haydi cimicim,
sana kolay gelsin.
Allah yardımcın olsun...
teşekkür ederim canımcım
haydi cimicim,
sana kolay gelsin.
Allah yardımcın olsun...
mrb gülümmmm
bugün çok yoğun bir gündü yoruldum.bir kaç gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.
hayat çok garip geliyor bazen bugünnn oturup uzun uzun dışarıyı izledimm.bugün dayımın ankaradaki patlamada vefat ettiği gün .15 günlük bekleyişin ardından gelen acı haberle yıkılmıştık geçen sene bu zamanlar .
üzerinden tam 1 yıl geçtiii,insan oğlu öyle bir mahlukat ki her acıya alıştığı gibi ölüm acısına da alışıyor malesef.......
ne garip..........
gerşey bir şekilde gelip geçiyorrrrr herşeye alışıyoruzzz
herşeye alıştım belki ama hala yokluğuna alışamadım ,kimine göre belki sadece annenin kardeşi ama benim baba yarım gibiydi ondan mıdır bilmem gidişine alışamadımmm
dönülmez gidişiyle gelen özlemlerini dindiremiyorum içim de ....
bazen diyorum ki rabbim ölüm acısını tattırma bana ama geçen zaman la birlikte daha ne acılar göreceğiz kim bilir.............
gülümmmmmm
içimden kopup gelen o kadar çok sitem dolu söz varki ama yapamıyorum herşey boğazımda düğüm düğüm......
susuyorum ve içimdeki sessizzzz çığlıklarda boğulumayı tercih ediyorummmmm
ve üzülerek göz yaşları içinde diyorum ki insan oğlu ölüm acısına bile alışırken son nefesine kadar alışamayacağı ve untamayacağı tek şey gönül yarası ...........
http://www.7renkakademi.net/dosya/dosyalar/81b7ef6e92a4398bb2778403af59a919.mp3
Canım günlük ;
O kadar moralim bozuk ki , okadar canım sıkkın ki kafam karısık , kalbim kırık
bu hayatta birşeyler elde edebilmek için ya çok paran olmalı , ya da arkan sağlam olmalı derlerdide inanmazdım . bukadar basit olamaz bazı seyler ya .
2005 yılından beri gönül verdiğim emek verdigim takıma , adını sanını bılmedigim kişiler getiriliyor . neden ??? babaları büyük (!) arkaları sağlam (!) Dayıları (!) var onların .
ben bugun işimi kaybettim . sebep olanalr utansın .
2 gün sonra sınav var , benim içinde oldugum psikolojiye bak
kpss'den bahsetmiyorum bile , sınava bile giremiyorum .
gözü kör olsun paranın ! onsuz hiçbirşey olmuyor .
Cok üzgünüm günlük coookkkkk![]()
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!