Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nihayet Sinifimiz Kullanilabilir Hale Geldi..(oyuktaş Köyü Ilköğretimokulu)
elinize sağlık ... başarılar diliyorum esma hanım......biz burda görgüsüz ve cok bilmiş şehir cocuklarıyla uğraşıyoruz içlerinde bir damla sevgi yok sizinkiler pırıl pırıl ... başaralar diliyorum.
çok güzel olmuş sınıfın gerçektende emeğine sağlık 2007-2008 eğitim öğretim yılında başarılar dilerim.Bide ilk okulunun dıştan bir fotoğrafını çekmiştin onu bilgisayarımda arka plan olarak resimledim. ona bakıp öğretmenliğin kutsalıgını ve bizim eğitimizi bekleyen yüzlerce çocuk olduğunu hatırlamam için ....
ellerine emeğine sağlık hocam daha ne denilebilirki çoooooook farklı tabii her zaman en iyisini istemek aramak lazım en iyi sınıfları kullanabilmen dileğiyle
Kutluyorum Esma cım canım benim ya gerçekten çok çalışmışsın ellerine emeğine sağlık...İlk fotoğrafların beynime kazınmıştı ve çok canımı acıtmıştı... Şimdi ise azimli bir öğretmenin neler yapabileceğini çok iyi göstermişsin bizlere... Eminim daha çok ihtiyaç vardır umarım en kısa zamanda bu ihtiyaçların karşılanır. O güzel çocuklarınla mutlu başarılı bir yıl diliyorum...
Dilerim artık öğretmenler ve çocuklar bu ülkede hakettikleri gibi ortamlara haklara sahip olurlar...