Nihayet Sinifimiz Kullanilabilir Hale Geldi..(oyuktaş Köyü Ilköğretimokulu)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:36
arkadaşlar çok çok teşekkür ederim harika yorumlarınız için çok sağolun.inşallah herşey çok daha güzel olur güzel ülkemiz için.

:congratulationscut4hocam sınıfınızın dış görüntüsüde vardı baktım gerçekten çooook kötü haldeymiş ama siz iyi düzeltnişsiniz beni,m anlaamdığım öyle bi yeri nasıl anasınıfı yapıyolar ama azminizi taktir ettim bande haal sınıfım küçük keşke daha büyük daha güzel olsa diyorum şimdi şükrediyorum ama eminimki siz daha da güzelleştirirsiniz zaten şimdiden biçok şey yapmışsınız :congratulationscut4

teşekkürler hocam yorumunuz için.elimizden geleni engellenmediğimiz sürece yapmaya çalışıyoruz bugünlerde bu konuda canım sıkkın olduğundan şimdilik ara verdim.bakalım neler olacak:))

ya hocam harika olmuş. bunları şimdi gördüm ne diyebillirim ki. Bu sınıf o sınıfmı tanıyamadım.Yaşayın varolun

teşekkürler serpil hocam yorumun için:))

arkadaşım gerçekten tebrik ediyorum o sınıfı bu hale getirdiğin için

ben teşekkür ederim hocam yorumunuz için

ilk halini görmedim ama baya emek harcandığı belli . ellerinize sağluk benimde köy okulu sınıfım benimde berbattı kokudan girilmiyordu uzun uğraşlar sonunda bende adam edebildim nihayet ama tek eksik gördüm hocam keşke boyatma imkanınız olabilseydi. onu da yaza artık :) kolay gelsin size ii çalışmalar

çok şaşırdım ve sevindim....gerçekten sizi kutlamak gerek hocam

şuanda gurur gözyaşları ile ağlıyorum ellerinize sağlık hocam harikasınız....

ay arkadaşlar beni çok sevindiriyor bu güzel mesajlarınız.sağolasınız inşallah herşey çok daha güzel olur

söylenebilecek tek söz var harikasınız tebrik ederim sizi

rica ederim hocam sağplun:))

sizi tebrik ediyorum hocam resimlere bakarken çok duygulandım..benmimkide bir köy okulu hep derdim şu masa çok eski dolaplar çok eski, keşke değiştirebilsem sınıfı rengarenk yapsam derdim . ama sizin sınıfın resimlerini görünce gerçekten şükrettim hocam sakın yanlış anlamayın beterin beteri var derler ya işte öyle. ama sizin sihirli ellerinizle sınıf gerçekten çok güzel olmuş. sizi ayakta alıkışlıyorum valla çok duygulandım.

gerçekten ugraştığın belli oluyor.ben de yeni başladım iki aydan fazla oldu.
ben de daha yani toparladım

güzel mesajlarınız için çok teşekkürler arkadaşalr inşallah hepimiz en güzel ortamlarda yavrularımızı eğitebiliriz

tebrikler söyleyecek söz yok gerçekten öğretmenlik böyle işte içten samimi ve azimli:)))

teşekkür ederim yorumunuz için..

ellerinize sağlık valla.tebrikler.yoktav varetmişsiniz.

teşekkürler arkadaşlar inşallah ben yokken herşey düzelir..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri