kalbimin atış sesini hissettim.Tarif edilemiyecek bir mutluluk içindeyim :)

bu prensip meselesi , yerli sitelerden aldıklarımı paylaşmıorum tabiki emek emektir yerli ya da yabancı farketmes ...ayrıca sitenin ismi çıkmıo ki resimlerde çıksa bu sorunlar olmıcak aslında, yapacak pek bişey yok belki de durum çirkinleşmesin diye hiçbişey demiorum

günlük çok mutsuzum çoookk :((( :ggggdw:

o zaman tekniklerini epeyce ilerletmişler çünkü yeni paylaşımlarımı görmüştüm üzerlerinde sitemizin ismi yazmıodu..neyse bu konu bitmes saol ilgilendiğin için..

ah günlükcüm nerden başlasam;
biliyosun sigarayı bırakmıştım ve bugun 31.gündü ....hüsnacığımın desteklemek amacı ile
30.günde çiçek sözü vardı...eveeet bugun çiçeklerimi aldım ve ne diyeceğimi şaştım sevindiirk oldummm günlükcüm
hüsnacım ,meryemcim,ayşecim ve daha bırakmadan beni ısrarlı ikne etmeye çalışan yasemincim sizler beni mutlu ettiniz allahımda sizleri mutlu etsin :)))))

Sevgİlİ GÜnlÜk Cumartesİ Sabah 08:31 .bu Saatte Ne İŞİn Var Ayakta Dİyeceksİn .bugÜn Çok YoĞun GeÇecek Hayirlisiyla.bİkaÇ AyÖnce ÇaliŞmaya BaŞladiĞim Tepecİk Yİbo Nun AÇiliŞi Var BugÜn.sayin BaŞbakanimiz Batman Dan Tele Konferansla AÇiliŞi Yapacak.meb Bakani HÜseyİn Çelİk Te Okulumuza Gelerek AÇiliŞa Katilacak.bakalim Bİr Teslİk Olmaz İnŞallah.ev Sahİbİ Olarak Çok İŞİm Var Çooookkkkk.dua Et Bana Emİ.akŞama GÖrÜŞÜrÜz İnŞallah...

yaavvv enson ben yazmışım gene.
yav günlük kardeşim biz nasıl biryerde yaşıyoruz.yarınımıza garantimiz hiç mi olmaz kardeşim.yok.daha dün yine harika bir haberle hayatım altüst oldu.askerlikten kaçmaları,tecilleri güya engellemek için yeni bir uygulama geldi.raporları sadece heyetten alanlar tecil ettirebilecekler.işin içine askeriye girince doktorlar vermeyecek tabi raporu.neyse haber bu.benimle ilgisi ise;eşimle nikah yaptık ama düğünümüzü ekimde yapmaya karar vermiştik ve herşey ona göre ayarlandı.sonrada aralıkta askere gidecek ve biraraya gelebilecektik nihayet.ama şimdi bu haberle yazın askere gitmek zorunda .bizim düğün güme gitti.aileler benim ailem hiç te memnun değil.temmuzun sonunda yapalım desek benimkiler olmaz diyor asker dönüşü yapalım desek eşim yok diyor.napacam ben ya.duaya çok ihtiyacım var.herkes kendnce haklı ama olan bana oluyor.

yaavvv enson ben yazmışım gene.
yav günlük kardeşim biz nasıl biryerde yaşıyoruz.yarınımıza garantimiz hiç mi olmaz kardeşim.yok.daha dün yine harika bir haberle hayatım altüst oldu.askerlikten kaçmaları,tecilleri güya engellemek için yeni bir uygulama geldi.raporları sadece heyetten alanlar tecil ettirebilecekler.işin içine askeriye girince doktorlar vermeyecek tabi raporu.neyse haber bu.benimle ilgisi ise;eşimle nikah yaptık ama düğünümüzü ekimde yapmaya karar vermiştik ve herşey ona göre ayarlandı.sonrada aralıkta askere gidecek ve biraraya gelebilecektik nihayet.ama şimdi bu haberle yazın askere gitmek zorunda .bizim düğün güme gitti.aileler benim ailem hiç te memnun değil.temmuzun sonunda yapalım desek benimkiler olmaz diyor asker dönüşü yapalım desek eşim yok diyor.napacam ben ya.duaya çok ihtiyacım var.herkes kendnce haklı ama olan bana oluyor.

merhaba hocam ilk duanız benden,gerçekten birçok kişinin magdur olacagı bir olay.çok kısa bir süre kala bu kararın alınması bu durumda olan insanlarda şok etkisi yaptı.Allah yardımcınız olsun.benim eşim de asker şuan kısa dönem gitti.inşallah eylülde bitirecek.evliyken asker yolu beklemek çok zor.hakkınızda hayırlısı olsun.

Sevgili günlük, çooook mutluyum çooook! Altı seneden sonra, Trabzon'a gidiyorum..

Yeşillik, sükûnet, muhteşem manzaralar, yaylalar ve bol oksijen beni bekliyor!

günlükkk yaa kursa gidiyorum yatılı ve daha bitmesine üç hafta var sadece ve sadece hafta sonları internete girebiliyorum kursuda çok sevdim ama aklım hep burda oluyo ya :)))

bugun moralim çok bozuk yorma beni hayat üstüme gelme artık offfffofff

sevgili günlük öyle yorgunumki....24 saat süren otobüs yolculuğundan geldim...artvin şavşata tatile gittik...öyle doğası müthiş bir yerki....giderken uçakla gittik,dönüşte karayolunu tercih ettik...karadenizi gezdik...gerçekten gezilesi görülesi yerler...imkanı olan arkadaşların kaçırmamasını tavsiye ederim...keşke tatilim bitmeseydi...

sabah 7 buket uyanmalı tabıkı ...okula geldım havalar çok sıcak ve bebeğimde artık durmuyor içimde onada yazık benımle bırlıkte çalışıyor hergün akşam 5 olsada eve gıtsem dınlensem ayrıca ben kocacımı bebeğimde babsını özlemış ama o batman da bızde çok uzakta ay duygusal günler gecırıyorum işte hayırlıısı bakalım...

bugün içimi derin bir hüzün kapladı..yine ...annem bizdeydi ve gittii..yeri çok belli onsuz yaşamak çok zor...annemin namaz tülbenti bizde kalmış koklayıp ağlıyorum..Allahım ne olur anneme uzun ömürler ver..birbirimizden uzaktada olsak senın varlığın yeter bana...canım annemmmmmm

günlük bugün o kadar mutsuzumki bana kimse yardım edemezzz :((((

günlükçüm şu an çok üşüdüm ev sıcak ama ben üşüyorum.öyle forumda oyana buyana dolaşıyorum işte :) inş yrn günüm çok güzel geçer bu arada inş. yarın meryemciğimin istediği şey gerçekleşir tabi hayırlıysa :)))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri