Öğretmen Atamaları Ertelendi

Şu anda tv ortamım yok hocam.Bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler

arkadaslar birkaç tv de yakaladım..bu skandalı yapanları bulana kadar atamalar iptal dediler..

kanala dikkat etmedim.kpss iptalinden bahsedilmedi ama

ben kanalları geziyorum dünki haber hocam şimdide netten bakacagım

memurlar.nette de gordum hocam yinede yanıltmayayım ama inceleyin..şimdi ne olacak cok merak ediyorum

ben kanalları geziyorum dünki haber hocam şimdide netten bakacagım

arkadaşım milliyet gazetesinde yök başkaının açıklamasaı var en fazla 10 gün iiçinde atamalrın yapılacağını ve 20 eylüle yetişitrileceğini söylemiş bakalım bu belirsizlik ne kadar sürecekkkk hakkımızda hayırlsı ne ise o olsun ...

kopya idda asına kanıt aratacaklar hocam eger bulurlarsa sınav iotal bulamazlarsa sınav gecerli olacak

bende okudum o haberi zatenkanıt bulamazlarsa sınav gecerli atama yapılacak

bu ertemeler en fazla büt sınavına kalıp mezun olamanyanlara yarayacak onlarda potaya girecek

daha önce de dedigim gibi kaotik durumların neticeleri kestirilemeyebilir, tabiki bu ertlemenin cok uzun sürecegini sanmiyorum, belki en fazla 1 hafta daha ertlenir, sonrasinda atamalar yapilir (sinav iptal edilmezse tabiki)

Pc'den anladığım kadarıyla;hiçbişey olmıcak arkadaşlar.En fazla bikaç kişi,asla yüz yada binler değil,günah keçisi ilan edilip cezalandırılcak.Gerisi aynen devam Bu sadece rutin bi gecikme gibi alıncak.Kendine yeter kadar kopya çeken,bitakım imkanları dahilinde hareket edip gemisini yüzdürenler aynen devam.Diğer türlü olursa iş çok büyür. Koskoca devletin KPSS sınav organizasyonu,hatta YÖK ve daha kimlerin kimlerin koltuğu sallanır.Kimsenin işine gelmez.Ekmeğimle oynayanın ekmeği boğazında kalsın ne diyeyim.

Pc'den anladığım kadarıyla;hiçbişey olmıcak arkadaşlar.En fazla bikaç kişi,asla yüz yada binler değil,günah keçisi ilan edilip cezalandırılcak.Gerisi aynen devam Bu sadece rutin bi gecikme gibi alıncak.Kendine yeter kadar kopya çeken,bitakım imkanları dahilinde hareket edip gemisini yüzdürenler aynen devam.Diğer türlü olursa iş çok büyür. Koskoca devletin KPSS sınav organizasyonu,hatta YÖK ve daha kimlerin kimlerin koltuğu sallanır.Kimsenin işine gelmez.Ekmeğimle oynayanın ekmeği boğazında kalsın ne diyeyim.

aynen senin gib düşünüyorum hocam günah keçilerini seçmek için bu erteleme

daha önce de dedigim gibi kaotik durumların neticeleri kestirilemeyebilir, tabiki bu ertlemenin cok uzun sürecegini sanmiyorum, belki en fazla 1 hafta daha ertlenir, sonrasinda atamalar yapilir (sinav iptal edilmezse tabiki)

en fazla bir hafta süreceğini nereden biliyorsun elvinco ?? bu soruşturma geniş kapsamlı bir soruşturma ve eğer kopyacıların hepsi tespit edilirse puanların yeniden hesaplanacacağı da söylendi... bu durumda bunun bir hafta sürmesi gibi birşey söz konusu olamaz diye düşünüyorum. mümkünatı yok türkiyede böyle durumlar bir haftada çözüme kavuşturulsun sizler buna ihtimal veriyor musunuz???
ve büyük bir ihtimalle de biz büt.lüler de yetişeceğiz atamalara

en fazla bir hafta süreceğini nereden biliyorsun elvinco ?? bu soruşturma geniş kapsamlı bir soruşturma ve eğer kopyacıların hepsi tespit edilirse puanların yeniden hesaplanacacağı da söylendi... bu durumda bunun bir hafta sürmesi gibi birşey söz konusu olamaz diye düşünüyorum. mümkünatı yok türkiyede böyle durumlar bir haftada çözüme kavuşturulsun sizler buna ihtimal veriyor musunuz???
ve büyük bir ihtimalle de biz büt.lüler de yetişeceğiz atamalara

walla bildigimden degil, savciliga intikal eden konular 2-3 ay da sürebilir, MEB in eli mecbur atama yapmak zorunda biran önce, yani baskilara dayanamayip hizlica sonuclandirmalari gerekiyor

kaldi ki, sinav tamamen iptal olursa haziran2010 da oldugu gibi 2008 ve 2009 yilindaki KPSS leri gecerli sayarak atama da yapabilir MEB (resmi olarak buna haklari varsa mahkeme ile de sonuc alinamaz)

siz bana bakmayin, sadece yorumluyorum, bildigim birsey yok, hersey olacagina varir

walla bildigimden degil, savciliga intikal eden konular 2-3 ay da sürebilir, MEB in eli mecbur atama yapmak zorunda biran önce, yani baskilara dayanamayip hizlica sonuclandirmalari gerekiyor

kaldi ki, sinav tamamen iptal olursa haziran2010 da oldugu gibi 2008 ve 2009 yilindaki KPSS leri gecerli sayarak atama da yapabilir MEB (resmi olarak buna haklari varsa mahkeme ile de sonuc alinamaz)

siz bana bakmayin, sadece yorumluyorum, bildigim birsey yok, hersey olacagina varir

anladım ben de siz bir hafta deyince afalladım türkiyde böyl durumlar bu kadar kısa sürede çözüme kavuşamaz dedim :D :D
Buarada meb baskılara dayanamaz evet ama savcılık bunu hiiiiç göz önünde bulundurmaz savcılığı bağlamaz bu durum gibime geliyo .. neyse benim de birşey bildiğim yok bende yorumluyorum sadece :D

bence objektif olmak gerekirse iptall edilmeli tabi yüksek olanlar iptal edilmemeli diyor ama bu sınavı yapaan bence yine bu sınavıda yapar. evt haklılar zaman kaybı var ama ispat edilen kopya çekenler den başka çekenler var.bu sınav bence zor bir sınavdı yüksek alan yine ii alır.düşük alanda 2-3 ayı bulur yeni bir sınav da fazla yüksek alamaz.

uMArımki araştırma çok uzun sürmez.Ne olucak bakalım bundan sonra sınav iptal edilmez,Kopya çekenlerinki iptal olunuz,Puanlarda düşürülür işallah tek temennim bu.Puanlar düşerde herkez bir yerlere yerleşir,Ücretli köleliğindende kurturuluz ve senelerce verdiğimiz emegin karşılıgını buluruz işallah.

anladım ben de siz bir hafta deyince afalladım türkiyde böyl durumlar bu kadar kısa sürede çözüme kavuşamaz dedim :D :D
Buarada meb baskılara dayanamaz evet ama savcılık bunu hiiiiç göz önünde bulundurmaz savcılığı bağlamaz bu durum gibime geliyo .. neyse benim de birşey bildiğim yok bende yorumluyorum sadece :D

walla bence cok da uzamasin, mahkelemelerde sürünmesin isiniz, ben süründüm ordan biliyorum ,
psikoloji filan kalmaz kimsede

MEB de uzun süre beklemeye tahammül edemez, ya 2008-2009 kpsslileri atar ya da ucretli ogretmenlerle idare etmeye calisir

Allah hepinizin gönlüne göre versin, tüm adayları memnun edecek bir karar cikmaz/cikamaz (adaylar 10 parcaya bölünmüs durumda), illa ki magdurlar olacak , insallah az sayıda magdur olur

Bir basın mensubunun, "Milli Eğitim Bakanlığının, öğretmen atamalarını ertelemesini nasıl değerlendirdiğini" sorması üzerine Koncuk, kendilerinin de atamaların ertelenmesi gerektiğini daha önceden beyan ettiklerini hatırlatarak, "Doğru tektir. Bizim bulunduğumuz noktaya MEB'in gelmesi önemlidir. Kopya ile iyi puan alanlar daha iyi yerlere atanacaklardı. Hak eden çocuklarımızın göz göre göre hakkının yenmesine müsaade edemeyiz. Çok doğru ve akılcı bir ertelemedir. Ancak sınavı hakkıyla kazanan adaylar da daha uzun süre mağdur edilmemelidir" diye yanıt verdi

100-200 kisinin sinavinin iptal edilmesi standart sapmayi cok etkilemez, puanlar asagi yukari ayni kalir

sinavin gecmis senelere gore kolay oldugunun soylenmesi ortalamalarin yuksek olmasindan

ortalamalar cok kisinin kopyaya karismis olmasindan da yukselmis olabilir

beyin gelistirici bir konu oldugu icin epey kafa yoruyorum

düzeltiyorum, bu senenin soruları kolay degilmis memurlar.netin incelemesine göre, istatistik ne diyorsa o

Memurlar.Net ('KPSS soruları bu yıl kolaydı' değerlendirmesi doğru değil)

memurlar netteki siralamadan yola cikarak3 branstaki aday sayilarina baktim 85 üzerindeki, burda 85 puan üzeri icin göze carpan bir sorun yok, yani ciddi sayida kopyaci olsa burdaki rakamlarin epey bir yuksek cikmasi gerekirdi

okul onceciler kopya girisiminde en masum görünen adaylar, 85 üzerinde sadece 62 aday var

okul oncesi 85 puan üzerinde 62
sinif 85 puan üzerinde 705
matematik 85 puan üzerinde 463

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri