Nihayet Sinifimiz Kullanilabilir Hale Geldi..(oyuktaş Köyü Ilköğretimokulu)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:36
Sınıfınızın önceki halini bilemiyorum çünkü aranıza yeni katıldım.Çiçeği burnunda üye...Ama resimlere bakınca emek verildiği fark ediliyor.Elinize,emeğinize sağlık öğretmenim.Sizi tebrik eder başarıların devamını dilerim.:36_7_8:

Öncelİkle Aramiza HoŞgeldİnİz Hocam.ve TeŞekkÜr Ederİm Sicak Mesajiniz İÇİn

kahraman öğretmenim ellerine sağlık bu ülkenin sizin gibi öğretmenlere ihtiyacı var

öğretmenim gerçekten çok güzel yapmışsınız sınıfı.Resimlere bakarken gözlerim doldu ben lise 3.sınıftayım şu andan itibaren kendime sizi örnek almaya başladım keşke sizin yanınızda stajerlik yapabilseydim :( öğretmen olunca en ücra köyde çalışmaya karar verdim.

arkadaşlar çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir ve inşallah en kısa zamanda Türkiye dei hiçbir okul bu şekilde kötü durumda olmaz

Önemli olan var olanı kullanmak değil, yoktan var etmektir. Tebrikler öğretmenim:))

Rİca Ederİm Hocam

çocuklarınız çok tatlı ,öğrencileriniz için verdiğiniz emeğe deymiş tebrikler

hocam merhaba ben formunuza yeni üyeyüm. Sınıfla ilgili resimleri incelerken çok mutlu oldum. Elerinize sağlık çok emek vermişsiniz.Teşekkürler.

hocam merhaba ben formunuza yeni üyeyüm. Sınıfla ilgili resimleri incelerken çok mutlu oldum. Elerinize sağlık çok emek vermişsiniz.Teşekkürler.

öncelikle aramıza hoşgeldiniz hocam:)güzel yorumunuz için çok teşekkürler

esma hocam.... gerçeqten sınıf 360 derece değişmiş...bararılarınısın devamını diliorum..:) öğrencilerin çoq sevimli...sizin gibi öğretmenleri olduğu çoq şanlılar..

çok teşekkür ederim hocam

o sınıfı bu duruma getirilebilmek,umut,vicdan,görev azmi ve duyarlılık ister..Sizi tebrik ediyorum hocam,umarım yetiştirdiğiniz çocuklar da sizin vasıflarınıza sahip olurlar.Sizin gibi öğretmenler oldukça kimsenin gözü arkada kalmasın..

Sizi Ayakta Alkisliyorum

baya değişmiş sizin gibi öğretmenlere cocuklarımızın ihtiyacları var....

Hepİnİze Tek Tek TeŞekkÜr Edİyorum Hocam

ellerinize sağlık hocam

inan tebrik ediyorum ...
ellerine ve emeğine sağlık

süpersiniz ya allahım banada böle bi okulda ögretmenlik yapmayı nasip etsin tek istegim biliomsnz :'(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri