Nihayet Sinifimiz Kullanilabilir Hale Geldi..(oyuktaş Köyü Ilköğretimokulu)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:36
Ben da aynı düşünüyorum allah bana da böyle bir bir yerde ögretmen lik nasip etsin... inş.

helel olsun tek kelimeyle

esma öğretmenim sınıfınıza sihirli değnek deymiş gibi,
inanın en az sizin kadar mutlu oldum..
emekleriniz bereketli olsun diliyorum
emeği geçen herkesin ellerine sağlık!

mesaj yazan tüm arkadaşlara yürekten teşekkürler Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin.resimdeki okulda geçen sene 1,5 yıl çalıştım 8 aydır ilçede yiboda müdür yardımcılığı yapıyorum inşallh layıkıyla yapıyorumdur.herkese sevgi ve saygılarımla

gerçekten helal olsunnnn. ellerin dert görmesin

ellerinize emeğinize sağlık hocam

ellerinize sağlık hocam sınıfınız ciddedn hoş olmuş mesleğe gönül vermek diye buna derim.O minik çiçeklerin güneşi siz olmuşsunuz daha güzel günlere inşllh.

vallahi hocam ne denebilir ki.herşey çok güzel olmuş.İlk resmi görünce çok üzülmüştüm doğrusu ama siz herşeyi güzelleştirmişsiniz.Ben de köy okulunda çalışıyorum ve ilk geldiğimde benim sınıfım da çok kötüydü.(sizinki kadar olmasa da)ben de biraz uğraştım güzelleştirmeye çalıştım.Sizin kadar güzel şeyler ortaya koyamasam da kendi çapımdagüzelleştirmiştim sınıfı.Daha sonra bu böle olmaz diye Milli Eğitimle görüşmeler neticesinde sınıfımız donatıldı ve müthiş bir sınıf oldu.Gelin görün ki bu defa da öğrenci yok.bütün bu yaşadıklarımdan sonra anladım ki imkanlar olmayınca oldurulabiliyo bi şekilde ama öğrenci olmayınca hiç bi şey yapılamıyo.İmkansızlıkların bi şekilde halledebileceğini aslında en güzel sizin yolladığınız resimlerden anlıyoruz.Emeğinize sağlık.

bravo öğretmenim fotoğraflara bakarken gözlerim doldu. elinize yüreğinize emeğinize sağlık:36_7_8:

çok tebrik ederim öyle bir ortamda o yaratıcılık...helal olsun...

sınıfınızı yeni gördüm.biz içi oyuncak dolu özel okul sınıflarında bazı metaryallerin olmadığını söylerken sızın sınıfınızı görünce çok duygulandım.ömür boyu başarılar diliyorum....

basarıların ve azmının devamını dılıyorum arkadasım alalah hepımıze boyle calısma azmı versın ellerıne saglık cok guzel olmuss

elinize sağlık hocam. öğretmen gittiği yeri güzelleştiren kişidir.tebrikler

ellerinize sağlık çok şahane omuş

bizler her türlü imkanda boğulurken sizin imkansızlıklar içinde vermiş olduğunuz savaşı ayakta alkışlıyorum
inanın resimlere bakarken ve yazarken hep ağlıyorum

Staj yaptığım kurumdaki veliler çocuklara markasız kıyafet giydirmezken, öğretmenler kıyafet, makyaj yarışında iken
siz ve sizin gibiler elleri öpülesi öğretmenlersiniz

içtenlikle kutluyorum herşey çok güzel olmuş

hocam tebrikler başarılar:36_7_8:

Çok emek vermişsiniz belli çokta güzel olmuş elinize sağlık, borda duvarda beyazlıklar varya çocuklara suluboyaları ile o beyazlıkları kapattırabilirsiniz hem eylenceli bir etkinlik olur hemde görüntü biraz daha düzelir.

hocam sizi ayakta alkışlıyorum gerçekten bravo size gerçekten çok duygulandım çook ellerinize sağlık orayı o hale getiren elleri minnetle öpüyorum hocamm bu azminiz hiç bitmesin..........

tebrık ederım allah yardımcın olsun daıma azmın hıc eksılmesın allah butun ogretmenlere bu azımden versın valla maasallah

üniversiteyi bitirdik atanma derdine düştük. atandık karşılaştığımız sınıflara bakın. benim sınıfım da inanın bundan farkı yoktu. ama şimdi çok harika oldu. önceki senelerde acaba nasıl eğitim yapıldı diye merak ediyorum. emeğinize yüreğinize sağlık güle güle kullanın

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri