...SEVGİLİ GÜNLÜK...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan samyeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
sevgili günlük niye hala haber gelmedii:(:( birisi beni acayip işletiyo ama sorarım ben ona:P:P

yaşasın 4 yıl aradan sonra istanbulla gidiyorum okuduğum şehre

offf bugün hawa çok kötü denizlide. Dışarı çıkamıorum. Başım acaip ağrıo.
İçimde bi sıkıntı war. ooooofff offfffff

gidemedim istanbula:(((

SEVGİLİ GÜNLÜK DÜN istanbuldan döndüm iki hafta kaldım harikaydı yine istanbul.şimdi yine buralardayım...
ayrıca üç ay önce yazdığım yazı bir dergide yayınlanmış çok sevindim.

sewgili günlük...
bu başlıkta konu açıcaktım 2 sene önce açılmış meğer..olsun..
moralim bosuk be günlük..
hastayım ascık..ah şu annelerine bağımlı erkekler:(
2 haftadır görmüyorum dedi,annesine gitti:(
hastayım we yalnısım be günlük...

günaydın günlük-ümm..sabah sabah 2 gün sonrasına plan yapmaya çalışıyorum.Noolur bitsin artık şu staj:S

sevgili günlük ;
seni ilk farkedişim.yani daha önce farketmemiştim...herhalde ilgi alanıma girmedğin için...dün esenköy belediye başkanımız bolu dağı tünelinden çıktıktan sonra önce tıra sonra bariyerlere çarptıktan sonra vefat etti...çok iyi mazbut ve çalışkan bir insandı...Ankaraya esenköyün sorunları için gitti. ama tabutuyla geri geldi..ailesi bitmiş durumdaydı...Rabbim herkeze hayırlı ölümler versin...böyle siyaset adamları bu ülkeye nadir gelir...o kadar kalabalıktı ki anlatamam.esenköy tarihindeki düğün ve cenaze dahil en fazla kalabalığını yaşadı.sebebi de belediye başkan kişiliğinden öte insan kişiliğidir.anasınıfıma gelip çocuklarıma şeker,çikolata almıştı ve çocuklarım bile arkasından ağladı...

işte o resimler;

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

ALLAH RAHMET EYLESİN CANIM..İYLER..ÇOK YAŞAMAZMIŞŞ..

sewgili günlük bugün stajda beni hiç dinlemeyen sınıfın en sorunlu olan çocuğu kuzu gibiydi her faaliyete katıldı ve ilkdefa sanat etkinliğinde kartonları yırtmadan hemdee herkesin içinde en güzel faaliyeti yaptı yardımsız olarakkk acaip şaşkınım :) inşaAllah bu durum hep devam eder yormaz beni....

günlüküm..kolay ama yorucu bi uygulama günümdü..yarın da toplantı warmış dıdısının dıdında..ne ile ilgilidir..kimler katılacaktır..nedendir bu toplantı...koskoca okulda bir bilen yok mudur yaa..sinirlerim öldü artık gün sonunda :S

ya günlük arkadaşıma iki gündür ulaşamıyorum hiç yapmadığı şey telefonları kapalıı ulaşamıyorum başına bişey gelmesinden korkuyorum Allah ım nolur koru onu ve en kısa zamanda bi haberi alayım ondan :(

evet günlük hep gözüm takılıyordu sana ve bugun yazmak istedim ruhum buyük bir kıskaçta tayin mevzsusu beni çok bunalttı 2 gün kaldı ve ben hala ne yapacağımı bilmiyorum...Hayatıma giren sevdiğim şeylere duygusal olarak çok bağlanıyorum yenilikler korkutuyor beni...iki arada bir derede kaldım allahım yardımet hayrılısını ver....

evet günlük hep gözüm takılıyordu sana ve bugun yazmak istedim ruhum buyük bir kıskaçta tayin mevzsusu beni çok bunalttı 2 gün kaldı ve ben hala ne yapacağımı bilmiyorum...Hayatıma giren sevdiğim şeylere duygusal olarak çok bağlanıyorum yenilikler korkutuyor beni...iki arada bir derede kaldım allahım yardımet hayrılısını ver....

bende aynı durumdayım tayin istedim,ama birazcıkta korkuyorum cıkarsa diye.alıştıgım şeyleri bırakmak zor geliyor bana.ama degişiklik te şart biyerde.umarım herşey dilediginiz gibi olur.

sevgili günlük, bugün bütün hafta boyunca dağılan evimi temizledim.. perdelerimi yıkadım, cam kapı derken salonumu da değiştirdim ama ben de bittim yanii :)
yarın okul var ve yapılacak onca iş.. bir de şu 23 nisan krizimizi atlatabilirsek tam süper olacak.. bana şans dile :))

Sevgili günlük ... yarın okulda rehberlik dersi var... salı staj... hafta sonunu bilgisayarın başında plan ve etkinlik hazırlayarak geçirdim. kpss ye hiç çalışamadım. bu gişin sonu ne olacak gerçekten bimiyorum... :((((

bende aynı durumdayım tayin istedim,ama birazcıkta korkuyorum cıkarsa diye.alıştıgım şeyleri bırakmak zor geliyor bana.ama degişiklik te şart biyerde.umarım herşey dilediginiz gibi olur.

umarım gönlümüzdeki olur

sevgili günlük,bugün okulda bir velimle tartıştım..ama gerçekten haksızdı ya..hem çocuğunu sabah cok geç getiriyo hemde zaman yeterli değil diye karşı çıkıyo..allahım yarrabbim ya..zamanında getirin ozaman diyorum busefer uykusunu alamıyo diyo ya...off off çocuklarımla beni bi başbaşa bıraksalar şu veliler..aramızda kalsın ama bazıları hiç çekilmiyo...
akşamda zaten eşimi ankaraya yolcu ettim,kursu vardı..1 hafta yok maalesef..off bu kurslarındanda gına geldi artık..şu askeriyeden neffffffret ediyorum..hiç senin karın yalnızmı kalacak,hastanmı var,önemli bir işinmi var,,,düşündükleri yok.söylediğimiz yere gideceksin işte okadar..canımı şimdiden çok özledim ya.bir hafta nasıl geçecek.
anlacağın bugün benim için kötü bir gündü.şimdide kukumal kuşu gibi evde tek başıma korka korka oturuyorum..annemi özledim...

sewgili günlük yarın sınavım varrrrr :( ...acaip stres yaptım,inşaAllah iyi geçer Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşaAllah ...

başarılar tuba :)

Günlük sınawın ilk günü bitti,beklediğimden iyi geçti sınaw....ama hızlı yapmışım galiba Annem ewe geldimğim de beni şu şekilde karşıladı:" Ne zman gittin de geldin " :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri