Nihayet Sinifimiz Kullanilabilir Hale Geldi..(oyuktaş Köyü Ilköğretimokulu)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:36
hocam ben de ilk atandığım okul çok fakir diyordum ama bu daha da içler acısı.ama son hali gayet güzel olmuşellerinize sağlık

ellerıne saglık öğretmenım gercekten harıka gorunuyor.öğretmenım benıde ılk yıl sınıfımda cok eksıkle karsılasmıstım dolap olarak kutuphane dolapları vardı yukse yuksek.mıllı egıtımden dolap,sandalye aldım,merkezde bır devlet okulundan da masa, oyuncak v.s ıstedım cok sagolsunlar cokkkkkkkkkkkkkk faydaları oldu.sızede merkez okulları tavsıye ederım.cokkkkkkk kolay gelsın calısmöalarınızda basarılar.

Meslektaşım yalnız değilsin!
Ben de Şanlıurfa/Hilvan/Aşağı Kamış Köyünde anasınıfı öğretmeniyim. Bu sene ilk defa anasınıfı açılmış köye, yani benden önce anasınıfı olarak kullanılan herhangi bir alan yoktu. Okulda zaten tek bir sınıf var orada birleştirilmiş eğitim yapıyorlar.. Boş ev de yok.
Bana da kala kala Çoban'ın yeri kaldı. Ahırdan bozma. İlk tepkilerimi tahmin edersiniz. Hayal kırıklığı, endişe, korku.. Sonra çocuklarım gelmeye başladı yavaş yavaş.. Yüzlerinde kocaman kocaman gülümsemeler..
Azmettim. Sabrettim. Yoruldukça çocuklarıma sarıldım. Ve bugün yeni sınıfımın boyasının izi ellerimde yazıyorum bu yazıları size.
Asla vazgeçmeyin hocam. Birgün yeni sınıfınıza geçtiğinizde, ki eminim bu azimle başarırsınız, içinizdeki o haklı gurur sizi uzun süre mutlu etmeye yetecektir.
Uzattım biraz ama teşekkür ederim tüm öğretmenler adına, ülkem adına, çocuklar adına..
İçinizdeki ışığı hiç kaybetmemeniz dileği ile :)

Ellerinize sağlık gerçekten büyük bir başarı göstermişsiniz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri