...SEVGİLİ GÜNLÜK...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan samyeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
sevgili günlük
sınavlar bitti üzerimden büyüük bi yük kalktı..çook rahatladımmm

sınavları biten arkadaşlar hepinize geçmiş olsun artık güzel sonuçları almak için sabırsızlanın ve bol bol tatil yapın:))))))))))

ay sınavları bitenlere geçmiş olsun ne güsellll bitmiş benimde yarın 2 tane var daha son zor 2 sınav inş şu son 2 sınav güsel geçer günlük sana diyorum bitmiş bak sınavları :)

benim için çok yoğun bir gündü yıl sonu etkinliklerine hazırlanıyoruz 16.10'da veli toplantısı okuldan çıkınca nefes aldığımı anladım

kovancılardan çok ama çokkkkkkkkk sıkıldım artık buraya dayanamıyom...

3 hafta bi an önce geçsede iki ayda olsa burdan kurtulabilsem...

bu yıla kadar kendimi hiç bukadar kötü hissetmemiştim...okuldan nefret etmemiştim :(

annemi ailemi çok özledim...ailemi çok özledim :(((

mrb gülümmmm
bugün çok yoğun bir gündü yoruldum.bir kaç gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.
hayat çok garip geliyor bazen bugünnn oturup uzun uzun dışarıyı izledimm.bugün dayımın ankaradaki patlamada vefat ettiği gün .15 günlük bekleyişin ardından gelen acı haberle yıkılmıştık geçen sene bu zamanlar .
üzerinden tam 1 yıl geçtiii,insan oğlu öyle bir mahlukat ki her acıya alıştığı gibi ölüm acısına da alışıyor malesef.......
ne garip..........
gerşey bir şekilde gelip geçiyorrrrr herşeye alışıyoruzzz
herşeye alıştım belki ama hala yokluğuna alışamadım ,kimine göre belki sadece annenin kardeşi ama benim baba yarım gibiydi ondan mıdır bilmem gidişine alışamadımmm
dönülmez gidişiyle gelen özlemlerini dindiremiyorum içim de ....
bazen diyorum ki rabbim ölüm acısını tattırma bana ama geçen zaman la birlikte daha ne acılar göreceğiz kim bilir.............

başın sağolsun dayının mekanı cennet olsun acını çok ii anlıyorum ama hayat özlemlerle devam ediyor..ebedi hayata inandığımız sürece gün gelecek kavusacağız bizde

günlük yaaaaaa portekiz yendi 2-0 moralim bozuldu biraz moralim düzelsün die anında görüntü şova baktım uykum kaçtı ya şimdi :(

Sevgili günlük, bu hafta sonunu oğlumla başbaşa geçirdim. O kadar eğlendik ve keyif aldık ki! Meğer ne çok özlüyormuşum babekomu..

şu an kendimi çok yalnız hissediyorum:(

gülümmmmmm
içimden kopup gelen o kadar çok sitem dolu söz varki ama yapamıyorum herşey boğazımda düğüm düğüm......
susuyorum ve içimdeki sessizzzz çığlıklarda boğulumayı tercih ediyorummmmm
ve üzülerek göz yaşları içinde diyorum ki insan oğlu ölüm acısına bile alışırken son nefesine kadar alışamayacağı ve untamayacağı tek şey gönül yarası ...........

http://www.7renkakademi.net/dosya/dosyalar/81b7ef6e92a4398bb2778403af59a919.mp3

hocam yapmayın nolur...siz herkese moral verip nasihatlarda bulunmaz mıydınız...şimdi ne bu hal ya...dünya o kadar kısaki inanın birşeye bukadar üzülmeye zamanımız yok...unutamaycağımız tek şey gönül yarası diyosunuz ama öyle bi unutuluyoki hocam...belki ilerde iyiki böyle olmuş diyeceksiniz..unutmayın ki RABBİM ne verirse hayırlısını verir..eğer RABBİM şu anda sahip olduklarınızı elinizden alıyosa mutlaka yerine çok daha güzellerini koyacaktır...:36_3_12::36_3_12:

(valla günlüğünüzle aranıza girmek istemezdim hocam kusura bakmayın ama napayım dayanamadım,,bu arada şarkınızda çok güzelll)

Canım hocam, üzüntünüz üzüntüm oldu. Rabbim inşallah selamete çıkarır sizi ve yüreğinizi.. İnsanı en çok etkileyen ve aciz bırakan bu gönül dür. Çok sevdiğim bir sözü sizinle paylaşmak istiyorum. Yüreğine söz geçirebilen kişi, dünyayı fethedebilir! unutmayın!

Size iyi fetihler diliyorum.. Sevgilerimle.. :)

şarkı çok güzelmiş teşekkürler hüsna hocam umarım üzüntünüz en kısa zamanda geçer :(

Canım günlük ;
O kadar moralim bozuk ki , okadar canım sıkkın ki kafam karısık , kalbim kırık :(
bu hayatta birşeyler elde edebilmek için ya çok paran olmalı , ya da arkan sağlam olmalı derlerdide inanmazdım . bukadar basit olamaz bazı seyler ya .
2005 yılından beri gönül verdiğim emek verdigim takıma , adını sanını bılmedigim kişiler getiriliyor . neden ??? babaları büyük (!) arkaları sağlam (!) Dayıları (!) var onların .
ben bugun işimi kaybettim . sebep olanalr utansın .

2 gün sonra sınav var , benim içinde oldugum psikolojiye bak :(
kpss'den bahsetmiyorum bile , sınava bile giremiyorum .
gözü kör olsun paranın ! onsuz hiçbirşey olmuyor .

Cok üzgünüm günlük coookkkkk :(

hocam konuyu tam bilmiyorum ama eminim hakkınız olan bişeyi elinizden aldılar.yılmayın hocam.onların dayıları babları paraları varsa sizinde herşeyden üstün olan Yaradanınız var.elbet bigün hak yerini bulur.sınavlarınızda ve hayatınızda başarılar mutluluklar hep sizinle olsun

sevgili günlük sanırım ilk defa yazıyorum dertleşmek anlamında.son 2 gündür çok yoğundu benim için herşey.bikaçaydır yeni açılan bir yiboda müdür yardımcılığı yapmaya çalışıyprum ve okulumuzun yıl sonu sergi ve gösterisine 2 gün üstüste önce kaykamam bey sonra vali bey ve il ilçede kim varsa herkes konuk oldu.çok şükür herşey çok güzeldi.en azından biz elimizdeki kıstlı imkanlarla bişeyler yapmaya çalıştık.ama dün o hengamenin içinde tam da ortasında yaşadığım bir olay beni çok yıktı.burda anlatmak istemiyorum ama inşallah kimse benim yaşadığım şeyi yaşamaz ve yaşatmaz.ve yazıyı okuyan arkadaşlar sizden ricam eğer birine (siz haklıysanız bile ) kızacaksanız lütfen bunun yerini zamanını iyi ayarlayın.benim yaşadığım olay gibi belkide haksızsınız ve o insanın hakkına giriyorsunuz.neyse çok uzatmayım.inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur

sevgili günlük :) ilk defa yazıyorum bak sana kıymetini bil beni ele güne rezil ettirecek şeyler yazdırtma emi :)
kafayı yemek üzereyim sınava az kaldı,ablam evlendi,çok özlüyorum onu... ama en önemlisi sınavv.. inşallah olur bu yıl da şu kpss yi kazanırımmm
hadi bakalım görüşürüzz

sevgili günlük
şu an çok stresliyim kardeşimi okula bıraktım ...şimdi evdeyim ama içim içime sığmıyo ...boğazıma sanki bişey düğümlendi ...sınava girecek olanları gördüm hep aynı telaş,heyecan ,stres..3 saatlik sınav bir insanın geleceğini şekillendirio malesef...Rabbim hepsinin yardımcısı olsun...

sevgili saygı değer günlük :) ömrümden boş boş bi gün daha gidiyor bugün ,bana eski sayfalarını açabilirmisin eski sayfalara yazmak istediklerim var mesela en az 10 sene önceki sayfaları :)

sevgili günlük
biras önce paylaşımlarımdan birkaçını bi sitede gördüm ve çok sinirlendim..tamam nihayetinde benim paylaşımlar da alıntı ama onlarca siteden alıp derlediğim paylaşımları birinin gelip hazıra konarak kendi sitesinde yayınlaması hiç hoş deil...sinir oldum yaw

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri