Nihayet Sinifimiz Kullanilabilir Hale Geldi..(oyuktaş Köyü Ilköğretimokulu)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:36
Hocam Valla SÜper

teşekkürler hocam güzel mesajınız..

sevgiyle dokunulan çalılıklarda bile güller yetişebilir.Siz sevgili arkadaşım çalılıklardan gül bahçesi oluşturmak için elinizi uzatmışsınız gül yetişmemesi mümkün mü

ellerinize sağlık hocam... başarılar...

Harİka Yorumlariniz İÇİn Çok SaĞolun ArkadaŞlar

Eline ve yürağine sağlık Allah yolunu açık etsin

ellerinize emeğinize sağlık cok daha iii duruma gelmiş daha iii olması dileğiyle iii çalışmalar

çok sağolun arkadaşlar:)))))))

Evet Epey DeĞİŞmİŞ Vede GÜze OlmuŞ Benİm 3 Sene Öncekİ Sinifimda BÖyleydİ Boyasi Çikan Yerlerİ YeŞİl Fon Kartonu İle Kapatarak Resİmlerle SÜsleyebİlİrsİnİz Ben YapmiŞtim

ellerinize sağlık azim olunca neler oluyor görülsün

güzel yorumlarınız ve öenrilerinizin için çok teşekkürler arkadaşlar.

Hocam Eline Sağlik Ilk Halini Hatirliyorumda Valla Güzel Olmuş.kolay Gelsin Arkadaşim Ceren

yüreğimizin güzelliği ile dokunduğumuz herşeyi güzelleştiriyoruz.buda en güzel örneklerinden birtanesi.ellerinize sağlık.

hocam öncelikle yüreğine sağlık çok duygulandım:( tek kelimeyle harikasınız..

Esma hocam walla ilk haline göre süper ötesi :) azminizi tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum. Benim bu yıl meslekte 1. yılım. sizin azminizi ve yılmadan bu vatan evlatları için çalışmanızı kendime örnek alıcam. Dualarım sizinle, keşke yanınızda olup bizzat yardımcı olabilsem. Tekrar tebrik ederim Sevgilerimle...

İLK KEZ YURDUMDAN UZAKLARDA YAŞADIM BU DUYGUYU
BEBEKLERİ ULUSU YOK BAŞLARI TUTUŞLARI AYNI
BAKARKEN GÖZLERİNDE AYNI MERAK AĞLARKEN AYNI
AYNI SESLERİN TONU
BIRAKALIM SEVDAYLA BÜYÜSÜNLER
SERPİLİP GELİŞSİNLER FİDAN GİBİ
SENİN BENİM HİÇ KİMSENİN DEĞİL
BÜTÜN BİR YERYÜZÜNÜNDÜR ONLAR
BÜTÜN İNSANLIĞIN GÖZ BEBEĞİ

Böyle işte hocam kimi çocuklarımız çok şanslı kimiside her şeyden mahrum ama sizler gibi güller sayesinde her yeri gül bahçelerine çevirmişsiniz ellerinize sağlık.

hocam bende sınıfınız ılk fotograflarını gormustum burda bı de sımdıkı halıne gorunce ınsan ısteyınce demek kı herseyı yapabılıyormus sız bunu gısterdınız bızlere elınıze sglık cok guzel olmus gercekten kolay gelsın basarılar

Esma öğretmen bravo sana.Sınıfının ilk halini görünce nasıl üzülmüştüm.Yılamadan yeniden düzenlemişsin ellerine sağlık.İnşallah bu sene bari kıymetini bilirlerde yine aynı şeyi yapmazlar.Allah kolaylık versin

“bir el bütüyür yalçın kayalıklarda bile en güzel çiçekleri,
bir eldir dokunuşuyla yeşerten sevgileri,
tutar elimizi düşecekken ya da inerken yükseklerden…
kanar bazen, acıtır gülün dikenleri,
bazen de üşütür kara kışın beyaz hediyesi…
yine de tutar bir el, ayazda kalmış minik bir eli…”

esma öğretmenim, seni tanımıyorum ama yoksunlukların içinde yaptığın her şey beni çok etkiliyor. Yukarda yazdıklarım yürekten hissettiklerimdir, ne desem az...Sonsuz sevgi ve saygılarımla…

hocam bende doguda bir köyde calıştım biliyorum ki sen kendinden cok fazla ödün vermesen bunlr bu hale gelmezdi emeklerinin karsılıgını alırsın inşallah...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri