Öğretmen Atamaları Ertelendi

Hakkimizda hayirlisi artik kadrolu atama ertelendİ bu demektİrkİ sÖzleŞmelİ alimda ertelendİ

savcilik da isini hizli yapmaya calisiyor, yök zaten rölantiye aldı, ösym artık el çekti heralde incelemeden

yarin yada cuma ciddi gelisme olmali, degilse bayram girecek zaten araya

benim bildigim MEB atamaları yapardı fakat mahkeme ile daha önce basi birkac kez agridigi icin ertelemek zorunda kaldı

"geciken adalet adalet degildir" diyerek sürecin hızlanmasını temenni edelim (gerci sürecin yavas ilerlemesi de bir kısım adayın isine geliyor heralde:) )

resmi hicbir sonuc yok ortada, iptal edilmesi yada puanların yeniden hesaplanması yada yakalanmis kopyaci bile yok

sorgulama, inceleme, arastirma devam ediyor

Resmi bir sonuc cikana kadar söylentilere kulak asmayın derim

Savcının dedigine göre sürec uzayacak gibi, zaten araya bayram da girdimiydi tam olur

Abbas abim gene istatistik yapmis, 2010 yılındak sinavda bir gariplik oldugunu kabul etmemek elde degil, veriler
dogruysa ki dogrudur , acayip 1 garibex durum sozkonusu

2007 kpss sınavı en yüksek 6 neti yapan toplam 323 kişi
117 net 1 kişi
115 net 6 kişi
114 net 5 kişi
113 net 32 kişi
112 net 59 kişi
111 net 220 kişi

2008 kpss sınavı en yüksek 6 neti yapan toplam 21 kişi

105 net 1 kişi
102 net 1 kişi
101 net 3 kişi
100 net 4 kişi
99 net 4 kişi
98 net 8 kişi

2010 kpss sınavı en yüksek 6 neti yapan toplam 4400 kişi

120 net 350 kişi
119 net 450 kişi
118 net 700 kişi
117 net 800 kişi
116 net 950 kişi
115 net 1150 kişi

Şimdi size soruyorum,

1- Her insanın farkedebileceği bu anormal puan dağılımının, ÖSYM gibi bir çok ölçme değerlendirme uzmanı çalıştıran bir kurum tarafından sınav sonuçlarını açıklamadan önce farkedilmemiş olması olası mı?
2- Bunu farkettiği halde hiç bir araştırma yapmayan, anormalliğin kaynağına inmeyen bir kurum, sizce ortaya çıkmayacağını umarak mı sınav sonuçlarını duyurdu?
3- Üstüne üstlük bu kurumun başkanı, bu iddialar mutsuz insanların feryadı diyerek bizi aşağılamadı mı?

resmi hicbir sonuc yok ortada, iptal edilmesi yada puanların yeniden hesaplanması yada yakalanmis kopyaci bile yok

sorgulama, inceleme, arastirma devam ediyor

Resmi bir sonuc cikana kadar söylentilere kulak asmayın derim

Savcının dedigine göre sürec uzayacak gibi, zaten araya bayram da girdimiydi tam olur
BAŞKANIN BİLGİSAYARI İNCELEMEDE

ÖSYM’deki inceleme dün de devam etti. İlk belirlemelere göre bir kurum çalışanının soruları para karşılığı şebekeye sızdırdığı tespit edildi. Soruların e- posta ile gönderildiği öne sürülen Isparta’daki Öğretmen BS’ nin de bilgisayarına el konmuştu. ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan da dahil olmak üzere, yönetici ve çalışanların bilgisayarları incelemeye alındı. Tespitler sonrası YÖK, KPSS’de kısmi iptal seçeneği üzerinde duruyor. Kopya skandalına karıştığı belirlenenlerin sınavının iptali, diğerlerinin yeniden sıralamasının yapılması planlanıyor

Arkadaşlar çok anlamsız bir sürece girdik. Şu an sözleşmeli öğretmenim bugün seminerlerimiz başladı ama kendimi o okula ait hissedemiyorum. Müdürüm de çok üzülüyor, şimdi tam sınıfımı yerleştirecem edecem hopp kadrolu atamalar açıklanacak... :36_11_13:

aynen bende aynı duyguyu yaşadım kadrolu olursa olucak olmazsa olmayacaktı yerim yurdum belli olacaktı ona göre ona göre planımı programımı yapıp hayatıma devam edecektim offf ki ne offfff

yaaaaaaa sabır

(haberler dogruysa) baki s. tutuksuz yargilaniyormus ve
sorularin kendisine mail ile geldigini kabul etmis

bu durumda sinavin iptal olma olasiligi cok yuksek

20 eylulden sonra MEB ucretli ogretmenlige yonelecek

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri