ben kanalları geziyorum dünki haber hocam şimdide netten bakacagım
bu ertemeler en fazla büt sınavına kalıp mezun olamanyanlara yarayacak onlarda potaya girecek
Pc'den anladığım kadarıyla;hiçbişey olmıcak arkadaşlar.En fazla bikaç kişi,asla yüz yada binler değil,günah keçisi ilan edilip cezalandırılcak.Gerisi aynen devam Bu sadece rutin bi gecikme gibi alıncak.Kendine yeter kadar kopya çeken,bitakım imkanları dahilinde hareket edip gemisini yüzdürenler aynen devam.Diğer türlü olursa iş çok büyür. Koskoca devletin KPSS sınav organizasyonu,hatta YÖK ve daha kimlerin kimlerin koltuğu sallanır.Kimsenin işine gelmez.Ekmeğimle oynayanın ekmeği boğazında kalsın ne diyeyim.
daha önce de dedigim gibi kaotik durumların neticeleri kestirilemeyebilir, tabiki bu ertlemenin cok uzun sürecegini sanmiyorum, belki en fazla 1 hafta daha ertlenir, sonrasinda atamalar yapilir (sinav iptal edilmezse tabiki)
en fazla bir hafta süreceğini nereden biliyorsun elvinco ?? bu soruşturma geniş kapsamlı bir soruşturma ve eğer kopyacıların hepsi tespit edilirse puanların yeniden hesaplanacacağı da söylendi... bu durumda bunun bir hafta sürmesi gibi birşey söz konusu olamaz diye düşünüyorum. mümkünatı yok türkiyede böyle durumlar bir haftada çözüme kavuşturulsun sizler buna ihtimal veriyor musunuz???
ve büyük bir ihtimalle de biz büt.lüler de yetişeceğiz atamalara
walla bildigimden degil, savciliga intikal eden konular 2-3 ay da sürebilir, MEB in eli mecbur atama yapmak zorunda biran önce, yani baskilara dayanamayip hizlica sonuclandirmalari gerekiyor
kaldi ki, sinav tamamen iptal olursa haziran2010 da oldugu gibi 2008 ve 2009 yilindaki KPSS leri gecerli sayarak atama da yapabilir MEB (resmi olarak buna haklari varsa mahkeme ile de sonuc alinamaz)
siz bana bakmayin, sadece yorumluyorum, bildigim birsey yok, hersey olacagina varir
anladım ben de siz bir hafta deyince afalladım türkiyde böyl durumlar bu kadar kısa sürede çözüme kavuşamaz dedim![]()
Buarada meb baskılara dayanamaz evet ama savcılık bunu hiiiiç göz önünde bulundurmaz savcılığı bağlamaz bu durum gibime geliyo .. neyse benim de birşey bildiğim yok bende yorumluyorum sadece![]()
100-200 kisinin sinavinin iptal edilmesi standart sapmayi cok etkilemez, puanlar asagi yukari ayni kalir
sinavin gecmis senelere gore kolay oldugunun soylenmesi ortalamalarin yuksek olmasindan
ortalamalar cok kisinin kopyaya karismis olmasindan da yukselmis olabilir
beyin gelistirici bir konu oldugu icin epey kafa yoruyorum
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!