Öğretmen Atamaları Ertelendi

İnş öyle olur ozaman haklısın en fazla eğiim öğretim programı ertelenmesin diye 13 eylüle yetişir atamalar.
arkadaşım bizim suçumuz ne biz okadar sınava hazırlandık sınav iptal edilse biz çok mağdur oluruz 2 ay oldu herşeyi unuttuk bizim günahımız ne bu beleşçiler düşünsün şimdi ne olacağını ertelendi çünkü yarın diycekler ki biz bu kopya olayına kayıtsız kalmadık bak erteledik ve takrar eğrlendirdik yani kimseyi mağdur etmedik diycekler bence bu yüzden iptal oldu ya nasıl bir memlekettir kpss sınavını bile adamakıllı yapamıyor yaaa...

''ÖSYM Başkanlığınca sınavla ilgili yapılan değerlendirmelerde mevcut bilgi ve belgelerde 2010-KPSS Eğitim Bilimleri sınavında usulsüzlük yapıldığına ilişkin kesin bir bulguya rastlanmadığı, konunun Cumhuriyet Savcılığına intikal ettiği, ancak sınavın tümüyle iptal edilmesini gerektirecek bir durumun oluşmayacağı kanaati belirtilmiştir."

olsun en azından belkı tercıh yapma sansımız olacak yupppı

Yuksek puanlilar arasinda cok okulonceci oldugunu sanmiyorum
yani sizi cok da olumlu etkilemez, belki puanlarin hafif yukselmesi gecen seneki
puanlarini kullanacaklari olumsuz etkiler

bununla birlikte sinavda kotu yapmis olanlarin da sinavin iptal edilmesini temenni etmeleri de yadirganmamali
herkesin kendisini dusunmesi cok dogal

umarim daha adaletli bir sonuc ortaya cikar, mutlak adalet olmaz ama nispeten daha adil bir sonuc olusabilir

sinavin tekrarlanmasi durumu ise bence yuzde 90 adayi olumsuz etkileyecektir

1 eylulde isbasi yapmayi planlayan adaylar icinse maddi/manevi kotu bir haber

bu adaylarin tek tesellisi daha adil bir sekilde atanmis olmanin manevi rahatligi olabilir

2010 puanlarının yükselmesi 2009 da sabit kalması sebebiyle kayma olacak 2009 dan daha az kişi kadroya geçeceğinden sözleşmeli puanları aşağıya düşecek tabii puanlar hesaplanırsa...

9 temmuzda sözleşmeli atananlar ağustos ataması ile göreve başlayacaktı onlar bekleniyordu...şimdi onlar nolcak?...başlıycaklar mı?

her şey yeni baştan olucak.kopyacılar çıkarılacak puanlar yeniden hesaplanıcak ve ondan sonra atamalar gerçekleşicek. puanlarımız yükselirse bizim atanma şansımız bile olabilirr yihuuuuu:D

umarım sizin dediğiniz gibi punlar yeniden hesaplanır ve hakettiğimiz punları alırızzzzz.inş iptal olmaz yoksa yeniden test ,test................allah yardimcımız olsun ve bize sabır versin.depresyona girdik valla...

ee kopyacılar yakalanıyo da bizim standart sapmalar neolcak herkesin 5-6 puanı düştü onların yüzünden ama geçen yılki yüksek puanlar hala geçerli onlar bu sene başvurup bizin önümüze geçiyolar. şu kopyacıların diplomalarını iptal etceksin görsünler günlerini ben çoluğumla çocuğumla dersaneye gittim borç alıp, 5puan düşük geldi seneyede işe yaramaz bu puan bi daha hazırlan işin yoksa.

aynen katılıyorum alsınlar ellerinden diplomaları

Burda atlanilan bir konu da herkesin mahkemeye gitme hakki oldugu
diyelim ki gercekten bileginin hakki ile yuksek puan alan birinin kopyaci diye sinavini iptal ettiler
(yada gercekten kopyaci da olabilir bu kisi) hakkini mahkemede arayabilir

sonuc olarak en az bas agritacak sinavin tekrarlanmasi olabilir ki bu aslinda bir milyon kusur adayin
basinin agrimasi demek

mantikli dusundugumuz zaman, delilsiz kimsenin sinavi iptal edilemez, zaten kopyacilarin hayatini karartmaktan bahsediliyorsa
bunun icin cok ciddi somut delil bulunmak zorunda

yan etkileri azaltmak icin bence maksimum 100-200 civarinda adayin
sinavini iptal edebilirler, puanlari tekrar hesaplayip hesaplamayacaklarini kestirmek zor

Ogretmen adaylari disinda yuzbinlerce baska aday da girmisti kpss sinavina

bu kopyacilar kaosa suruklediler sistemi

sinavin tekrarlanmasi en kotu secenek gibi duruyor(hazirlanmak mumkun degil kisa surede)

Allah hepinizin gonlune gore versin

okullar açılana kadar atamayı yaparlar, yok mühleti var 15 gün, onu da kullanılır diye hesaba katarlarsa ayın 5 i gibi atamaları yaparlar bence. 30.000 boş sınıf ne demek yaa... bu iş ile bağlantısı olanları ayıklamak için ertelediler, atama olduktan sonra geri çekmek mümkün olmayacak diye.

okullar açılana kadar atamayı yaparlar, yok mühleti var 15 gün, onu da kullanılır diye hesaba katarlarsa ayın 5 i gibi atamaları yaparlar bence. 30.000 boş sınıf ne demek yaa... bu iş ile bağlantısı olanları ayıklamak için ertelediler, atama olduktan sonra geri çekmek mümkün olmayacak diye.

tepkileri azaltmak icin ertelemis olabilirler, herhangi bir aksiyon almaya
karar vermek cesaret ister

bence cok ii oldu bu durum bu belirsizlikte atanmak hiç de amntıklı olmayacaktı bu kopyacılar bulunmalı ki herkesin içi rahat etsin inş puanlar tekrar hesaplanır da taban puana sınırda olanlar da tecih yapabilir

arkadaşlar bu ertelemenin peşi iptaldır. başka bi çözümü olamaz çünkü biraz mantıklı düşününce kopyacıları bulmak o kadar da kolay değil hadi internette kaydı olanları buldun peki ya elden verilen kopyalar nolucak. adam soruları internetten alır sonra fotokopisini çeker herkese dağıtır bunu nasıl ispatlayacaklar söyler misiniz lütfen. bu sınavın artık hiçbir güvenilirliliği kalmamıştır yapılmaı gereken en doğru şey sınavın tekrarlanmasıdır. (biraz objektif olun lütfen bencil değil)

ben sözleşmeli atamayı bekliyordum.sanki arada kaynycak ve yapılmayacakmış gibi geliyor.ortalık çok karıştı.iyice paranoyak oldum :))))

lavinya olması gereken evet sınavın iptali yani bencilliği bırakıp ii düşünmek gerekio fazlasıyla müşkül durumda kalan insanlar var konuları unuttuk diye hayıflanmaya gerek yok herkes unuttu sonucta bi de bence unuttugumuzu sanıoruz küçük bi tekrarla hatırlanır muhakkak

lavinya olması gereken evet sınavın iptali yani bencilliği bırakıp ii düşünmek gerekio fazlasıyla müşkül durumda kalan insanlar var konuları unuttuk diye hayıflanmaya gerek yok herkes unuttu sonucta bi de bence unuttugumuzu sanıoruz küçük bi tekrarla hatırlanır muhakkak

aynen hocam katılıyorum hepimiz aynı durumdayız ve 2 ay öncekibilgilerimizi hemen unutmuş olamayız umarım hakkımızda hayırlısı olur en adil çözüm neyse de o olsun gerçekten hepimz bunaldık beklemekten:((

2010 puanlarının yükselmesi 2009 da sabit kalması sebebiyle kayma olacak 2009 dan daha az kişi kadroya geçeceğinden sözleşmeli puanları aşağıya düşecek tabii puanlar hesaplanırsa...

İnşallah arkadaşım,artık moral bozucu şeyler duymak istemiyorum gına getirdiler..Umarım geçen seneki gibi sözleşmeli alımda puanlar düşer.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri